• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa deneyeceğim,
fairyden memnunum âmâ fiyatı hep yüksek bir de migrosu deneyeyim olmadi bitene kadar dönüşümlü kullanırım 😀
Fairy aşırı kalıntı bırakıyor ama ya. Hele tam tablet konulunca. Ben hep yarım tablet koyarım. Bulaşıkları sudan geçirip atıyorum. Maksat haşlanarak yikansin.

Nevresim değiştirip, lavaboları ovdum. şimdi kıza ve bana çorba hazırlıyorum.

Ya kızlar ben de kararsız kaldım. Bu ay birikimle ve aldığım üç kuruş gün paramla birleştirip bilezik almak istemiştim. Hem kk beklediğimden fazla geldi hem de şu durumda bileziğin yarısını alıp diğer yarısını da sonra alıp kalaylatmam gerekecek :KK48:

Fiziki alıyorum altını ben de normalde. En iyisi bu ay dövizde kalmak olacak sanırım, hayaller suda. Biraz düşüneyim ben kafam karıştı.
Nasip değilmiş, sağlık olsun. Olmadı gram al at kenara.

Altın alamadım.Kuyumcular odası fiyat belirlemiş ne düştüğüne ne yüksegine kimse vermiyor hepsi sabit fiyat söyledi.
Çeyrek 665
Cumhurıyet 2720
Bende çektiğim parayı kızdım geri yatırdı netten alacagım heves falan kalmadı😭
Yani tek fiyatsa yine iyi. Kimi o sabiti taban yapıyor,üstüne koyan koyana.😠

merhaba hanımlar. çok toyum, yaşım genç, yeni memur sayılırım. (sağlık bakanlığında 2 senelik sözleşmeli memurum ancak olduğum yerde uzun süre kalacağım için ileriye dönük bir düşünce ile evime baya bir masraf ettim, ayrıca kyk borçlarım vardı). yeni yeni artıya geçiyorum, bu süreçte her ay bir gr bile olsa altın alıp kenara koydum. 10 gr altınım var, harcamlarım oluyor ama ben bozmayı düşünmüyorum, bana destek olun lütfen. hepinize sevgiler ve bol kazançlar
hosgeldin

ay o konuyu ben de gördüm witch, tuttum kendimi :bicak:
Bende bende🤣
Ay resmen erkekler mutasyona uğradı
Ne biçim bir zamandayiz
Kardeşimde maaş yatar yatmaz bosaltiyor eşinin hesabını. Ama kart gelin hanimda🤣
Kızıyorum hepsini verme diye kıza
Kardeşim diyor sen kimin tarafindasin🤣
Ama harcamamı kısıtlamıyor elimde kredi kartıda var dior bisey diyemiyorum doğal olarak

Bende bende🤣
Ay resmen erkekler mutasyona uğradı
Ne biçim bir zamandayiz
Kardeşimde maaş yatar yatmaz bosaltiyor eşinin hesabını. Ama kart gelin hanimda🤣
Kızıyorum hepsini verme diye kıza
Kardeşim diyor sen kimin tarafindasin🤣
Ama harcamamı kısıtlamıyor elimde kredi kartıda var dior bisey diyemiyorum doğal olarak
Yani ya sabır. Kazanacak kadar aklı var kadının ama harcayacak aklı yok demek kartı istemek.

Yani ya sabır. Kazanacak kadar aklı var kadının ama harcayacak aklı yok demek kartı istemek.
Aynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolar
Artık kadına göre değil paraya göre evleniyo erkekler
Eskiden kadinlar yaparmis🤣

Aynen ya beyinsiz muamelesi yapiyolar
Artık kadına göre değil paraya göre evleniyo erkekler
Eskiden kadinlar yaparmis🤣
Erkek nesli deforme oldu. Kendilerine bakmadan zamane kızlarını beğenmez oldular. Bu kapitalizm hep kadına zarar .

Bizim belli oldu Allah tan. Geçen sene 1700 dü bu sene 2200 demişler. Kurbanlık büyükmüş bayağı. Allah kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin cnm
Bizim belli olmadı
Büyük ihtimal küçükbaş keseceğim ama fiyatı Nasil bakalim. Her yıl ben kesiyorum beyimiz ondan da muaf tutuyor kendini ya sabir. Allahım böyle parazitler niye varlar ki🤣

Allah kabul etsin cnm
Bizim belli olmadı
Büyük ihtimal küçükbaş keseceğim ama fiyatı Nasil bakalim. Her yıl ben kesiyorum beyimiz ondan da muaf tutuyor kendini ya sabir. Allahım böyle parazitler niye varlar ki🤣
Canim sen cennetliksin valla...🤣 neyden muaf degil acaba...Bizim ki de muaf tutar hep kurban da

Back
X