• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar☺️☺️Bende iki kusan ufaklıkla güne erken başladım🙁hasta çocuk eksikti bi zaten hayatımda😅sadece kusuyorlar su içseler çıkıyor🥺dün yapamadığım temizliği yaparım inşallah😕dün sosyete pazarına gidip tül aldım 1 oda eksk kalmıştı 2 parça yaklaşık 6 metre falan 50 liraya aldım çok muhteşem bişey değil tabi ama kiradayken işimi görür☺️Pazarıda gördük cüzdan boşaldı😅meyve sebze almam gerekiyordu 2 hafta götürür beni diye umut ediyorum☺️Herşey pahalı ama akdeniz bölgesi tabikide daha taze ve daha uygun en azından☺️Tanesi 1,5 dan aldığım 3 5 sap maydonozu burda 1 liradan 2 misli ve taze bulabildim😊bamyanın kilosu ne kadar bilen yakın dönemde pazara giden varmı arkadaşlar buzluk için alsammı diyorum ama 15 dedi dün bir kadın bahçeden topla al tazecik😍Kayınvalidelerin komşusu sayılır bildik yer☺️

Evet kızlar,

bugün eve bakmaya gitdik. Tren garından 40 dakikayürüdük. Yürürken hayatda almayız bu evi dedik.
Vardık yukarı çıktık.
Ev cooooook güzel! İkimizde beğendik hemen.
Kesimi harika, büyük bir balkonu var. Kapının önünde oyun parkı. Eşimin ilerde ek iş yapmak istedigi yer 500m.

Kadına dedim 40 dakika yürüdük buraya. Kadın gülfü dediki, başka bir durakta inseydiniz 10 dakikada yürürdünüz.
Bize yolu tarif etti. Malesef 10 degil, 20 dakika, ama yürünür yani.
Otobis duragı evin yanında, gara 6 dakikada gidiyor. 10 dakikada bir otobis var. Sabah 5 den gece 12ye kadar otobis var.
Pazar günleri sadece akşam 6ya kadar otobis var. O saatden sonra gara yürümemiz gerekir.
Eşim zaten arabada alcaz diyor. Gardan trenle münih merkezine 30 dakika sürüyor. Yeni ofisimizede ordan tren gidiyor.
Yarına kadar birdaha düşüncez ama ikimizde istyoruz orayı herhalde.
Pazartesi haber vercem, bu ay kontratı imzalamamız gerek, gelecek ay gösterebilecek maas badromuz olmuyacak çünkü.
11 ci ayda taşınma olcak verirlerse.
Deposit, 2400€, buraya bir ay fazladan kira 700€, yeni buzdolabı 600€, koltuk 1000 € cıvarı, mutfak 3000€ cıvarı.
Etti 7700€ 500€ da taşınma masrafı diyelim. 8200€ tutar. Eşim eliyetde yapıyor. Zıffırlanıyoruz. Mutfagı belki taksitle alırız. Allahdan işe başlıyorum ekimde.
Bizde durumlar böyle.
hayirliysa olsun canim🤗
Kızlar 2 ev bakacağız bugün...Bakalım nasıl gececek...
Inşallah istediğin gibi olur canim😍

Günaydınlar☺️☺️Bende iki kusan ufaklıkla güne erken başladım🙁hasta çocuk eksikti bi zaten hayatımda😅sadece kusuyorlar su içseler çıkıyor🥺dün yapamadığım temizliği yaparım inşallah😕dün sosyete pazarına gidip tül aldım 1 oda eksk kalmıştı 2 parça yaklaşık 6 metre falan 50 liraya aldım çok muhteşem bişey değil tabi ama kiradayken işimi görür☺️Pazarıda gördük cüzdan boşaldı😅meyve sebze almam gerekiyordu 2 hafta götürür beni diye umut ediyorum☺️Herşey pahalı ama akdeniz bölgesi tabikide daha taze ve daha uygun en azından☺️Tanesi 1,5 dan aldığım 3 5 sap maydonozu burda 1 liradan 2 misli ve taze bulabildim😊bamyanın kilosu ne kadar bilen yakın dönemde pazara giden varmı arkadaşlar buzluk için alsammı diyorum ama 15 dedi dün bir kadın bahçeden topla al tazecik😍Kayınvalidelerin komşusu sayılır bildik yer☺️
Geçmiş olsun canim çocuklara.
Bamya markette 25 TL

kızlar siz bu gidişle evleri 2 yılda ödemiş olcaksınız zaten 🧿🧿🧿 ardından hedefleriniz ne?
2.evi bahçeli istiyorum. Onu da ödeyip çocukların eğitimine harcayacağım sonra parayı. Kendi hayatlarını kurtaracak eğitimi aldırmalıyım mutlaka.
Asmincim harika haber, bu kız burayı sevecek demiştim yemin ederim içimden 🥳

Direkt açınca euro hesabı sandım yaaaaa ben :KK45:
:KK70:

Günaydınlar☺☺Bende iki kusan ufaklıkla güne erken başladım🙁hasta çocuk eksikti bi zaten hayatımda😅sadece kusuyorlar su içseler çıkıyor🥺dün yapamadığım temizliği yaparım inşallah😕dün sosyete pazarına gidip tül aldım 1 oda eksk kalmıştı 2 parça yaklaşık 6 metre falan 50 liraya aldım çok muhteşem bişey değil tabi ama kiradayken işimi görür☺Pazarıda gördük cüzdan boşaldı😅meyve sebze almam gerekiyordu 2 hafta götürür beni diye umut ediyorum☺Herşey pahalı ama akdeniz bölgesi tabikide daha taze ve daha uygun en azından☺Tanesi 1,5 dan aldığım 3 5 sap maydonozu burda 1 liradan 2 misli ve taze bulabildim😊bamyanın kilosu ne kadar bilen yakın dönemde pazara giden varmı arkadaşlar buzluk için alsammı diyorum ama 15 dedi dün bir kadın bahçeden topla al tazecik😍Kayınvalidelerin komşusu sayılır bildik yer☺
oy çok geçmiş olsun kuzulara 😘

Kızlar 2 ev bakacağız bugün...Bakalım nasıl gececek...
Hayirli haberlerle gel cnm 💕
Bu topiği takibe aldım.
Hoşgeldiniz ✌
karamelli_turta karamelli_turta bu arada ben hiç bildirim yapmadım birikimle ilgili 😅bu ay gün parasıyla beraber 12.000 tl olarak kenara ayırdık altın biraz düşüşe geçerse altın olarak hesaba atacağız takipteyiz😊
Listeye ekliyorum cnm bereketli olsun ✌

Selâm kızlar 🙋🏻‍♀️
Yoğun bir pazar yine.
Market/pazar alışverişlerini yaptık.
Marketlerde haftalik ihtiyaçlar için 170,
Pazarda 80 tl harcadım.
Bitti 250 tl 🤷🏻‍♀️
Böyle toplu alışveriş yapiyorum ki haftaiçi üç beş taşımak da zahmetli oluyor.
Meselâ sade soda koli ile aliyoruz 6×4 şeklinde.
Eşim meyveli seviyor,çocuklar niğde gazoz etti 3 koli 🤣

Tost makinemi hâlâ degistiriyordum ya bugün fakirin bime gelen modelini aldik.
Fakir iyidir.
Aldiklarimin birkısmı balkonda bir kısmı yikandi yerleştireceğim.

Haftalik yemek listesi hazırlayacağım.
Bu akşam için etli bezelye yemeği yaptim pilav yaparim birde salata karpuz.

Selam kızlar
Kahvaltıdan sonra markete gittim aylık alışverişe.
Deterjan tuvalet kağıdı kağıt havlu tereyağı et
pirinç bulgur toz şeker un evde vardı. Bunlardan almadığım halde 400tl tuttu ben şokingen
Herşey ateş pahasi 4 kişiyiz bak bizde haftalik meyve sebze kahvaltilik 300tl.
Içinde et tavuk yok.

Selâm kızlar 🙋🏻‍♀️
Yoğun bir pazar yine.
Market/pazar alışverişlerini yaptık.
Marketlerde haftalik ihtiyaçlar için 170,
Pazarda 80 tl harcadım.
Bitti 250 tl 🤷🏻‍♀️
Böyle toplu alışveriş yapiyorum ki haftaiçi üç beş taşımak da zahmetli oluyor.
Meselâ sade soda koli ile aliyoruz 6×4 şeklinde.
Eşim meyveli seviyor,çocuklar niğde gazoz etti 3 koli 🤣

Tost makinemi hâlâ degistiriyordum ya bugün fakirin bime gelen modelini aldik.
Fakir iyidir.
Aldiklarimin birkısmı balkonda bir kısmı yikandi yerleştireceğim.

Haftalik yemek listesi hazırlayacağım.
Bu akşam için etli bezelye yemeği yaptim pilav yaparim birde salata karpuz.
Ben de bu eve taşıninca bimden fakirin tost makinasını aldım🤣
Çok memnunum, diyet surecinde özellikle kurtarıcı oldu🧿

Back
X