• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demin cumartesi gördügümüz ev icin enail attim kadina. Gereken tüm evraklarida ekledim. Yarinda ariyacagim.
Insallah olur.
Bugün misafirlekteydik. Biz insanlari davet edemiyoruz, mutfak yok düzgün, tabak mabak yok düzgün yerimiz yok diye, oturmak zor. Cidden artik misafire hasret kaldik. Ama bukez olacak insallah

Beni uyku tutmadi bu gece.
Kafamda binbir düşünce var, en iyi terapi yöntemime başvurdum ben de.
Mutfak dolaplarını düzenledim, kavanozları mi çıkardım.
Dolap yüzeylerini sildim, kiler dolabını temizledim.
Sonra her yeri sildim, toz aldım, wc yıkadım.
Duş aldım.
Şimdi de çay koydum
halen uykun yoksa banada ugra canim 😘

Günaydınlarr
İyi haftalar olsun
Haftasonunu köyde hamakda yatarak gecirdim
Eve gelince farkettimki bu hafta anamda sıra,😱
Anam gelecek
Bilmeyenler icin söyleyeyim kendisi temizlik hastası,🤣
Kapıdan iceri girip su evin haline bak der merhabadan önce🤦🏻‍♀️
5 te kalktım wc banyo ovdum
Aksam cocuum bile yere düsen battaniyesini alıp gitti yürütecle😂
Koci diyor,anan gelecek cock bile panikte🤣
Hamaklı haftasonu hep senden ötürü

Eklentiler

• 870FDCB9-810E-4E6E-A0AB-472BA00308DA.webp
    870FDCB9-810E-4E6E-A0AB-472BA00308DA.webp
    160,7 KB · Görüntüleme: 112
canim Lohnsteuerhilfeverein diye kurumlar var. Onlar senle birlikte vergini hesapliyor ve belediyeye yolluyorlar. Kazancina göre bir fatura ödüyorsun. Misal 2018 de ben 180€ ödedim kazancimiz iyidi, 2019 icin daha az ödüyecegim cünkü benim gelirim pek yoktu, sadece esim calisdi.
Vergi islerini kendi hal eden insanlar var, ama ben kendim ilgilenmek istemedigim icin uzmana para ödemegi tercih ediyorum.
Onlar sana 3/5 mi 4/4 mü daha iyi hesabinida yaparlar. Bu meslegi yapan cok türk de vardir Berlinde, en azindan dil konusunda daha rahat olursun.
sanirim esimin sirketi otomatik yapiyor onun icin. benim de isim otomatik kesiyor olmasin Türkiyedeki gibi 🙄 kafamda deli sorular 🤔 sonucta kamu kurulusu üniversite yani 🙈 bir de bize mi yaptiriyorlar bu isi ya soktayim su anda kafam karisti 🙄

bu aksam arkadaslar evlerine davet ettiler bizi. Ilk kez evlerini gördüm, cok güzeldi masallah. Özellikle mutfaklarini cok begendim. 30000 euroluk mutfagi 15000 € ya almislar arkadas o dönemde mobilyacida calisdigi icin. Yani öyle bir mutfagi bende birakmazdim götürürdüm 😀
ah ah ben biraktim geride hayal gibi bir mutfagim vardi 😔 kendim dizayn etmistim, gecmis günler 🥺

Günaydınlarr
İyi haftalar olsun
Haftasonunu köyde hamakda yatarak gecirdim
Eve gelince farkettimki bu hafta anamda sıra,😱
Anam gelecek
Bilmeyenler icin söyleyeyim kendisi temizlik hastası,🤣
Kapıdan iceri girip su evin haline bak der merhabadan önce🤦🏻‍♀️
5 te kalktım wc banyo ovdum
Aksam cocuum bile yere düsen battaniyesini alıp gitti yürütecle😂
Koci diyor,anan gelecek cock bile panikte🤣
Hamaklı haftasonu hep senden ötürü
Değişiklik olmuş canım ne güzel.
Bu hamakta haftasonu gecirip uykusuz kalıp bütün evi ovarim ben. Niye çünkü bende de anamın temizlik genleri var 🤭

Demin cumartesi gördügümüz ev icin enail attim kadina. Gereken tüm evraklarida ekledim. Yarinda ariyacagim.
Insallah olur.
Bugün misafirlekteydik. Biz insanlari davet edemiyoruz, mutfak yok düzgün, tabak mabak yok düzgün yerimiz yok diye, oturmak zor. Cidden artik misafire hasret kaldik. Ama bukez olacak insallah
Hadi hayırlısı🙏🏻🙏🏻

Değişiklik olmuş canım ne güzel.
Bu hamakta haftasonu gecirip uykusuz kalıp bütün evi ovarim ben. Niye çünkü bende de anamın temizlik genleri var 🤭
Bende babamın genleri var relax🤣
Ama mecbur yapıyorm cunku gelince bizi yıpratıyor anam😂

5 günlük yoğun detokstan sonra mukellef kahvaltı yaptım. Sucuklu yumurtayi ozlemisim ya🤫
Akşama kapuska ve çorba var.
Öğlen meyve+yoğurt ile gecistiririz.
Evde işim yok gece bitti hepsi.
Biraz çay keyfi yapıp bilgisayarı açarım.
İşler birikti onları toparlayayim
Akşam üzeri de haftalık yemek listesi yapacağım.
Bu hafta fazla harcama olmaz, evdekilerden giderim

5 günlük yoğun detokstan sonra mukellef kahvaltı yaptım. Sucuklu yumurtayi ozlemisim ya🤫
Akşama kapuska ve çorba var.
Öğlen meyve+yoğurt ile gecistiririz.
Evde işim yok gece bitti hepsi.
Biraz çay keyfi yapıp bilgisayarı açarım.
İşler birikti onları toparlayayim
Akşam üzeri de haftalık yemek listesi yapacağım.
Bu hafta fazla harcama olmaz, evdekilerden giderim
Ohh miss. Afiyet olsun.🍳
Detaylı bir detoks yaptın sanırım. 5 gün az değil.

Kızlar merhaba. Banka uygulamalarına bakıyorum da şu geçen gelen %1 vergi olayı var altın alırken.
Makas zaten 4-5 liraydı. Bu gelince 9-10 lira oluyor.
Kuyumcularda nasıl fiyatlar?

Birikim yapmak için öneriniz neresidir, nedir?
Büyük miktarlar için mecburen banka, küçük için kuyumcu. Kuyumcudan alırken bayağı bir sormak lazım. Bana 10 TL fark diyen de oldu 2 diyen de.

Kızlar merhaba. Banka uygulamalarına bakıyorum da şu geçen gelen %1 vergi olayı var altın alırken.
Makas zaten 4-5 liraydı. Bu gelince 9-10 lira oluyor.
Kuyumcularda nasıl fiyatlar?

Birikim yapmak için öneriniz neresidir, nedir?
Güvenlik benim için ilk nokta.
Yüklü alimsa banka, evde saklamak sıkıntılı
Banka kasası da açılabilir

Back
X