- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #67.781
Altın fiyatlarını gördünüz mü 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yazinca baktim,Altın fiyatlarını gördünüz mü![]()
Ben olsam alırım. Alınmış alınmıştır. Dursun köşede derim.Merhaba hanımlar birkaç gündür bu topiği takip ediyorum ben de altın biriktirmeye başlamak istiyorum ama dün bakınca şoke oldum altın uçuyor yine
Bir iki ay içinde düşme olacak diyorlar sizce bu ay paramı kenarda mı bekletsem, yoksa 400 den alsam mı yine de? Gram biriktirmek istiyorum her ay 1 tane. Bu ay başlıcam ilk kez
Hoşgeldiniz, biraz kendinizden bahsederseniz tanışalım.Merhaba hanımlar birkaç gündür bu topiği takip ediyorum ben de altın biriktirmeye başlamak istiyorum ama dün bakınca şoke oldum altın uçuyor yine![]()
Bir iki ay içinde düşme olacak diyorlar sizce bu ay paramı kenarda mı bekletsem, yoksa 400 den alsam mı yine de? Gram biriktirmek istiyorum her ay 1 tane. Bu ay başlıcam ilk kez
Herkese merhaba,altında düşme olacağını sanmıyorum hep öyle derler ama hiç düşmez ,elinize ne kadar kalıyorsa alın altın olarak kenarda dursun,TL olarak durursa kâr getirmez olduğu yerde sayar, bereketli birikimler olsun herkese inşallahMerhaba hanımlar birkaç gündür bu topiği takip ediyorum ben de altın biriktirmeye başlamak istiyorum ama dün bakınca şoke oldum altın uçuyor yine
HoşbuldumHoşgeldiniz, biraz kendinizden bahsederseniz tanışalım.
Uzun vadeli yatırım için beklemeye gerek yok bence her seviyeden alır unuturum.
Bir gram alacaksanız zaten hic fiyata bakmayın parayı denklenkleyince alın
Tabiki ytd.
Teşekkürler tavsiyeniz içinHerkese merhaba,altında düşme olacağını sanmıyorum hep öyle derler ama hiç düşmez ,elinize ne kadar kalıyorsa alın altın olarak kenarda dursun,TL olarak durursa kâr getirmez olduğu yerde sayar, bereketli birikimler olsun herkese inşallah
hosgeldin, ben alirdim yinede cünkü 1-2 ay düsse bile düsecegi ne kadar olurki zaten? Ardindan yine cikarMerhaba hanımlar birkaç gündür bu topiği takip ediyorum ben de altın biriktirmeye başlamak istiyorum ama dün bakınca şoke oldum altın uçuyor yine
Hoşgeldiniz ,Merhaba hanımlar birkaç gündür bu topiği takip ediyorum ben de altın biriktirmeye başlamak istiyorum ama dün bakınca şoke oldum altın uçuyor yine
Günaydin kizlar,
sabah ev icin kadini aradim, önden mail atmisdim pazar gecesi. Malum esim isden cikiyor sorun olurmu diye sorcaktim. Mailde contrati ekimde yapmayida önerdim, ben ise baslayina, veya simdi yapip 3 ay kira önden ödemegide teklif ettim.
Maili okumamis henüz. Ben size dönerim dedi. Telefonda buz gibi hatun ya
Canim olumsuz beğenmedik...1.tayin dönemi başlıyor..1 haftaya kalmaz sonuçlanır..Tercih yapacagim okul muhitlerine bakacagim bu suredegunaydın kızlarr yetısım dedim mesajları bıtıremedim
tatlu baktıgınız evler noldu canım
hayırlısı olsn canım içine sınmedıkce acele etme bencedeCanim olumsuz beğenmedik...1.tayin dönemi başlıyor..1 haftaya kalmaz sonuçlanır..Tercih yapacagim okul muhitlerine bakacagim bu surede
Ya asmiinn çok sevindim, hissetmiştim de sankiKizlaaaaaar!
Evi bize verdi kadin! Esiniz niye isden cikariliyor dedi. Bende dürüstce cevab verdim, dedim biz istedik cünkü kres bulamiyoruz.
Kadin dedi tamam haftaya contratlari yolluyacagim. 16.11.2020 den ihtibaren ev bizim![]()