• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle yapıyor acaba?eşiyle bir problem oldumu aranızda?bir araya gelip aranızda kalmakmı istemiyor acaba?birde erkekler gerçekten evlenince hemen kendi ailesinden uzaklaşıyor, çok üzücü.Allah iyilerle karşılaştırsın
Eşi'nden de kaynaklı olabilir evet...Ama bence evlenince aslinda çoğu erkek ailesine daha düşkün oluyor....Çok nadir erkek sadece eşine düşkün olup onunla birlikte hareket ediyor

Sis ne guzel oturmus karsi tepeye....
Gunaydin kizlar..

Eklentiler

• 0CA6532E-D2C5-44AC-9063-5312A0C6E238.webp
    0CA6532E-D2C5-44AC-9063-5312A0C6E238.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 73
Neden böyle yapıyor acaba?eşiyle bir problem oldumu aranızda?bir araya gelip aranızda kalmakmı istemiyor acaba?birde erkekler gerçekten evlenince hemen kendi ailesinden uzaklaşıyor, çok üzücü.Allah iyilerle karşılaştırsın
Eşi problemli biri zaten. Kardeşimle aramızda farklı bir bağ vardı sanırım bu onu rahatsız etti. Çünkü özellikle bana yapıyor. Oysa onu yaptıklarına rağmen ailecek hiç dışlamadık. Ama onu uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı.

Eşi'nden de kaynaklı olabilir evet...Ama bence evlenince aslinda çoğu erkek ailesine daha düşkün oluyor....Çok nadir erkek sadece eşine düşkün olup onunla birlikte hareket ediyor
benimkinin hiç aklına gelmezdi ailesini aramak. Ben alıştırdım, sürekli ara diye diye 😊
bizim kendi aile baglarımız çok kötü. Kızım bari hala, amca tanısın istedim ve bana hep iyiler zaten, bir zararları yok kesinlikle, onun için bende sık sık görüşüyorum.

Canim parası olana almak isteyene araba her yerde iyi yapmissin...Ama durduk yere huzursuzluk çıkıyor ya ne gerek var satacaksan köy ilana sat ne diye sizi zor duruma düşürüyor
Ona göre hava hoş,
Ben zaten satacagim bari kardeşim kullansın havasinda.
Bizim maddi plânları şaşırtacak araç şu an.
Bugün deniz havası alalım gezelim dedim gezdik iyi de oldu...Tabi şimdi bir bakayim dedim ne olmuş altin böyle...Artık birisine hediye etmek de biriktirmek de mucize olacak:KK43:
Iyi olmus cnm temiz hava :)
Günaydın kızlar,

bugün çok işim var. Misafirlerim gelecek ve benim mutfagımın sayesinde yemekleri taksit taksit arka arkaya pişirmeliyim.
Görüşürüz 😘
Kolay gelsin asmin ;D
Yatak odamizin penceresi😊 Her Sabah rutin olarak pencereyi acip icime temiz havayi cekerim:)

Içim açıldı manzarayla 🙂

benimkinin hiç aklına gelmezdi ailesini aramak. Ben alıştırdım, sürekli ara diye diye 😊
bizim kendi aile baglarımız çok kötü. Kızım bari hala, amca tanısın istedim ve bana hep iyiler zaten, bir zararları yok kesinlikle, onun için bende sık sık görüşüyorum.
Canim dozunda normal her sey...Eaimin ailesi gun icinde aksamlari defalarca ariyor goruntulu konusma vs cok yapiyorlar...Hatta Kv gün icinde arıyormuş 3 kere açmayınca küsüyor...Esim telefon trafiği yoğun bir işte çalışıyor aynı zaman da...Açmıyorum bilerek diyor:KK57:

Back
X