• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlardır neler oldu neler
Benimki mesaj attı 25bin kredi çek tarladaki ürünleri kaldırınca öderim dedi.
Bende ablan ceksin dedim.
Neyse ya şaka yaptım dedi.
Bana parayla ilgili şaka yapma. Parayla ilgiliyse muhatap olma. Ben senin ekmegini yemiyorum. Üstümde çöpün yok. Benden bisey istemeye hakkınız yok o paralar çocuklarımın dedim.
Niye uzatiyosun senden maasinimi istedim dedi.
Istemeyemezsin zaten evin işi dışarı i çarşı pazar çocuklar derken tüm yükü üzerine attın. Hani evlilik ortaktı. Bana faydan olan bi konuyu söylersen tüm maaşımı veririm sana dedim. Hiçbişey demedi.
Ağzını güzelce tıkadım. Baya ilişmez artik🤣

Kızlardır neler oldu neler
Benimki mesaj attı 25bin kredi çek tarladaki ürünleri kaldırınca öderim dedi.
Bende ablan ceksin dedim.
Neyse ya şaka yaptım dedi.
Bana parayla ilgili şaka yapma. Parayla ilgiliyse muhatap olma. Ben senin ekmegini yemiyorum. Üstümde çöpün yok. Benden bisey istemeye hakkınız yok o paralar çocuklarımın dedim.
Niye uzatiyosun senden maasinimi istedim dedi.
Istemeyemezsin zaten evin işi dışarı i çarşı pazar çocuklar derken tüm yükü üzerine attın. Hani evlilik ortaktı. Bana faydan olan bi konuyu söylersen tüm maaşımı veririm sana dedim. Hiçbişey demedi.
Ağzını güzelce tıkadım. Baya ilişmez artik🤣
Kiviramayinca şaka yaptım demiş.
Ayy witt sakın o yollara girme.

Selam kızlar
Dün oglusumun doğum günüydü 8 oldu paşam
Pasta almış babası. bahçeye kvlere gittik mangal yaptık arkasina pasta kestik çok mutlu oluyorlar mum ufleyince🤣 bahçe ganimeti bir bağ sarımsak bir kova biber bir poşet dolusu fesleğen. Akşam gelince onları hallettim.
Bugünde sabah pazara gittim 75 tl harcadım kavanoz kapağı almaya başladım yavaş yavaş 10 tanesine 6 lira odedim
Kumbaraya 20tl attim.

Aksam yemeğe yeşil mercimek yemeği ve makarna var yanina kavun salata yeriz artık
nice saglikli mutlu yillara oglusuna canim 😘

O konuda konu sahibi banlanmis sorular cevapsız kalmış.
Ama aynı evde yaşayıp paranı biriktir kısmı saçma değil mi en azından bana göre öyle,
Kızın ailesinin müdahalesi, en başta konuşulmayan maddi konular ileride hep sıkıntı.
Ben konuyu okuyunca erkek tarafinda bir uyanıklık sezdim öyle olmasa tapuyu oğluna yapar ki sonuçta borcu oğlu ile gelini ödeyecekse.
Nikahtan sonra alinmiş olsa tapu onların olur,borcu da paşa paşa öderler.
Ama böyle açık kapı var ola ki boşanma durumu olursa ev mirasa girer, ortak mala değil.

O konuda konu sahibi banlanmis sorular cevapsız kalmış.
Ama aynı evde yaşayıp paranı biriktir kısmı saçma değil mi en azından bana göre öyle,
Kızın ailesinin müdahalesi, en başta konuşulmayan maddi konular ileride hep sıkıntı.
Ortak bi şekilde giderler paylaşılır sıkıntı olmaz canım. Kisi kendisi icin azda olsa birikim yapmalı ama tüm maaşımı değil tabiki.
Burda kp sıkıntılı bana göre. Onun üstüne olan evi gelin neden odesin. Banada aynısı oldu. Biz evlenmeden tokiden ilk ödemeyi yapıp almış kp ama evi ben ödüyorum. Sonra esim üzerine almazsa ödemeyeceğini soyledim de aldı üstüne.

Back
X