• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızçeler merhaba,

Dağdan bir kız geldi döne döne :KK48:

O kadar hastalandım ki, bir de annem rahatsızlandı arada girip okudum ama yazamadım bir türlü. Sürekli hastaneye taşındım, kaygı seviyem baya yükseldi haliyle.

Altını gördükçe yarım bilezik alaydım diyorum ama euro da 8₺ yi geçti. Allah yardımcımız olsun, herkesin işi çok zor.
gecmis olsun her ikinize de 😔

Kızçeler merhaba,

O kadar hastalandım ki, bir de annem rahatsızlandı arada girip okudum ama yazamadım bir türlü. Sürekli hastaneye taşındım, kaygı seviyem baya yükseldi haliyle.

Altını gördükçe yarım bilezik alaydım diyorum ama euro da 8₺ yi geçti. Allah yardımcımız olsun, herkesin işi çok zor.
Geçmiş olsun canim

Görümce kahvemsi zaten çok çok fiitt 👍
Böbrek dekoltesi kasıp kavuracak
Böbrek dekolteli olanı giyemeyecegim ama o kına icindi. Şimdi kına düğün bir olunca o elbise boşa çıktı.
Pullu payetli olanı giyeceğim.
Terzi de sıfıra sıfır daraltmis bir gram alacak lüksüm yok

ben her gün iki litre naneli limonlu su iciyorum bi defa 🤪
Sana herkese vermediğim gizli tarifini de vereyim madem mavimli iyice diyete girdin nede olsa.
Her sabah kahvaltidan yarim saat önce bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ,2 yemek kasığı kadar da limon sık, iç.
Çatır çatır yağ yakiyor 💃

K kahvemsi mutluluk
Almazsin can,sen işini bilirsin;)

Şey aklima geldi.
Düğüne 5 6 ay varken eşimin smokini almıştık 🤣
Asla kilo almamaliyim damatliga olmam valla diodu 🤣
Hey gidi günler.

Kızçeler merhaba,

cok cok gecmis olsun canim 😘 simdi nasilsiniz

vallahi ben üc gündür rejimi bozdum, yarin yine toparlamam lazim.

benim cadi bugün övlen uyumak istemedi, taaa saat 16 da uyudu. Aksam 7de uyandi, gecede uyumak istemedi. Diside zorluyor. Bagirti, aglama kafayi yiyecektim bugün cidden. Neymis oturma odasina gitcekmisiz gece 12. Sonunda götürdüm, disinede krem sürdüm. 1 saat boyunca sarildi bana kucagimda öyle uyudu. Benim uyku kacti tabi 🤷‍♀️

Back
X