• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz akıl verin bu işlerden pek anlamayan bacınıza. Köşede 2.500 tl vardı gr altın alacaktım ki birden fırladı. Şimdi ben o parayı nasıl değerlendirim. Bekleyim düşünce mi alim. Bide bugün enpara hesap kartına başvurdum 3-5 atmaya çabalayim diye. Enpara kullanan var mı özellikleri nedir bu konudada 4 nala koşuyorum bilgisizlikten🙈

İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz akıl verin bu işlerden pek anlamayan bacınıza. Köşede 2.500 tl vardı gr altın alacaktım ki birden fırladı. Şimdi ben o parayı nasıl değerlendirim. Bekleyim düşünce mi alim. Bide bugün enpara hesap kartına başvurdum 3-5 atmaya çabalayim diye. Enpara kullanan var mı özellikleri nedir bu konudada 4 nala koşuyorum bilgisizlikten🙈
Merhaba hoşgeldiniz. Altin birikim içinse fiyatina bakilmaksizin alınıp kenara konulmali. Çünkü uzun vadede kar ettirir. Ytd

Şirkete gittim bugün, epey işleri toparladim.
Sonra sistem gitti, pazar market gezdim.
Eczaneye gittim, tartıya pil aldim.
Sanırım bütün esnafı bir ziyaret ettim.
Toprak da aldım. Evde organik tarıma başlıyor sayin esim 🤣
Çok harcamali bir gün oldu
Çok severim organik tarımı. Geçen sene yapmıştım. Maydanozum nanem tereotum biberim vs bi sürü şey vardı. Ne ile başlayacak eşin. Toprağım saksım var. Belki bende başlarım. Ben kışa girerken dikiliyor sanıyordum. Soğanım bile vardı. Marul hariç yeşillikler hep balkondandı. 😊

Çok severim organik tarımı. Geçen sene yapmıştım. Maydanozum nanem tereotum biberim vs bi sürü şey vardı. Ne ile başlayacak eşin. Toprağım saksım var. Belki bende başlarım. Ben kışa girerken dikiliyor sanıyordum. Soğanım bile vardı. Marul hariç yeşillikler hep balkondandı. 😊
Valla canım boş oda malzeme dolu ne ekecek ne dikecek bilmiyorum, pek ilgi alanım değil böyle şeyler.
Toprağı az diye bana toprak siparişi verdi. Artık evi sera mi yapacak bilemiyorum.
Balkon sabahtan gün batımına kadar güneş alıyor sanırım boş oda ya da mutfağın köşesinde yapacak camdibinde.
Evi pisletip bana iş cikarmadiktan sonra uğraş dedim, tutarsa yeriz tutmazsa dilimden çekeceği var

Hoşgeldiniz, altının ne olacağı belli olmaz.
Çok yükseldi düzeltme gelebilir diyen de var, dolar yükselecek dolayısı ile altında fırlar diyen var ( altının onsu USD)
Altın uzun süreli yatırımdır, alıp bir iki ay sonra bozarım, al sat yaparim kafasindaysan hiç bulaşma ama bir iki yıl bekleyince güzel getirisi olur.
İhtiyacın olmayan bir para ile alacaksan çok da fiyata takılma al at kenara.
Bundan sonra düşse bile ne kadar düşecek o da ayrı bir konu, zaten yüklü alım yapmayacaksın al geç.
Enpara da kullaniyorum, havale EFT ucretsiz,.günlük faiz de veriyor. Memnunum ben.
Tabiki ytd de diyeyim

almanlar büyük kovalarda patates yetistiriyor. Bi arkadasimda, domates ve salata ekmisdi balkonda.

Bende tasininca balkonda birseyler ekecem 😁
Bugün bi banyoyu sildim bide yemek yaptim, baskada elimi birseye sürmedim 😁
Gecen daga giderken yaptigim pogacalari hatirliyormusunuz? Esim bizimle gelen bir arkadasiyla bulusacak cuma günü. Bugün telefonda görüntülü konusurken: yenge bi ara o pogacalardan birdaha yapsana! dedi. Ay benim boyum 10 cm uzadi burda 😂 yemek konusunda cok secicimis arkadas esine göre, yani o begendiyse ben oldum demek 😂 yarin biraz malzeme alayimda cuma sabah yapim, islerini hal ederken yolda yerler 😁

Tesekkur ederim daha iyileri sizin olsun imitasyonlar gönül boslugumu dolduramadi🤣
Aynen canım günlük hafif bisey aldım 2280tl
Ama aklım alamadiklarimda kaldi🤣 özellikle kaburga bilezik😭
Çünkü begendiklerim 5000den fazlaydı ve 14 ayara o kadar para vermek istemedim
Resimde belli değil beyaz rose ve gold renkli
iyi günlerde kullan canim 😘 kiz cidden tarzin cok hos 🧿 bosuna süslü demiyorum demek 😂❤️

Merhaba hoşgeldiniz. Altin birikim içinse fiyatina bakilmaksizin alınıp kenara konulmali. Çünkü uzun vadede kar ettirir. Ytd
Hoşgeldiniz, altının ne olacağı belli olmaz.
Çok yükseldi düzeltme gelebilir diyen de var, dolar yükselecek dolayısı ile altında fırlar diyen var ( altının onsu USD)
Altın uzun süreli yatırımdır, alıp bir iki ay sonra bozarım, al sat yaparim kafasindaysan hiç bulaşma ama bir iki yıl bekleyince güzel getirisi olur.
İhtiyacın olmayan bir para ile alacaksan çok da fiyata takılma al at kenara.
Bundan sonra düşse bile ne kadar düşecek o da ayrı bir konu, zaten yüklü alım yapmayacaksın al geç.
Enpara da kullaniyorum, havale EFT ucretsiz,.günlük faiz de veriyor. Memnunum ben.
Tabiki ytd de diyeyim
Çok sağolun kızlar. Sıkışınca kulkanmak için kenara atacaktım ,insanın ne zaman sıkışacağıda bilinmiyor ki. En iyisi para olarak bekletim.

Bende tasininca balkonda birseyler ekecem 😁
Bugün bi banyoyu sildim bide yemek yaptim, baskada elimi birseye sürmedim 😁
Gecen daga giderken yaptigim pogacalari hatirliyormusunuz? Esim bizimle gelen bir arkadasiyla bulusacak cuma günü. Bugün telefonda görüntülü konusurken: yenge bi ara o pogacalardan birdaha yapsana! dedi. Ay benim boyum 10 cm uzadi burda 😂 yemek konusunda cok secicimis arkadas esine göre, yani o begendiyse ben oldum demek 😂 yarin biraz malzeme alayimda cuma sabah yapim, islerini hal ederken yolda yerler 😁
elin lezzetli demek ki 😎

Back
X