• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar, sabah alisverise gittim geldim ter icinde kaldim. Kizida götürdüm cocuk arabasiyla. Arabasina birseyler doldurdum, bide bi canta asdim, bide üstüne sirtimda canta vardi. Eve gelene kadar su icindeydim 😂
kızı uyutup akşam için köfteyi ve salatayı hazırladım, akşam bide pilav yaparım, eşim gelince bi kızartma kalır.
Akşam bide yarın için pogaça yapcam eşimin arkadaşına. Kızlar yarısını kıymalı yapcam. Siz kıymaya ne katıyorsunuz pogaça için?

Selam kizlar, sabah alisverise gittim geldim ter icinde kaldim. Kizida götürdüm cocuk arabasiyla. Arabasina birseyler doldurdum, bide bi canta asdim, bide üstüne sirtimda canta vardi. Eve gelene kadar su icindeydim 😂
kızı uyutup akşam için köfteyi ve salatayı hazırladım, akşam bide pilav yaparım, eşim gelince bi kızartma kalır.
Akşam bide yarın için pogaça yapcam eşimin arkadaşına. Kızlar yarısını kıymalı yapcam. Siz kıymaya ne katıyorsunuz pogaça için?
Kıymayı soğan ile kavuruyoruz, sarımsak, renkli biberler, domates ekleyip biraz pişiriyorum.
Tuz, kekik, kırmızı biber baharatlar ve biraz maydanoz ekliyorum.
Bütün hamurislerinde kıymayı böyle kullanıyorum ben canım

Kıymayı soğan ile kavuruyoruz, sarımsak, renkli biberler, domates ekleyip biraz pişiriyorum.
Tuz, kekik, kırmızı biber baharatlar ve biraz maydanoz ekliyorum.
Bütün hamurislerinde kıymayı böyle kullanıyorum ben canım
cok sagol canım 😘

İlacım bitti dün akşam, bugün öğlenden sonra tatil olduğunu unuttum tabi
Gittim eczaneler kapalı. Beş tane yanyana eczane var ama hepsi kapalı, resmen ağlayacaktim.
Bugün ve yarın yakınımda nöbetçi eczane yok umarım ağrım olmaz🙏
yorma kendini canım, inşallah gerek kalmaz ilaca ❤️😘

Parkta biraz dolandım, marketten kahvaltılık aldım, 136 TL gitti.
Bu hafta da 250 TL bütçem tutmadı haliyle.
Sabah ortaligi toplayıp, canım mopum ile sildim.
Banyo ve mutfak duvarlarını da güzel siliyor, pırıl pırıl oldu.
Bir makina çamaşır yıkadım, şimdi beyazlar yıkanıyor.
Akşama yemek yapmadım.
Dolapta kalanlarin yanına salata, yoğurt idare ederiz.
Benden boyle

Parkta biraz dolandım, marketten kahvaltılık aldım, 136 TL gitti.
Bu hafta da 250 TL bütçem tutmadı haliyle.
Sabah ortaligi toplayıp, canım mopum ile sildim.
Banyo ve mutfak duvarlarını da güzel siliyor, pırıl pırıl oldu.
Bir makina çamaşır yıkadım, şimdi beyazlar yıkanıyor.
Akşama yemek yapmadım.
Dolapta kalanlarin yanına salata, yoğurt idare ederiz.
Benden boyle
[/QUOTE
ya çok zor sizler için 250, ama ben şöyle düşünüyorum: tutmasa bile, tutsurmak için çaba göstererek şnsan yinede daha az harcıyor en azından

Back
X