• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyerimden aradilar bugün 😆
Kocama aynen böyle dedim.
Nolmus bayramını kutlamak için mi aramışlar 😄 dio.
Bayramdan sonra 1 hafta daha iznim vardi iptal olabilme durumu varmış, normalde ikinci hafta başlayacaktım.
Öyle olursa sali dönüyorum.
Iyi alıştım yatislara 😆
Oh para da geldi.
Yeter bu kadar izin döneyim.

arada gram almayi düsünmüyormusun?
Almiyorum cnm.
Şu an ilk finansal hedef ev kredisini azaltma.
altin düsse zaten ne kadar düserki? Ve kac gün düser yeniden yükselmeden. Yillardir bu forumdan ögrendigim bu. Hep cikiyor.
Hiç düşmez.
Ben hiç düştüğünü görmedim ki 2016dan beri altındaydı birikimlerim ev alana kadar.

Kızlar merhaba danışmaya geldim, altın uçmuş ya. Çeyrek 724 liraydı en son baktığımda. Bu sizce bikaç günlük yükselişten sonra eski 680 lir fiyatlarına döner mi yoksa Hep böyle Bu civarda mı yükselip gider? Şaşırdım gerçekten bir anda böyle tırmanmasına. Ben de mümkün olduğunca Her ay bir iki çeyrek alıp Koyanlardanım ama bu ay bilemedim ne yapacağımı

Kızlar merhaba danışmaya geldim, altın uçmuş ya. Çeyrek 724 liraydı en son baktığımda. Bu sizce bikaç günlük yükselişten sonra eski 680 lir fiyatlarına döner mi yoksa Hep böyle Bu civarda mı yükselip gider? Şaşırdım gerçekten bir anda böyle tırmanmasına. Ben de mümkün olduğunca Her ay bir iki çeyrek alıp Koyanlardanım ama bu ay bilemedim ne yapacağımı
Mrb tamda altin konuşuyorduk 😆
Konu dışı değil.
Her ay düzenli aliyorsan hiç birakma devam et derim.
Ytd.

karamelli_turta karamelli_turta altındaki son durumları görünce ben ev kredisine ara ödeme yapmaktan vazgeçtim, sonuçta TL ve sabit ödeme.
Her durumda ödenebilecek bir rakam.
Birkaç yıl sonra evi satma ya da başka yere gitme durumun olursa o zaman elimde ne var bakar borcu kapatırım.
Yilbasindan beri yüzde elli getirisi oldu altının, daha da olacak gibi.

karamelli_turta karamelli_turta altındaki son durumları görünce ben ev kredisine ara ödeme yapmaktan vazgeçtim, sonuçta TL ve sabit ödeme.
Her durumda ödenebilecek bir rakam.
Birkaç yıl sonra evi satma ya da başka yere gitme durumun olursa o zaman elimde ne var bakar borcu kapatırım.
Yilbasindan beri yüzde elli getirisi oldu altının, daha da olacak gibi.
Bu da iyi bir fikir,
Altin durduğu yerde durmadi ki hepimiz saskiniz.
3 5 altin bıraktım 2019 mayistan beri değeri ikiye katlanmış.
Düşünsene 50 binlik altininin olduğunu o dönem meselâ.

Ben eylül yada ekime kadar bekleyeceğim.
O dönem bir yapilandirma yapabilirsek sonra altin almaya başlarım belki.

Bu bayram bizde tatlı yok, zaten kimse gelmeyecek biz de gitmeyeceğiz.
Çikolata bile almadık.

Kahvaltıya kıymalı börek ve pogaca yapacağım.
Yemekten sonra başlarım, mutfak iyice serinlesin.
Yarın yemek için de özel birşeyler yaparım.
Kavurma kesin yaparim yanına birseyler dusuneyim.

Sonraki gün normal beslenmemize döneriz

ben olsam alirdim

Bu da iyi bir fikir,
Altin durduğu yerde durmadi ki hepimiz saskiniz.
3 5 altin bıraktım 2019 mayistan beri değeri ikiye katlanmış.
Düşünsene 50 binlik altininin olduğunu o dönem meselâ.

Ben eylül yada ekime kadar bekleyeceğim.
O dönem bir yapilandirma yapabilirsek sonra altin almaya başlarım belki.
Yapılandırma olursa yaparım ama ara ödeme yapmayacağım net hesap kitap yaptım.
İkinci dalga ihtimali de bizi etkiler çünkü maddi açıdan.

Back
X