• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hesabimiz bir canim. Burda hesap actiginda zaten sürekli eve mektup geliyor bankadan, hemen anlasilir yani. Orda öyle degil mi? Zulam oldugunu biliyor zaten 😂 nekadar oldugunu bilmiyor 😁
Sizde iyice zormuş :D ne tencereye koyabilirsin ne pencereye :D

Kızlar uzun dönemdir ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum.ev aldık şükürler olsun.ilk taksidimizi ödedik bile şimdi arabada bakıyoruz.elimizdeki tüm paramızı vermek istemedik faizlerde düşük arabayıda aradan çıkarır tek yere borcumuz olur.ben artık kendim için çok biriktiremiyorum bu ay tasıncaz ama her ay kızım için 1 gram alıyorum hediye paraları ve kendi harclıgımdanda üstüne koyup altın alıyorum.rabbim nasip ederse üniversitede ev almak istiyorum.kızcem 4 aylık oldu sanırım diş cıkartacak acayip salyalı ve saldırıyor parmaklarımıza
Hayırlı olsun

sorma bide benden iyi temizlik yapar, heryeri inceliye inceliye. cok zor olacak 😂 kücük kasa alip oraya mi koysam aceba 😂
Bulur hemen 😂😂 kasa ile olmaz. Başka çözüm bul. Zulayı evde duran yapıyorsa eşin yapsa olmaz mı 😂😂

Bulur hemen 😂😂 kasa ile olmaz. Başka çözüm bul. Zulayı evde duran yapıyorsa eşin yapsa olmaz mı 😂😂
kiz zaten biliyor zulayi kasayi disdan görsün sorun degil 😂 ben o nezaman zula yapsa tesadüf buluyorum. Gicik oldu yapmiyormus daha 😂 Ikimizin aylik 180€ harcligimiz var canim, o geziyor cok, ben daha evcilim onun icin ben evdeyken iyi zula yaptim 😂

Kızlar günaydın 🌸

Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun, tekrarına sevdiklerimizle, huzurla, sağlıkla ve bolluk içinde erişmek duasıyla 🤲🏻

Şimdi dönüp okuyacağım ama geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💜 preeklampsi çıktı bende, hafif düzeyde çok şükür ama tansiyon bir yandan halsizliğim bir yandan düzenli tahlil veriyorum giremedim bir türlü.

Sizi çok özledim 😘

Kızlar günaydın 🌸

Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun, tekrarına sevdiklerimizle, huzurla, sağlıkla ve bolluk içinde erişmek duasıyla 🤲🏻

Şimdi dönüp okuyacağım ama geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💜 preeklampsi çıktı bende, hafif düzeyde çok şükür ama tansiyon bir yandan halsizliğim bir yandan düzenli tahlil veriyorum giremedim bir türlü.

Sizi çok özledim 😘
Hoşgeldin canım ,geçmiş olsun

Kızlar uzun dönemdir ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum.ev aldık şükürler olsun.ilk taksidimizi ödedik bile şimdi arabada bakıyoruz.elimizdeki tüm paramızı vermek istemedik faizlerde düşük arabayıda aradan çıkarır tek yere borcumuz olur.ben artık kendim için çok biriktiremiyorum bu ay tasıncaz ama her ay kızım için 1 gram alıyorum hediye paraları ve kendi harclıgımdanda üstüne koyup altın alıyorum.rabbim nasip ederse üniversitede ev almak istiyorum.kızcem 4 aylık oldu sanırım diş cıkartacak acayip salyalı ve saldırıyor parmaklarımıza
Hayırlı olsunn🌸
Güle güle oturun🙏🏻

Bu arada ağızdan ağıza bir dedikodu yayılmış 🤣
Biz taşınıyormuşuz yeni eve 😆
Ama eşimle benim bundan haberimiz yok.
Görümcem dedibunu,iki teyzesi ona sormuş çünkü öyle duymuşlar.
Görümcem onlara ben duymadim ama olsa bile neden olmasin orasi da onların demiş.
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış 🤣
Bu yil teyzelerle görüşemememiz isabet olmuş.
Mal sahibi olmak da başa belâymış diyoruz 😆
Ay o cok fena bisey
Bizimde yengeler soruyo ev almıcanjz mı diye bayramda.
Daha biz cvp vermeden kvde atladı🤦🏻‍♀️
İsteseler alırlar,arabalarını satsalar 150 bin dedi😱
Dicektim hacı ver 150 yi sana satayım🤣
110-120 bin arabamız kvdem cok yazdı😂

Ay o cok fena bisey
Maşallah senin kayinvalide fiyatta biliyor kız hesap mi tutmuş bide 150 ev varmiymis😅

Aynen 😁

Kendinizi tanitir misin, hedef varmi tanışalım 😌

Turizm sektorunde calisan bir muhendisim ☺️ Antalya da yasiyorum. 9 aylik bebegim var, ogluma annem bakmakta yani evde 3 yetiskin 1 bebe yasiyoruz. ☺️

Hedefim cok cunku borcum var. Aralik sonuna kadar 5000 tl nakit+3 tane ceyrek hedefim var.

Son 4 ayda sadece 5 ceyrek ve 2000 biriktirebildim.

Bu yila kadar hic birikimim yoktu ve ne buyuk hata oldugunu farkettim. Oglum olunca napmisim ben dedim. Cunku maas zamlari, ek gelen kazanclar hepsi her ay degisen miktara ragmen bitiyordu. Maalesef bu tuketim cilginligima son vermem lazim.

Ay o cok fena bisey
Sanki soruyu kv ye mi sormuşlar allahim 🤦🏻‍♀️
Aklinca hem savunuyorhem eltilerine lâf çarpıyor 🤣
Destek olsun bakalim alamiyor musunuz hemen.
Herkes sadece akil versin dimi 😃

Back
X