• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para yokken yok diye baş ağrısı tutuyor,varkende altın indi mi çıktı mı diye ki çıkınca o baş ağrısı oluyor migren ağrısı:mad:
Geçen altın zamlanmadan bi bilezik aldım şu an neredeyse 2.200 kardayım. 1 ay ya oldu olmadı. Şimdide girip girip bakıyorum düştü mü düşecek mi derken oldu mu 460 tl. delirecem. Bilinmezlik beni en sinir eden şey:silah:
Bide kızlar ziraat bank tan altın veya dolar alan var mı ,işletim ücreti alıyor mu ?
İşlem ücreti almıyorlar ama alış satış farkı oluyor, bu konuda en iyisi TFX TARGET ama onda da minumum 32 gr alabiliyorsun.
Ben Denizbank kullanıyorum en az fark onda gibi şuan. Diğer bankaların farkı çok daha fazla.

2 yildir bizde tatilsiziz sağlık olsun da insan eksikliğini hissediyor.
Çocuklarım bile küçük olan ben tatil yapmayi özledim diye inletiyor kulaklarimi 😀

Bu arada bes e girememen bence yerinde olmuş,
Bana hiç sempatik gelmiyor bes 🤦🏻‍♀️
Önce sevmem lâzım🤣
Sevimsiz beş,zorunlu girdik ya bir kez o zaman iyice iyyy oldum😀
Zaten aninda çıktım.
Besden çıkmak zor bi keresinde 1 ay uğraşmıştım. O yüzden yapmak istedim. Değerlenmesini dolar altın olarak yapıcaktım. Maaş anlaşmamız olduğu için ziraatle herhangi bir kesinti de yapmıyorlar girerken çıkarken. 10 yıl sonra toplu para ile ailece yurtdışı tatili yapmayı düşünmüştüm hatta. Oda arkadaşımın annesi yaptırmış zamanında onun adına parayı alınca uzak doğuya gittiler :)

Biraz önce bir video izledim yılsonuna doğru altinin ektra yüksek olacağını söylüyordu.
Ytd.
Ben en iyisi bi araşyırıp gidip bi 10 gr alayım. Her halukarda artacak. Sıkışırsamda sıkışim napim hiç yok gibi takılırım. Şaka maka bu altın alma olayıda biraz bağımlılık gibi. Bu son alacağımıda alsam bu yıl bir 50gr kadar kardayım. Öncesini hiç sormayın🤣 10 gr var yok. Ama artık her yıl yatırımlık atacam kenara nasipse

Arkadaşlar bizim bir miktar paramız var bir yıl sonra kredi odememiz başlayacak ben ödeme başlarken toplu yatırmak istiyorum ki ödememiz düşsün diye.. Bir sene için altın alınır mı yoksa TL olarak mi beklese altın çok yüksek şuan alınır mı kafayı yicem düşünmekten herkes bu şekilde gitmeyeceğini biraz düşüp daha da yükseleceğini söylüyor ki ben altını hep uzun dönem yatırım aracı görürüm bir yıl için yapılmalı mı karar veremiyorum..

Arkadaşlar bizim bir miktar paramız var bir yıl sonra kredi odememiz başlayacak ben ödeme başlarken toplu yatırmak istiyorum ki ödememiz düşsün diye.. Bir sene için altın alınır mı yoksa TL olarak mi beklese altın çok yüksek şuan alınır mı kafayı yicem düşünmekten herkes bu şekilde gitmeyeceğini biraz düşüp daha da yükseleceğini söylüyor ki ben altını hep uzun dönem yatırım aracı görürüm bir yıl için yapılmalı mı karar veremiyorum..
Tl olarak bir yil sonra kullanilacak paranin hepsi değilde bir kısmını mi altina dondurseniz🤔
Uzun vadeli bir birikim olsa hepsiyle altin al derim ama şu durumda hepsini tl yada altina çevirmek sizin tercihiniz.
Ben olsam yarisi ile sanirim1 yıllık da olsa altın alabilirdim sanırım.
Ytd.

Ytd diyeyim önce,
Eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun.
Ben altında bir düzeltme olacağıni ve sonrasında yoluna devam edeceğini düşünüyorum.
Covid19 ile ilgili belirsizlik olduğu sürece altında çok düşüş olmaz bence.
Ben olsam elimdeki parayı kesinlikle TL de tutmazdim, en kotu biraz TL ayırır kalanı altın, döviz yapardım.
Bir yıl sonra sanmıyorum ama oldu ki altın aldiginizdan düşük bozmaz beklersiniz, altın yükselince ara ödeme yaparsınız.

Tl olarak bir yil sonra kullanilacak paranin hepsi değilde bir kısmını mi altina dondurseniz🤔
Uzun vadeli bir birikim olsa hepsiyle altin al derim ama şu durumda hepsini tl yada altina çevirmek sizin tercihiniz.
Ben olsam yarisi ile sanirim1 yıllık da olsa altın alabilirdim sanırım.
Ytd.
Cahilligimi mazur görün ytd nedir? Çok kararsızım bu konuda elimde bu paradan başka birikimim ve çok yüksek bir kredi borcuna girdik ne kadar dusursek ana parayı o kadar rahat edeceğiz..

Vallaha bir ben çılgınım galiba. 6ay için bile altına bağlayabilirdim. Kar ettirmezsede zarar ettirrceğinide sanmam * Ytd

Ytd diyeyim önce,
Eviniz hayırlı olsun, güle güle oturun.
Ben altında bir düzeltme olacağıni ve sonrasında yoluna devam edeceğini düşünüyorum.
Covid19 ile ilgili belirsizlik olduğu sürece altında çok düşüş olmaz bence.
Ben olsam elimdeki parayı kesinlikle TL de tutmazdim, en kotu biraz TL ayırır kalanı altın, döviz yapardım.
Bir yıl sonra sanmıyorum ama oldu ki altın aldiginizdan düşük bozmaz beklersiniz, altın yükselince ara ödeme yaparsınız.
Çok teşekkür ederim.. Ödememiz çok yüksek başlayacak ve ana paradan değil de faiz den ödemeye başlayacağımız için yüksek odemeye başlamadan ara ödeme yapmayı düşünüyoruz.. oyuzden çok kararsızım yoksa altın her zaman güvenli liman benim için ama uzun vadede..

Vallaha bir ben çılgınım galiba. 6ay için bile altına bağlayabilirdim. Kar ettirmezsede zarar ettirrceğinide sanmam * Ytd
Eğer olurda altın düşerse eşimin dilinden kurtulamam.. Benim kendi birikimim hep altın olmuştur hiç de zarar etmedim ama kısa vade ve piyasalardaki dengesizlik beni düşündürüyor.. Birde daha da ne kadar çıkabilir daha fazla yükselmez dedikçe yükseldi..

Cahilligimi mazur görün ytd nedir? Çok kararsızım bu konuda elimde bu paradan başka birikimim ve çok yüksek bir kredi borcuna girdik ne kadar dusursek ana parayı o kadar rahat edeceğiz..
Estağfurullah.
Yatirim tavsiyesi değildir(ytd)
Anliyorum umarım rahat rahat ödenir.
Bende ev kredisi borcumuzu hep azaltma yolunda karar vermeye çalışıyorum.
Yarisi yada üçte biri ile altin alin yada siz bilirsiniz.
Yanlış yönlendirmek istemem ama altin uzun vadede hep yükseliyor.

Estağfurullah.
Yatirim tavsiyesi değildir(ytd)
Anliyorum umarım rahat rahat ödenir.
Bendee kredisi borcumuzu hep azaltma yolunda karar vermeye çalışıyorum.
Yarisi yada üçte biri ile altin alin yada siz bilirsiniz.
Yanlış yönlendirmek istemem ama altin uzun vadede hep yükseliyor.
Bende ayni şekilde düşünüyorum nasıl cesaret ettik de bu kadar borca girdik diye kendime kızıyorum birde mecburduk ev de güzel bir birikim diyorum.. Şuan için tek düşündüğüm elimden geldiğince ana parayı düşürüp ödemeyi azaltmak.. Ayrı bir yerde de her zaman ne olur olmaz diye altın birikimim olurr..😂

Back
X