• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar arkadaşlar☺3 4 günlük bir tatil yaptım çocuklarla yaylaya çıktık şu yaz sıcağında ne iyi geldi🥰ama telefon çekmediğinden geride kalmışım yine okudum okudum geldim😅Gelelim yazmadığım zaman ne yaptığıma😂
🔹Domates konservelerim hazır kilosu 1 liradan alındı amcam sağolsun halden getirdi 2 kasa yaptım yarısını biberli menemenlik yarısı sade domates
🔹Ufak 2 poşet kırmızı biber doğradım buzluğa attım
🔹4 yemeklik yeşil fasülyeyi domates ile kavurup kilitli poşetlerle buzluğa attım
🔹Bol sayıda lahmacun yaptırıp 10 ar lı poşetledim oda buzluğa (işten gelince çok pratik oluyor)
🔹Yeşil kıl biberleri 2 3 kilo kadar doğradım buzluğa attım yemeklik onu annemle bölüşeceğiz
🔹Ayrıca daha öncedende 2 poşet kadar kırmızı erik atmıştım hoşaflık,biraz patlıcan kızartıp atmıştım küp küp,3 tane kadar haşlanmış mısırım ve bezelyelerim şimdiden hazır:halay:
Dipnot:bütün bunları işten gelip akşamları yaptığımdan sabahları üstümden tır geçmiş gibi uyanıyorum😞sosları yaylada yapmam iyi oldu hem annemle yaptığımdan hemde odun ateşinde piştiğinden☺
Ama hala bitmedi iş çok yorulmak yok yola devam🥳🥳🥳
Çok yoruldum🥺 Ocak butun gün açık olunca evde hamam gibi oldu, gece nasıl uyuyacaksak🤔
Patlıcanları buzluğa yerlestirecegim, biraz ortalığı topladık.
Ev talan oldu, yarın domates işini de halledip sonra detaylı temizlerim.
Elinize sağlık kızlar kışın afiyetle yiyin insallah🥰

Dün arkadasimla cocuklarla parkta bulusduk. Cok güzel vakit gecirdik. Cocuklar oynarken rahat rahat sohbet edebildik. Cok güzel bir insan. Keske herkes onun gibi olsa.
Cok güzel resim yapar. Tasininca kizimin duvaruna resim yapacak duvara. Agac, kuslar hayvanlar filan ❤️

Esim haftaya direksiyon sinavina girecek. 315€ sinav parasi ya! bugünde son dersler icin bi 400€ civari ödüyecek. Umarim gecer.

Menüde bugün karides ve salata var. Yapilcak bircok randevular var, onlari ayarlamam gerek. Kizin övlen uykusundan sonrada biraz gezeriz herhalde yine.

Şekerim nerelerdesin🙋
Geçen seneden bezelye var benimde, önceki hafta yaptım iyiydi.
Birşey olmamıştır seninkilerde.
Senin para yerini sevdi demek ki 🤣
Ya sorma valla eltimin kızı geldi bizle bayramdan sonra başımı kasiyacak vaktim bile yok doğru düzgün bide oğlum memeyi az emip bırakıyor sürekli emzirme derdindeyim 🤷 çok yoruluyorum d vitamini kullaniyorum daha yeni başladım bakalım inşallah faydasını görürüm kahvemsim burası hep aklımda tam giricem bişey cikiyo kaliyo öyle giremiyorum

Dün arkadasimla cocuklarla parkta bulusduk. Cok güzel vakit gecirdik. Cocuklar oynarken rahat rahat sohbet edebildik. Cok güzel bir insan. Keske herkes onun gibi olsa.
Cok güzel resim yapar. Tasininca kizimin duvaruna resim yapacak duvara. Agac, kuslar hayvanlar filan ❤

Esim haftaya direksiyon sinavina girecek. 315€ sinav parasi ya! bugünde son dersler icin bi 400€ civari ödüyecek. Umarim gecer.

Menüde bugün karides ve salata var. Yapilcak bircok randevular var, onlari ayarlamam gerek. Kizin övlen uykusundan sonrada biraz gezeriz herhalde yine.
Çok masraflıymış gerçekten Asmin. İnşallah sorunsuz geçer.

Aynı canım halsiz biraz
D vitamini veriyorum ben kıştan beri çocuklara. Bir de soğuk sıkım harnup pekmezi . Bağışıklığı destekliyor.
Bal ürünleri güvenilir olsa arı sütü,polen ve propolis verirdim. Orginalligine güvenmiyorum Türkiye'de.☹️

D vitamini veriyorum ben kıştan beri çocuklara. Bir de soğuk sıkım harnup pekmezi . Bağışıklığı destekliyor.
Bal ürünleri güvenilir olsa arı sütü,polen ve propolis verirdim. Orginalligine güvenmiyorum Türkiye'de.☹️
evet propolis cok iyimis gercekten. Bali üc yasina kadar tavsiye etmiyorlar. Seneye vercem ama.

Gunaydin kizlar
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii geçmiş olsun, çok yorma kendini.. hiç dinlenmiyor sun sen..
Kış hazırlıklarinizi afiyetle tüketin kızlar, zahmetli işler ama kişin dolaptan çıkarması şahane.. Ben de bahçeden 3 yemeklik kadar fasulye toplamiştim onlari atarinm bugün dondurucuya.

Back
X