• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sana yakışıyor neşeli olmak da.

Hiç sevmem ben normalde böyle herşeyden şikayet eden aciz tavırlı insanları.
Hep ağlamaklı fln.
Ağlak ağlak hiç gördünüz mü beni burada düne kadar,hadi deyin bakalim 😃
bizim evde iki saat dursan bizi tımarhaneye tıkarsın kesin 😂 eşime hep diyorum allahdan kimse bu hallerimizi görmüyor 😂 eski filimlerin taklidini çok yapıyoruz evde 😂

bugün 90€ kuaförde gitti. 26€ kıza kiyafet aldım, 2,69€ da cappuccino içtim 😊
Felaket indirim var şu an tüm dükkanlarda. Yazlıkları satamadılar, indirimli ürünlere birdaha 50% indirim veriyorlar cogu yerde.
Eşim aslında biraz aliş veriş yapsak iyi olur diyor. Eksiklerimiz var ve bukadar indirimi hiç görmedik.
Bakalım pazartesi bakınırız belki.
Kızı uyuttum, bende dinleniyorum biraz. Uyansın crepe yaparın ona, içinede kabak rendelerim. Günlerdir çok az yiyor ve birtürlü sebze yediremedim. Belki böyle yer.

Güle güle giysin minnoşun Asmincim 💜
Çıksın bazen 😄

Haftanin ilk iki günü sudan çıkmış balık misaliydim dün bugün biraz daha iyi sayılır.
Aslinda sıkıntı yapmamin sebebi ektra sorumluluk almam oldu.
Yeni işimi de öğrenmeye çalışıyorum resmen bogusuyorum işlerle :-)

Kolay gelsin canım, işin rast gitsin 🙏🏻

Evdeki acı biberleri iade ettim 🤣
Fiş olmadığı için yerine alışveriş yapın dediler, zaten patlıcan alacaktım, biraz da domates aldım geldim.
Abla niye önce getirmedin dedi kız, bakmadım tadına dedim. Ama istersen pismisi var onu getireyim.
Verirsen yeriz dedi, evi tarif ettim gelip alacak.
Cop olmayacak en azından.

Fiş olmadığı için yerine alışveriş yapın dediler, zaten patlıcan alacaktım, biraz da domates aldım geldim.
Abla niye önce getirmedin dedi kız, bakmadım tadına dedim. Ama istersen pismisi var onu getireyim.
süper olmuş

Selam kızlar dün 3 kilosu 10 TL taze fasulye almıştım ama hiç beğenmedim yinede birazını yemek yaptım 3 poşette dolaba attım bildiğin tam olmuş yani alırken bakmıştım halbuki demekki altları iyi değilmiş fırsat buldukça yapıyorum hazırlık siz neler yapıyorsunuz baska?

Ziyan olmamış ne güzel.
Selam kızlar dün 3 kilosu 10 TL taze fasulye almıştım ama hiç beğenmedim yinede birazını yemek yaptım 3 poşette dolaba attım bildiğin tam olmuş yani alırken bakmıştım halbuki demekki altları iyi değilmiş fırsat buldukça yapıyorum hazırlık siz neler yapıyorsunuz baska?
Ben beklemedeyim sekerim 🙈
Kizlar yapiyor ben genel izleyici.
Lutenitsa yapacağız da kv gelince çünkü fazla yapiyoruz.
Turtisim hayırdır yeni gorev derken ay kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum 😂😂 eski beni geri verin a dostlar 😂 isemi başlasam acaba😂
Yeni görev derken isyerimde ekstra yeni bir sorumluluk verildi bana şekerim öğrenmeye çalışıyorum onu da.
Dışarda degilsin kuzum sen, gelemiyorsun sadece:)

Back
X