• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben tavandan lütenitsa sildirdim kızıma.😂😂
Artık nasıl kaynadiysa mübarek. Erken müdahaleyle dolap ,tavan kurtuldu. Havuçlu yaptım ben. Orijinal tarifle.
Yarın da acı biberli domates sosu yapmak istiyorum. Kısırla çok güzel gidiyor ya da tarhanayla.
Migros ta armut domates 1.59. büyük ve lezzetli. Bayağı aldım bugün.
Ben de bugunkunu orjinal tarif yaptım.
Havuç, patlıcan, kapya, domates
Bir tabak sıcak sıcak gömdüm hatta 🤭

Yarın mecbur yine pazara gideceğim. Kıl biber ve sarımsak lazım yarınki sos için. Ev imalathaneye döndü. Allah tan eşim çok sever böyle işleri. Boğaz de adama işini bırakır gelir.😂😂
Halıları da vereyim diyorum yarın. Hazır hazırlık yapıyoruz kışa o da aradan çıksın. Cam perde halleder temiz temiz otururuz.
Benim eşim de öyle, sevdiği birseyse ikiletmez herseye yardım eder 🤣

Ben tavandan lütenitsa sildirdim kızıma.😂😂
Artık nasıl kaynadiysa mübarek. Erken müdahaleyle dolap ,tavan kurtuldu. Havuçlu yaptım ben. Orijinal tarifle.
Yarın da acı biberli domates sosu yapmak istiyorum. Kısırla çok güzel gidiyor ya da tarhanayla.
Migros ta armut domates 1.59. büyük ve lezzetli. Bayağı aldım bugün.
lütenitsayı hiç görmedim yemedimde 🤷‍♀️ merak ettim dadını ama

Evet 3 aşağı 5 yukarı anneye çekiyor gerçekten.
Erken menapoz dediğine göre yaşın genç. Belki ilaçla falan uzatılabilir.

Ben hep listeyle çıkıyorum dışarı. Extra bir şey almadığım halde para güneşte eriyen kar gibi gidiyor.😆
Yaşım 44 çok da genç değilim. İlaçları riskli buluyorum.

Yaşım 44 çok da genç değilim. İlaçları riskli buluyorum.
Ben de 44 teyim. Ama erken geliyor bana. Şimdiki 40' lar bir önceki kuşağın 30' ları gibi bence. Doğum yaşı bile ilerledi. Doğal bitkilerle ,hormonlarla oynamadan bir yolu vardır belki.

Back
X