• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın 🤗🤗 Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii bayadır yazmadı aklım onda umarım iyi haberlerle döner🤲🏻 Haftasonunu ablamlarla evde geçirdik güzel bir haftasonuydu☺️Çok özleşmişiz, ama Pazar bize pahalıya patladı😅yemeğe götürdük ilk kez geldikleri için merak ettikleri biryer vardı abimleri de davet ettik gittiğimiz yere çok keyif alsakta bi çeyreğe yakın yemek parası gitti😂güzel şeyler neden hep cep yakıyor🤣
15 ine kadar sıkı tutmalıyız inşallah başarırız😬

Etiketlemedim hepinizi soran herkese çok teşekkür ederim.
Ben iyiyim. Toparlandim
Annemin daha 10 günü bulur yoğun bakımdan çıkması ama değerleri daha iyiye gidiyor. Yeni plazmalar arıyoruz yeni yükleme yapılması lazım
Onun dışında bol bol kuran okuyoruz dua ediyoruz. Rabbim büyük ol derse olur

Ben iyiyim. Toparlandim
Annemin daha 10 günü bulur yoğun bakımdan çıkması ama değerleri daha iyiye gidiyor. Yeni plazmalar arıyoruz yeni yükleme yapılması lazım
Dualarimiz anneciginle canim 🙏

Ben iyiyim. Toparlandim
Çok sevindim canım bol bol sosyal medya üzerinden yayın sosyal medya çok etkili 🙃Rabbim güç kuvvet versin inşallah anneciğine🤲🏻

Ben iyiyim. Toparlandim
Maşallah canım. Çok sevindim. İyi olacak annen de Allah'ın izniyle inşallah.🤲🤲

Ben iyiyim. Toparlandim
Ohhh daha iyi olacak insallhh🙏🏻🙏🏻

merhaba kızlar nasılsınız baya oldu girmeyeli. korona mahvetti bizi çalışma düzenimizi alt üst etti sonrasın da eşim rahatsızlandı 1 hafta 10 gün kadar hastanede kaldık sonra 2 çocuğum rahatsuzlandı derken herşey normale döndü diye sevinirken yakın temaslı olduğum arkadaşım ailecek pozitif çıktılar doğal olarak bizde tedbir amaçlı 14 gün evde izole olduk şükür birşey çıkmadı allahtan. Daha sonra senelik izin falan fistan derken anca girebildim :oops: ama artık buradayım allahın izniyle tekrardan birikime başlayabilirim :KK28::KK28::KK28:

Ben iyiyim. Toparlandim
Allah şifasını versin, tez zamanda sağlıkla kavuştursun annenle seni inşallah, hep aklımdasınız, çok dua ediyorum 🙏

merhaba kızlar nasılsınız baya oldu girmeyeli. korona mahvetti bizi çalışma düzenimizi alt üst etti sonrasın da eşim rahatsızlandı 1 hafta 10 gün kadar hastanede kaldık sonra 2 çocuğum rahatsuzlandı derken herşey normale döndü diye sevinirken yakın temaslı olduğum arkadaşım ailecek pozitif çıktılar doğal olarak bizde tedbir amaçlı 14 gün evde izole olduk şükür birşey çıkmadı allahtan. Daha sonra senelik izin falan fistan derken anca girebildim :oops: ama artık buradayım allahın izniyle tekrardan birikime başlayabilirim :KK28::KK28::KK28:
Hoşgeldin cnm,ozledik seni:KK200:
Hepinize çok geçmiş olsun.

Yeni eğitim öğretim dönemimiz tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayirli olsun 🤩
Çocuklarımız çok özledi okullarini ve sizi.
@tatlu iyiniyetli iyiniyetli blondemary blondemary
İnşallah canım 😍
Biz de çok özledik okulumuzu ve çocuklarımızı
Ben iyiyim. Toparlandim
Tekrardan geçmiş olsun.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur anneniz 🙏

Colombre Colombre evet akdeniz bütün komşuların faturaları buşekilde😕çift klima var balkon ve camlarda şebeke olmadığı için cam açamıyorum yoksa ev esiyor ama sürekli klima kullanıyoruz😒
Sağlık olsun napalım çocukların hayatını riske atacak değiliz 9. Kat ev geçecek bugünler inşallah:işsiz:1 haftadır biraz fark etti sıcaklar sanki sonbaharda düşer fatura, kışında 2 3 ay ısınma için kullanırız 😅şu ev sahibi evi bi satsa bize ben ne yapacağımı biliyorumdaa🤣

Back
X