• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada esime saçlarımı kestirdim
İki parmak uçlarından al dedim, bildiğin içene hizasına kadar kesti. Düzelteyim diye diye kırptı resmen. Bir de model yapmış önler daha uzun🙈
Benim saçlar dalgalı kuruyunca ne olacak farkindamisin dedim, güzel olur benim karıma herşey yakışır diye sebeklik yapıyor.
Olan caaaaanim sırma saçlarıma oldu.
Sıhhatler olsın:D

Altında bir hareketlenme, bir şeyler var,çıkar yakında kokusu. Dengesizlik ne zaman sona erer Allah bilir. Ben güvenmiyorum kendisine. Fena patlayacak gibi bir his var içimde,bu durgunluk sonrası. Hayır olsun inşallah. Ytd arkadaşlar. Tahmin üstünden gidiyoruz.
Aaa 762 olmus ceyrek:(
Pazartesi alcm ya artar:(

Sanaldan sipariş verdim, stoga da bir iki parça aldim.
Biraz daha lutiş yapacağım onun malzemeleri de söyledim. Bu ay market harcamamız stok, kisliklar, gıda takviyeleri de olunca coşmuş durumda.
Bu hafta da biraz harcamali olabilir cerez, kasap alışverişi yapacağım sonra full dikkat devam.

Okuyacak bir tane kitabım kaldı, netten baktım ama hem kitaplar pahalı hem kargo var
Haftaici şirkete ugrayip evdekileri birakir patron beyin son aldıklarından kendime uygun olanları eve getiririm.
Ekitaba sarmış doğru düzgün sipariş vermiyor o da artık, dedim patron bey sayfaları çevirip okumak gibisi var mı yapmayın böyle🤭

Back
X