• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar.
Büyük kızım deneme sınavına gitti. Biz kahvaltı ettik. O gelince alışverişe çıkarız .
Bu ay sürekli alınacak ve extra harcama çıkıyor. Ay sonu gelmek bilmedi,daha da 1 hafta var.😒
Bu gidişle altın almak da hayal olacak. Hedefler tutmayacak en azından. Nasip işte. 😔

kim neyi nasil yapiyor anlamadim. Sen onlarla mi diyetesyenli mi veriyorsun
Her ikisiyle de. Burda zayiflama grubundayim o grup motivasyon ve disiplin sagliyor Colombre Colombre de katildi bize ☺️ hergün paylasim zorunlu.
Diyetisyenim ise online. 10 günde bir görüsüyoruz. Liste veriyor, degerlendirme yapiyoruz. Uzman görüsü yani.

arkadasin türkyeden birseyler ismarlamisdi al kapida.com muydu? Bak ismini bile unutmusum. O ürünler hic gelmedi di mi?
Evet aylar sonra cevap veriyorum:). Aslinda sparisler coktan gelmis ama arkadasim da yeni öğrenmiş.. siparişi toplu verdikleri için diğer arkadaşa girmiş siparişler.. saadete gelirsem; bu arkadaş siparişlerini daha görmemiş ama diğer arkadaş her üründen çok memnunmuş, bu ilk siparişi de değilmiş.

Bebiş çok çocuklu insanları ışık hızıyla anlamamı sağladı çok şükür 😄 bir çocuk hiç çocukmuş diye diye geziyorum ortalıkta 🙈 gece boyu kolik gündüz kuşağında uykulu bir şekilde geçiriyoruz bakalım 😘
Hahahaha😂😂😂
Bende bugün dedimki arkadaşla konuşuyorum
Tam çocukları göndercem sonra torunlarla çıkıp gelecekler bana hiç rahat yok dedim kahkaha atti🤣🤣🤣

Back
X