• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar,

sali günü yeni evin anahtarlarini aldik 😊 bugünde bi arkadas münübüsüyle geldi, son haftalar yeni aldigimiz herseyi götürdüler esimle. Arkadaslar olmasaydi nasil tasinirdik bilmiyorum. Ardindan gidip kizin odasina hali flex almislar. Yarin erkenden yeni eve gidip onu yerlestircez ve yarin buzdolabi, camasir makinemiz ve yatagimiz gelcek.
Beklerken bir kac ivir zivir kurariz birszda eve su mu aliriz.
Cuma masam sandalyeler, koltuk ve dolabimiz gelcek, cumarteside baska bir arkadas gelcek eski evde ne gidecekse götürcek. Böylece cumartesi full tasincaz.
Pazar günüde bi arkadas dolap kurmaya gelcek.
Bugün kiyafetlerimizi paketledik, yarin dosya ivir zivir paketleriz, cuma gec gelcez ama mecbur hersey paketlencek o aksam.
Haftayada kücük tamirat, boya ve temizlik icin bir gün gelcez, ardindan burayi devretcez.
Yeni evin eksik kalan mobilyalarinida haftaya internetden secip ismarliyacagiz.
Bu ara bugün aradilar beni, mutfagimiz 22 aralik gelcekmis 😄 yani sadece 1 ay mutfaksiz idare etmeliyim.
Para su gibi gidiyor bu arada. Hesaplamaya korkuyorum resmen ev kaca patladi diye.
Benden bukadar. Erken kalkcaz yarin.
Tatli rüyalar görün 😘
Ooo haberler sendeymis 🤗 gönlünüzce oturun insallah. 💖

Evet buzdolabi ve camasir makinesi geldi bugün. Yatagimiz gelmedi...bilin bakim neden...evet satici türkdü. Güya yarin getircek aksam. Dedim biz yarin sksam evde son paketleri hazirlamaliyiz gec dönersek cumartesi sabah nasil tasincaz 🙈 yeminle bu don kezdi. Hernezaman bizimkilere bulasirsam böyle seyler oluyor. Artik almanlar kazandin, en azindan adamlarin sözü söz.
Neyse canlar, daha sinirlenmiyeyim bu saatde. Sabah erken kalkip gitcez yine 😘

Evet buzdolabi ve camasir makinesi geldi bugün. Yatagimiz gelmedi...bilin bakim neden...evet satici türkdü. Güya yarin getircek aksam. Dedim biz yarin sksam evde son paketleri hazirlamaliyiz gec dönersek cumartesi sabah nasil tasincaz 🙈 yeminle bu don kezdi. Hernezaman bizimkilere bulasirsam böyle seyler oluyor. Artik almanlar kazandin, en azindan adamlarin sözü söz.
Neyse canlar, daha sinirlenmiyeyim bu saatde. Sabah erken kalkip gitcez yine 😘
Hayır surda bin yıldır evrak topluyosn pnlara laf etmedin😩
hemen Türktü cok ayıp😂
Bi isi cıkmsıtır adamcagızın gelir yani(savunacak yerimde kalmadı artk🤦🏻‍♀️😅)
Paranın tamamını vermediniz ins,bizde adettir paranın tamamını verirsen o mal gelmez😂
Adet yani öyle ückagıt yapıyor diye düsünme🤪

Sabah sabah para harcadim e hep altin alınmıyor 😃
Büyük oğluma test kitaplari aldım bu yıl konular onu zorlayacak gibi.
Kütüphaneye gidip ödünç kitapları biraktim tâbi elim boş dönmedim yine 😆
Birazdan eczaneye gidip sipariş vitaminleri alacağım. Eşim içinde gelirse zatürre aşısı sipariş verdim gelmiş onunkini alacağım şimdide pazartesi yaptırsin. Tırsıyorum ben bu virüsten.
Eczaneye de sanirim 550 tl vereceğim.
Birde parfüm siparişim vardi 50 tl.
Köyden fasulye, tarhana gelmiş 3 kg fasulye aldım 1 kg tarhana,1 kg kesme.
Tarhana yapmıyoruz biz sanirim büyüklerim 'de bilmiyor nasil yapıldığını.
Göçmenlerde tarhana geleneği yok kizlar 😧😃

Hayır surda bin yıldır evrak topluyosn pnlara laf etmedin😩
hemen Türktü cok ayıp😂
Bi isi cıkmsıtır adamcagızın gelir yani(savunacak yerimde kalmadı artk🤦🏻‍♀️😅)
Paranın tamamını vermediniz ins,bizde adettir paranın tamamını verirsen o mal gelmez😂
Adet yani öyle ückagıt yapıyor diye düsünme🤪
yok kiz paranin cogu bede 😂
yok cano savuncak birseyi kalmadi, hepsini yazmaya üseniyorum yoksa sende almanlardan taraf olurdun 😂😂😂

Günaydin canlar,

esim sabah erkenden kalkti gitti obir eve. Bendekiz biraz uykusunu alsin diye biraz gec gitcem. Cocugun tüm düzeni bozuldu günlerdir. Iki gündür nerdese hic birsey yemedi, uyku saatleri sasti.
Uyansin oyaliyarak umarim iyi bir kahvalti yaptira bilrimde migdesine bari biraz birsey girsin.
Ardindan bizde cikariz, marketden biraz sebze alip giderim. Esimde türk marketinden alisveris yapcak.
O cok yoruldu ya, tasiyor, kuruyor günlerdir.
Bende kalkip kahvalti hazirliyayim sipam uyanana kadar.

Back
X