• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım benimde hedefim allahın izniyle 5 çeyrek ama üstüne de çıkmaya niyetim var rabbim nasip ederse
Ekliyorum bereketli olsun cnm 🤩
karamelli_turta karamelli_turta turtişim borcumuz cok ama yıne de 2021e ben de 12gram altın hedef yazdırmak ıstıyorum ara ödeme yaparsakta bunu da bırıkımden sayarım dıye dusunuyorum.
kısmetse oglumu 3 yasında krese vermek ıstıyoruz ıstedıgımız kreste tuzlu bıraz. sımdıden az da olsa bunun için kenara para koymaya karar verdım, 5700 kredımız var ve o donemde de devam edecek para en azından daha az sıkısmamızı saglar bence
En büyük yatirimi yaptin uykucum sen evini alarak.
Bunlar da bitecek inş.

K kahvemsi mutluluk dun bi plazaya gittim yeminlee aklima sen geldin (bak nasil yer ettin beynimde) plaza = sen.
Belkimde ayni plaza🤪
Deniz goruyo falan daire cidden insan sıkılmıyo ordan aurasi degisiyo 😂
ciktikdan sonra yine varotik halime dondum ama orasini hic seetmeyelim bak yine okuz oturdu bogrume

bi bakim kiraalar neymis dedim zugurdun cenesi yorulsun hesabi.
7bincikmis aidatina falan hic bakmadan sayfayi kapadim falan.

asgari ucretle is bulsam uzerine 3 ek is, mesailer, pirimler falan olan is bulursam bende oturabailirim aslinda orda 😂
Bir plaaaza hanfendisi kolay yetişmiyor tabiki beni hatirlayacaksin, kaç tane plaza hanfendisi tanıyorsun 🤪
Aynı plaza değil ama onu soyleyeyim
Bizim plaaaazanin aidatı senin baktığın kirası kadar diyip susuyorum
Ziraa yine ifsanin dibine ekmek baniyorum 😂

Son düzenleme:
Bir plaaaza hanfendisi kolay yetişmiyor tabiki beni hayirlayacaksin 🤪
Aynı plaza değ
Bizim plaaaazanin aidatı senin baktığın kirası kadar diyip susuyorum
Ziraa yine ifsanin dibine ekmek baniyorum 😂
Yalnız bizim plaazaa yazmam da çok aşırı havalı olmuş tr_lelli tr_lelli
Daha bankanın kiracısı olan ben ne hallere geldim😂

Çamaşır makinasının lastiği Bosch da 495 TL, servis bedeli hariç
Yok artık dedim.
Leğene koyar cignerim 😠😠😠😠
Yarın normal servislere bakicaz.
Çamaşır dağ gibi olmaya başladı üç günde 😭
Ama ne kadar da yüksek fiyat çıkarmış 😑
Bir araştırın bakalim cnm

Herşey çok pahalı ve hayat zor
Ama gelir sabit
Neyseki sen ucuz atlattin ben de uyguna yaptırmayı umuyorum
Ve gittikçe daha da zorlaşıyor.
Gereksiz hiçbirşeye yanasmadigimiz hâlde çok şükür geciniyoruz da yani maaşa zam yok.
Olsa da kesintide zaten.
Hani nerde.

tesekür ederim kizlar 😘
günümüz cok sakin gecdi, malum heryer kapali.
Yarin carsiya gidip annemin ilacini alcam, ardindan hamsi. Uzun zamandir yememisdik, bugün canimiz cekti. Bu evde mutfakta camimiz var, pisirmesi daha kolay olur.
Birtane de sac ismarladim bugün. Haftaya gelcekmis. Aynisi annemdede var. Mutfak gelince ekmegimizi yine evde yapcam. Disardan tüm alinca ciddi pahali.
Su an eksilerde sürünüyoruz, ay sonu gelse cok iyi olur.
Esim istedigim hediyeyi bulamamis 100€ hediye etti, zula yapmis 😁 kenara attim, borsa isine girisince kullanirim.
Benden bu kadar canlar. Öpüldünüz 😘

tesekür ederim kizlar 😘
günümüz cok sakin gecdi, malum heryer kapali.
Yarin carsiya gidip annemin ilacini alcam, ardindan hamsi. Uzun zamandir yememisdik, bugün canimiz cekti. Bu evde mutfakta camimiz var, pisirmesi daha kolay olur.
Birtane de sac ismarladim bugün. Haftaya gelcekmis. Aynisi annemdede var. Mutfak gelince ekmegimizi yine evde yapcam. Disardan tüm alinca ciddi pahali.
Su an eksilerde sürünüyoruz, ay sonu gelse cok iyi olur.
Esim istedigim hediyeyi bulamamis 100€ hediye etti, zula yapmis 😁 kenara attim, borsa isine girisince kullanirim.
Benden bu kadar canlar. Öpüldünüz 😘
Oh iyi en güzel hediye 😂 borsa isini merak ediyorum burda. Ben de mi girsem 🙄

Back
X