• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzucum çok gecmis olsun
Allah acil şifalar versin inşallah
BOl bol dinlen vitaminlerini al iyi beslen
Cocuklari gondermen iyi olmuş.
Iyi düşün çok kısa zamanda iyileseceksin daha yi olacaksın.
Her hasta olanla yaşadıklarım gözümün önüne geliyor.
Sağol cnm,herkes öyle çok uyuyorken benim uykular kaçıyor bu süreçte.
turtişim cok gecmıs olsn canım benım
moralinizi bozma lütfen dınlenmeye calıs beslenmene dıkkat et bunca kosturmanın içinde biraz sessızlıkte zıhnını dınlendır ınsAllah öksürük halsızlıkte bı an evvel gecer canım
Sağol uykucum bol bol dinleniyorum tâbi bu süreçte oram mi ağrıyor buram mi şöyle diye düşünmek cabasi. Ins geçecek.
canim ya, cok gecmis olsun. Umarim en hafif sekilde atlatirsin 😘 simdi nasilsin?
Asmin sağol cnm.
Öksürük gelince tam geliyor meselâ bunun üzerine bir de adet oldum gece de onun ağrısı bu kez kivrandirdi. Sanirim ilaçlardan erken geldi.

sorma canım esimin bide problemli hep gıt gıt dıyordum gıtmıyordu. bugun 2 tanesini acil cekmemiz lazım demıs dolgusu duseni de cekmıs,epey dolgu ve kanal gereken dısı varmıs 2650 lira fıyat cıkarmıs. esıme kalsa acılleri yaptıralım gerısı dursun dıyor, olmaz dedım taksıt yapıyolarmıs böyle dısını kaybetmektense taksıtle falan halletmeye calıscaz bakalım
Gecmis olsun dis isi bekletmeye gelmez canim.

Günaydın kızlar 🥰 Maaşa az kaldı 😂Gram alacağım için çok heyecanlıyım 😂😂Ben gibi heyecan yaşayan var mı acaba. Yani bu şu konuda ilk oluyor. Genelde herşeyi alır sonra kalan parayla gram alırdım. Yok bu sefer direk gram alicam. Elimdeki kalan parayla yetinmeyi ogrenicem☺️

Günaydın hanımlar 🍀

Turtişim karamelli_turta karamelli_turta regl olmak da yormuştur bünyeni değil mi ama uykusuzluğun geçebilir belki regl olduktan sonra 🙏🏻
Yoruyor cnm şu an.
Erken oldum 4 gün fln vardi ama muhtemelen vücudum da şaşırdı ne yapacağını.

Ben 2011 de evlendim, Arkadaş tavsiyesi ile Bosch Almanya üretimi aldım hepsini.
Maşallah diyeyim kullanıcı hataları dışında bir sorun yaşamadım.
Çamaşır makinasında lastik yirtigi, bulasikda bardak kırığı, buzlugu fazla doldurup ayar bozma gibi🙈 7 yil garantisi vardı. Son vukaatim hariç hepsini ücretsiz yapmışlardı.
Allah korusun bozulmasın ama birşey olursa yine Bosch alman üretimi alırım.
Ya da param çok k gelirse mielle 🤪
Almanyaya geldim, Boscha veda edip Mieleye döndüm hemen 🤸🐳🥳

Günaydın kızlar.
Belirtilerimden şüphelenmem ile çarşamba akşam covid testi yaptirdim sonuç pozitif.
Ailede sadece bende belirti vardi.
Ilaclarim o gece geldi ,sabah başladım bugün ilacın 3.günü.
O kadar dikkat ettim ama öyle çok yayılmıştı ki işyerimde, sonuca şaşırmadım. 😔
Aaa simdi gördüm 🥺 cok gecmis olsun canim ya. Nasil oldun simdi?

Gecmis olsun dis isi bekletmeye gelmez canim.
sagol canım

karamelli_turta karamelli_turta ben de bu sabah regl oldm turtiş
dogumdan önce her ilk günde ıgne vurulurdum agrı sancı tansıyon dusuklugu, cok sukur artık agrı kesıcıyle atlatıyorum cok agrım olmuyor ama illaki insana bı halsızlık verıyor

Back
X