• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çantanın fiyatıni yazmayacağım, foto da atmayacagim varoslugum çıkmasin iyice ortaya🤪
Bugun AVM açınca indim mağazaya, değiştirmek istiyorum dedim.
Satıcı benim patronu tanıdı çok özenerek seçti dedi. Değiştirmeye gelirlerse söyleyin diye takilmis.
Mağazadaki en ucuz parça bozuk para cüzdanı, fiyatı 1.560 TL 😱
Hediyeyi satip eve ara odeme yapsam borcum en az bir sene gider.
Kutuya sarilip ofise döndüm. Kasaya koydum paketi.
Ofis toplantılarında kullanacağım mecburen.
Cidden bunu yaptın mı ya:D

2021 Hedeflerimiz💜💜💜
1. @mutlu1988 =12 çeyrek altın

2. @Asmin75 =250 €
3. S Saricivcivim1 =50 gram altın
4. karamelli_turta karamelli_turta =70 gram altın
5. Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii =50 gram altın
6. @minikkoala =12 gram altın +500 €
7. @mavimli = 250 gram altın
8. K kahvemsi mutluluk =12 altin
9. okyonus okyonus =50 gram altın +1.000$
10. asivemai asivemai =5 çeyrek altın
11. kronikuykucu kronikuykucu =12 gram altın
12. @Nurov =30 gram altın
13. P planli =40 gram altın
14. @klbk33 =25 gram altın
15. T tatlu =70 gram altın

Ocak birikim listemiz :nazar: :nazar::nazar::nazar:

1. @tatlu=7 gram altın
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

2020 yili 2. 6 aylik hedeflerimiz;
1. karamelli_turta karamelli_turta =20 bin tl
2. @mavimli =150 gram altın
3. T tatlu =15 bin tl
4. K kahvemsi mutluluk =6 adet altın
5. okyonus okyonus =6 cumhuriyet altin
6 @minikkoala =6 gram altın +400 €
7. @klbk33 =20 gram altın
8. @Huysuzd =10 çeyrek altın
9. @Nurov =30 gram altın
10. @blondemary =10 gram altın
11. @Gurbetci-NL =15 çeyrek altın

Kumbara birikimi 1 Eylül / 31 Aralik 2020 👏
1. karamelli_turta karamelli_turta
2. K kahvemsi mutluluk
3. Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii
4. @mavimli
5. @Asmin75
6. @Huysuzd
7. @minikkoala
8. @Sahandayumurta
9. asivemai asivemai

:sampiyon::sampiyon:
canım şu 6 aylık birikimden bana 1 gr altın yazar mısın??? Biriktirdiğim paraların üstüne ek yaparak 1 gr aldım. Hayırlı berektli olur inşallah :KK36:

Harikasin canim 😁 güzel bi özet olmuş 😉 plaza hanfendisi espirisi dönüyordu aranizda ancak anlam verememistim iş değistirdigini bilmeyince 😊 T tatlu dan haberim var canim o da benim gibiydi 🙈 P planli ve @minikkoala hayirli olsun canlar Allah anali babali sağlıklı büyütmeyi nasip etsin 🙏 karamelli_turta karamelli_turta dan haberim vardi döner dönmez onun corona oldugunu öğrendim tekrar geçmiş olsun karamellim
Teşekkür ederim canım benim 💜
Kötü gününde gerçek dostlar belli oluyormuş Allah razı olsun iyi dileklerde bulunan herkesten.
Bugün biraz hesap kitap yaptım🙈
Pandemi nedeniyle ekstra diyeceğimiz tatil, gezme tozma gibi hiç bir masraf yok kaç aydır,
Ona rağmen birikim tutarı pek farketmedi.
Mutfak maliyeti gecen seneye goreye neredeyse iki katına çıktı ki çoğu şey buzluktan ve stoklu gidiyorum.
Bu sene için biraz daha marjinal kararlar almam gerek, kişisel gelişim hedeflerim var.
Ona da bütçe ayırmam lazim.

Valla bende hesap kitap yapıyorum azalan birsey yok hep gider çok fazla.Artık karnımızı doyurmak lüks oldu herseyin fiyatı arttı üstelik gramajı düştü.Stok benimde çok iyiydi ama yinede gidiyor.Bakliyat,zeytin,zeytinyağ,salça,domates sosu,recel,bal,erişte,tarhana kuzu eti,ceviz,badem, bezelye,bamya hersey annemden topladım geldim ama hala çok fazla gider oluyor.
Ya kızlar ne geziyoruz, ne tatilhiçbirsosyallik yok ama bir dünya gider var.
Öyle bakiyorum böyle bakiyorum yok işin içinden çıkamıyorum.

Arkadaşlar yılbaşı sabahı telefonumu suya düşürdüm 😔 tamirciye götürdüm baktılar ama ana kartı değişirse 150 ekran kartı değişirse 350 deyip 500 tl masraf çıkardılar.Sıradan bir telefoncu olduğundan telefonu aldım çıktım kuruttuk ama açılmıyor dediler. Sonra denedim telefon açıldı gayet normal çalışıyordu, Eve geldim 2 günde pirince yatırdım.Dünden beri gayet iyiydi ama 1 saat kadar önce şarja taktım ekran gitti geldi şu anda ekran görüntüsü bozuk 😔 şimdi telefonun piyasa fiyatı 2500-3000 arası 2 yıl oldu alalı, suya düşene kadar çok iyiydi ve memnundum.Sizce tamir ettirsem değermi?Böyle bişey başına gelen var mı?Şimdi bide telefon alma derdine düşmek istemiyorum açıkcası, en kötü telefonlar 3000 civarı zaten 😔
Kötü olmuş canım umarim masrafsiz hallolur, yenileri bir dünya masraf.

Telefonu serviste yaptırdım kızlar 600 tl cik 🤪 ekranı değiştirdiler komple.6 ay garantisi varmış ekranın.başka biyerinde bişey çıkmadı inşallah çıkmaz.Yeni yıla masrafla başlamış oldum böylece.Neyse canım sağolsun.telefonu alalı 2 yılı 2 ay geçmiş.en azından 1 -1.5 yıl daha kullanabilirsem kendini amorti eder.Telefonlar malum 4 yıl kullanılıyor ancak.Araba kredim bitene kadar bari idare etse yani 2022 nin sonuna kadar 😂 o zaman kendime hediye yeni bir telefon alabilirim

Back
X