Günaydın kızlar
Cennetmeyvesii
mavimli
bazı büyükbaşlar gerçekten romantik oluyor, bazı büyükbaşlar da alışmasın daha çok ister diyen tiplerden oluyor sanırım

bu modellerde anne baba ilişkisine bakılınca anlaşılıyor neyle karşılaşacağın bence
Ben evliliğimde 2.tip kaderi yaşadığımı anladım bir kaç yıl önce. Kv hastalık hastasıdır tahlil yaptırır bir şey çıkmaz ama ona göre tansiyon, şeker vs ne ararsan vardır ve onun için ağlamak "sevmek, istemek, haklı olmak" anlamına geliyor. Ben şunu istiyorum diyemiyor asla. Ya kafasına patates bağlıcak ya ağlıcak
Eşim benim hastalanmama tahammül edemezdi mesela hiç ilgilenmez bi de kendi hastalanırdı üstüne

. Bir gün son noktaya gelip sinirden ağlamıştım -evliliğimizin 4. Yılıydı

- istediğimi yapmıştı, ilgilenmişti ben şok. Bana bir aydınlanma geldi. Ben ağlayarak istediğimi filan yaptıramam sana kendine gel annen değilim ben demiştim. Sonra bu bir kaç tartışmada daha gündeme geldi (pekiştirme aşaması

) Şımarırım diye güzellik yapamıyordu adam ya, haketmek için ağlamam gerekiyormuş belli ki. Oldu canım! 4-5 yıldır da aralarda cozutsa da iyi kötü doğumgünümü atlamıyo, ben hastayken de insan gibi bakıyor.