• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz depresyondayim. Bu ay regl olmadim. Ilk kez geliyor basima. Huzursuz, mutsuz oldum.
Önce test yap sonra diğer ihtimali düşün
Artık yaşam şartlarımız çok farklilasti, kaçınılmaz son erken yaşlarda başlıyor. Depresyona girme iki tane evladın var 🧿

Günaydın kizlar
Eşim kahvaltı hazırlıyor, ben de uyuyor numarası yapıyorum🙈
Sürpriz falan yapıyorsa bozulmasın diye tabi, yoksa yardım etmek istememden değil 🤣
Hadi gene iyisin maşallah bnmki ise gitti evde oldugu gun yok maaalesef olsada bn yapiyom hep gerçi 😂 kendisi restorantci ama elinden daha bisey yememişim neyse bnde kalkim kendime hazırlım once bir kahve içeyim ☕

Hadi gene iyisin maşallah bnmki ise gitti evde oldugu gun yok maaalesef olsada bn yapiyom hep gerçi 😂 kendisi restorantci ama elinden daha bisey yememişim neyse bnde kalkim kendime hazırlım once bir kahve içeyim ☕
Enişte eve is getirmek istemiyor bence 😂

Selam kızlar
Kahvaltiya poaca yapmıştım
Buyukbas menemen yapayim dedi
Kesin bisey isteyecek benden yada 6 ay ömrüm kaldi🤣🤣🤣
Bunlar hiç normal hareketler degil🤣
Canım ben kendi adıma hepinizin aile huzurunuz için dua ediyorum. Allah eşlerinizle muhabbetinizi arttırsın. Siz de edin. Rabbim büyük. Kulun kula duası kabul olurmuş. Hiç görmediğin kadar değer gör ömrünce inşallah.💝

Selam kızlar
Kahvaltiya poaca yapmıştım
Buyukbas menemen yapayim dedi
Kesin bisey isteyecek benden yada 6 ay ömrüm kaldi🤣🤣🤣
Bunlar hiç normal hareketler degil🤣
Belki de kafasına bişey düştü bacım kötü dusunmeyelim🤣🤣

Selâm kızlar.
Bugün temizlik günüydü.
Ev işlerini halledince de alışverişi hallettik.
Çocukların beklediği kâr bize de düşmeye başladı ama çok hafif,tutmaz.
Şöylelapa lapa yağsa.
Çok âmin.
Temizlik yapan olsada günümüz gitmese keske ev kirlenmese😂Benimde temizlik günüydü bugun

Bir kredi çek mevzusu olmasın 🙈
Herseyi beklerim🤣
Selamlar arkadaşlar
Nihayet kaç yıldan sonra kar yüzü gördük.
Ufaklık can atıyor dışarıda oynamaya. Aksilik ki gitar dersi var şu an.
Her şeyini hazırlamış,atacak kendini biter bitmez.☺️
Bahçedeki çam ağaçları görsel şölen oluşturdu karla.😍
Yaaa ne güzel nolur buraya da yagsin
Canım ben kendi adıma hepinizin aile huzurunuz için dua ediyorum. Allah eşlerinizle muhabbetinizi arttırsın. Siz de edin. Rabbim büyük. Kulun kula duası kabul olurmuş. Hiç görmediğin kadar değer gör ömrünce inşallah.💝
Amin canim Allah razı olsun
Belki de kafasına bişey düştü bacım kötü dusunmeyelim🤣🤣
Hahaha olabilir🤣

Arkadaşlarla yürüyelim dedik daha cikar çıkmaz polis uyardi e hadi ozaman kahve içelim bizde dedi arkadasa gittik 1 saat ne iyi geldi anlatamam
Hayat esle dostla güzel gercekten.
Marketten bi kac bisey alıp eve geldim tam 5te.
Hepsi ac kurtlar gibi evde beni beklemişler yuruste oldugumu sanmislar🤣
Aksam icin cupra kizarttim patates kızartması salata turşu yedik
Arkasına tatlı istediler hemen cevizli un helvası yaptim👌
Yarin temizlik gunu nalet pazar🤣

Back
X