• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar.Günün menüsü orman kebabı,tavuk suyu çorba.Sabah harcamalı basladı.Oğlusun oto koltuğu küçük geliyordu 15-36kg modelden aldık ebebekte indirim var britax romer 1150tl ona gitti.5 yılda bunu kullanır sonra kemere geçer artık.Eski olanıda satarız bakalım satılırsa oda britax romer baya vermiştik onada 5yıl önce😀Almak isteyen arkadaşlara fikir olur diye foto ekledim 😍Bu markanın ürünleri güvenli testlerinden başarıyla geçmiş.
Ellerine sağlık okyonuscum.
Indirimleri kaçırmamak iyi oluyor kovaliyoruz da bir bakıma.
Güle güle kullansın paşa 😉

Son düzenleme:
Selâm can kizlar, tatlislarim 😘
Kendi konumu,topigimi ben bile takipten çıkmışım 😄 otomatik oldu sanırım.

Bu aralar ihtiyaç alışverişleri yapiyorum harcamalardayim
Oğlana kendime eşofman ve takımlarıaldık,hepimize birer bot,kendime 4 adet çanta,iç çamaşırları vs aldık.
Sırada mevsimlik mont var,boynerde güzel modeller var gidip bir ara bakacağım.
Utumu yeniledim bir de ne zamandir kullandigimin performansini beğenmiyordum.
Bir sonraki aya da elektrikli süpürgeyi aldım listeye 😀

Oğlana kendime eşofman ve takımlarıaldık,hepimize birer bot,kendime 4 adet çanta,iç çamaşırları vs aldık.
Hepsini iyi günlerde kullanın turtacım 💝💝
Alınacak listeleri hepimizde mevcut anlaşılan 😁😁bitmiyordu mübarekler,al al bitmiyordu.😂😂

Selam kızlar.Günün menüsü orman kebabı,tavuk suyu çorba.Sabah harcamalı basladı.Oğlusun oto koltuğu küçük geliyordu 15-36kg modelden aldık ebebekte indirim var britax romer 1150tl ona gitti.5 yılda bunu kullanır sonra kemere geçer artık.Eski olanıda satarız bakalım satılırsa oda britax romer baya vermiştik onada 5yıl önce😀Almak isteyen arkadaşlara fikir olur diye foto ekledim 😍Bu markanın ürünleri güvenli testlerinden başarıyla geçmiş.
Sağlıkla kullansın kuzucuk. Ben kızlar büyüyünce hediye ettim arkadaşa. Birinin işine yarıyor,hele temiz kullanınca yeni gibi gidiyor bebek eşyaları.

Güle güle kullan cnm hepsi ihtiyaç...Ben geçen yıl bir mont vs almıştım... Bir ara oğlum için tekrar almalıyım büyüyor olmuyor. Mont ve botlara bende 15 inden sonra bakacağım

Kızlar sizleri çok özledim, ufak ufak okuyup gidiyorum bir süredir. Çok yoğun geçiyor, bir gün kaç parçaya bölünüyor ben de bilmiyorum.

Diyette dirençli zamanlara eriştim, uyuyorum ama en fazla 700 gr kaybedebiliyorum haftada. 1 ay daha devam edeceğim artık kaç kiloya ulaşırsam tamam diyeceğim 🧡

Anlamadığım bir şekilde takip ettiğim konular silinmiş, ekledim şimdi yeniden.
Biz de seni özledik, en yoğun zamanların şimdi,normaldir. Sen de rahatlarsın ileride. ❤️
Ne kadar verdin koalacim. Yeterince yağdan gittiyse korumaya geçersin. En zor kısmı orası zaten. Dikkat etmen lazım.

Sağlıkla kullansın kuzucuk. Ben kızlar büyüyünce hediye ettim arkadaşa. Birinin işine yarıyor,hele temiz kullanınca yeni gibi gidiyor bebek eşyaları.
İlk oto koltuğunu bende ihtiyaç sahibi arkadasa vermiştim ama şimdi yok çevremde satarız dedik ama kısmet bakalım😊

Güle güle kullan cnm hepsi ihtiyaç...Ben geçen yıl bir mont vs almıştım... Bir ara oğlum için tekrar almalıyım büyüyor olmuyor. Mont ve botlara bende 15 inden sonra bakacağım
Boyner’den ben mont aldım Boyner’de uygundu fiyatları.

Biz de seni özledik, en yoğun zamanların şimdi,normaldir. Sen de rahatlarsın ileride. ❤️
Ne kadar verdin koalacim. Yeterince yağdan gittiyse korumaya geçersin. En zor kısmı orası zaten. Dikkat etmen lazım.
🧡

2 minnakla günler 2şer 2şer geçiyor sanki 😃

Toplamda 8 kilo verdim Colombrem, şu an 66 kilodayım tam, yağ oranım %22.1 o da biraz düşerse iyi olacak. Diyetisyen hedefim 62'ydi bakalım artık, motivasyonum iyiden iyiye azaldı 🐨

Amin koalacim ,kardeşim epeydir bekliyor bu bebisi sağlıkla gelsin.
Nasipse olacağım inş 😍
Birikimin bereketli olsun ekliyorum
Bende tekrardan hala oluyomusummm dun ogrendik🤣
Abiside pek kiskanc (3 yasinda) ne olacak bakalim😂
Benim kiz cok sevindi bana yeni bebis geliyo diye 😂

Aldıklarını gule gule kullan kuzum
Evde eksikler bitmiyor. Promosyonu 4 gozle bekliyorum bende. Alacaklarim çok
Bende dun kendime kosu ayakkabısı
Kiza spor ayakkabisiyla ince bi mont aldım 400tl verdim. Gratisten bi kac eksik aldım 45 de oraya verdim.
Haftaya izin aldım 1 hafta. Pazartesi kuyumcuya gidip ceyrekli bileklik bakicam😂

Bende tekrardan hala oluyomusummm dun ogrendik🤣
Abiside pek kiskanc (3 yasinda) ne olacak bakalim😂
Benim kiz cok sevindi bana yeni bebis geliyo diye 😂

Aldıklarını gule gule kullan kuzum
Evde eksikler bitmiyor. Promosyonu 4 gozle bekliyorum bende. Alacaklarim çok
Bende dun kendime kosu ayakkabısı
Kiza spor ayakkabisiyla ince bi mont aldım 400tl verdim. Gratisten bi kac eksik aldım 45 de oraya verdim.
Haftaya izin aldım 1 hafta. Pazartesi kuyumcuya gidip ceyrekli bileklik bakicam😂
Hayirli olsun sağlıkla gelsin bebisiniz, benim küçük de o kadar sevindi ki erkek olsunmus 🙂

Eksikler, ihtiyaçlar bitmiyor cnm sagolasin.
Sizde güzel günlerde kullanin.
Bilekligin temsili fotosunu isteriz, orjinali atma nazar değmesin 😉

Hayirli olsun sağlıkla gelsin bebisiniz, benim küçük de o kadar sevindi ki erkek olsunmus 🙂

Eksikler, ihtiyaçlar bitmiyor cnm sagolasin.
Sizde güzel günlerde kullanin.
Bilekligin temsili fotosunu isteriz, orjinali atma nazar değmesin 😉
Tesekkur ederim cnm yegenler çoğalıyor 🤭
Sekil a mesela buna benziyo ama tam aynisi degil bi kac yere baktim. Birde cuma gunu kuyumcular tiklim tiklimdi vallahi. Kartım kesilmedigi icin alamadım.

20210206_233332.webp

Selam kizlar,

buraya tasinmakla ne iyi etmisiz. Sabahlari kapi komsumla kahve iciyoruz, cocuklar oyun oynuyor. Kizim paylasmayi ögrendi 😁
öglen uykusundan sonrada tüm binanin cocuklari ve anneler kapinin önünde oynamaya bulusuyor. Yan binadaki kosulari bile tanimaya basladim 😂
Kizim hep yanlizdi eskiden, simdi büsürü cocuk görüyor hergün. Cok mutlu.
Bende komsularimla iycene kaynasdim. Cok iyi anlasiyoruz.
Mutfagi sildim bugün, tencerelerimi yerlestirdim. Gerisinide yavas yavas artik 😁 bugün pizza, balik ve ardindanda pasta yapip, firinin hakkini verdim 😁
Yarinda münihe gitcem kizimla, 2 arkadasimla ve onlarin cocuklariyla parkda bulusacagiz.
Benden bukadar canlar, günler güzel geciyor ☺️
Türk mahallesine mi düstün kız kapı önünde oturmalar falan😂

Gunaydin kızlar
A Asmin75 harika bence öyle bir yerde olmak. Çocuklar ne yazıkki yalnız büyüyor ve paylaşmayı bilmiyor. Ben de bu durumdan muzdaribim...Umarım bir gün öyle bir yerde olurum
kücük yerin avantaji kesinlikle canim! Insallah senin alacagin evin komsulari benimki gibi olur 😘❤️

Back
X