• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar 🧡
Kuzularım okul arasi anneanne tatilindeydi, dün akşam eşim almış kavuştuk.
Küçüğüm hâlâ uyuyor 🥰

okyonus okyonus dün oglen 415ten 6 gram aldım.
Daha düşer mi diye birkaç saat takip ettim ama sabirsiz ben birak takibi de al şunları dedim 😄
Şu an 424 tl.
Hep yüksekken şansıma denk gelmesin ama tâbi dimi :)
Hatirlarsan 520den bile alışmışlığım oldu geçen aylarda. Öyle böyle mutlaka yükselişe geçecek.

Günaydın kızlar 🧡
Küçüğüm hâlâ uyuyor 🥰

Daha düşer mi diye birkaç saat takip ettim ama sabirsiz ben birak takibi de al şunları dedim 😄
Şu an 424 tl.
Hatirlarsan 520den bile alışmışlığım oldu geçen aylarda. Öyle böyle mutlaka yükselişe geçecek.
Bereketli olsun canim😊
Oo güle güle kullan bacım.
Tesekkur ederim bacim😍

Günaydın kızlar 🧡
Küçüğüm hâlâ uyuyor 🥰

Şu an 424 tl.
Bereketli olsun canım😍Bende yüksek alıp düşükten bozdum krediye ara ödeme yaptım borcumu hafiflettim ya yeter😀Bakalım kaçtan yakalayıp alacagım ben Maaşa daha var promosyon yatacak ama oda yatmadı onunla alacaktım altın yürüdü gitti gene şans işte😁

Günaydın arkadaşlar 🌼🌼
Sahura kalktım,ev ahalisi uykuda. Sabahın bu saatleri hem güzel hem bereketli geliyor bana oldum olası.
Eşimden 2. Testi istediler,o da negatif çok şükür. Aynı odadaki bir arkadaşı iyi değilmiş maalesef. Allah şifa versin bütün hastalara,diyecek başka bir şey yok.

Günaydın arkadaşlar 🌼🌼
Sahura kalktım,ev ahalisi uykuda. Sabahın bu saatleri hem güzel hem bereketli geliyor bana oldum olası.
Eşimden 2. Testi istediler,o da negatif çok şükür. Aynı odadaki bir arkadaşı iyi değilmiş maalesef. Allah şifa versin bütün hastalara,diyecek başka bir şey yok.
Ben de erkenciyimdir sabah saaatlerini cok severim.

Back
X