• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asmincim 1 mart bir geleneğe göre baharın başlangıcı sayılıyor,
Kırmızı beyaz renkli taki,süs ya da ip de sağlık,bolluk bereketi temsil ediyor 🙂 leylek gördüğünde dilekler tutulup çıkarılıyor.
Ama sen bunlari nasil bilmiyorsun avrupali değilmiydin kuzum sen 😛
garip türkler 🤪

Gelenek bulgaristandan geliyor 😉
Göçmenler bilir genelde.
Pehh bu arada biz türküz de senin aslın ne sanki 🤣
siz türkler ne diyor? Derin mevzular bunlar 😂
Komşuma sorayım öylese belki oda bilir. Sahi oda on yaşından sonra alman üvey anneyle büyümüş.
Sahi öz annesiyle bazen görüntülü konusdugunda bende teyzeyle sohbet ediyorum. Ona bi sorayım.

siz türkler ne diyor? Derin mevzular bunlar 😂
Komşuma sorayım öylese belki oda bilir. Sahi oda on yaşından sonra alman üvey anneyle büyümüş.
Sahi öz annesiyle bazen görüntülü konusdugunda bende teyzeyle sohbet ediyorum. Ona bi sorayım.
Dokunma o mevzuya diyor sen ,anladim ben 😆
Anlamak ben.

Mutlaka bilirler.
Cestita baba marta çok meşhur bir gelenek orada.
Sen evde bul bir kirmizi beyaz ip dola bileğine,tut dileğini 🙂

Dokunma o mevzuya diyor sen ,anladim ben 😆
Anlamak ben.

Mutlaka bilirler.
Cestita baba marta çok meşhur bir gelenek orada.
Sen evde bul bir kirmizi beyaz ip dola bileğine,tut dileğini 🙂
ama leylegi nerden bulcaz buralarda bacım 🤷‍♀️ cidden ya beyaz ve kırmızı ipimde yok. Komşuya sorayım. Dileklerim çok ☺️

O zaman herhangi çiçek açmış bir ağaç gördüğünde çıkar 😉
Leyleksiz durumlar için o da kabul ediliyor😄
bak hele bak 😂 daha nelervar bakim 😊
Ben aleviyim. Bizde hızır orucu var. Bekarlar hızır orucunu tutunca akşam orucu açınca su içmez, tam tersi çok tuzlu yerler. Gece rüyalarında evlenecekleri kişi onlara ya su verir yada başka birşey. Veya evlenecekleri kişinin ailesinden birini görürlermiş.
Bir çok kişi rüya gördügünü idda ediyor 😊

Günaydın kızlar :rolleyes:

Kızım uyandı o kadar çok bağırdı ki giriş kattakiler uyanmıştır sanırım. Doğal olarak küçük de uyandı 🙈 büyüğe verdiğim sağlıklı uyku eğitimlerine acıyorum, annem ve eşim tırpanla girdiler valla 😄 bu defa ayakta sallama, memede uyutma Allah ne verdiyse yapıcam anam babam usulü :işsiz:

Bi de güzelim rüya görüyodum be, neyse kısmet değilmiş mutluluk 🤣

Back
X