• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canım kizlarr

Sabah sabah sizin tariflerle açtım gözlerimi 🤩
Ama oysa ben bugünden itibaren diyete başlıyorum 😀
Gelsin sirkeli sular,gitsin limonlu salatalarr
Fazladan 3 kilocukum var 🤦🏻‍♀️
3 kilonun 2 hafta ömrü var güzelim 😂😂
Kışın canım tatlı çeker oldu bu sene. Yoksa hiç aramam. Meyve yerim bol bol. Yaş ilerledikçe huy değişiyor sanki. Yaz gelince kavun karpuz derken tatlının yüzüne bakmam yine inşallah.

Bir fincan, katkisiz dogal fistik ezmesi, bir fincana yakin esmer seker (orijinal tarifte bire bir ölcü, ben sekeri daha az koyuyorum) ve bir yumurta. Hepsi bu kadar. Güzelce yogur, firin kagidina sekil yap koy, 180 derede 10 dakikaya hazir. Firindan ciktiginda yumusak olacak sonradan sertlesiyor. Acibadem kurabiyesi gibi oluyor, ayy nefis. Bu kadar basit bir kurabiye yoktur.
Brownie tarifini bulayim gönderecegim.
Tamam canım, mutlaka yapacağım bunu.
Kizlar baraji geciyoum sanirim aksam gruplarına paylaşım yaptilar soyle bi baktim
3. Kadroda olduğumdan dolayi yerleşme ihtimalim yüksek hayirlisi Allahtan
Su an cok mutluyum ağzım kulaklarimdaaaa🤣🤣🤣
Gözün aydın,haber ne zaman gelecek. Kutlama yapalım buradan.💃💃❤️

3 kilonun 2 hafta ömrü var güzelim 😂😂
Kışın canım tatlı çeker oldu bu sene. Yoksa hiç aramam. Meyve yerim bol bol. Yaş ilerledikçe huy değişiyor sanki. Yaz gelince kavun karpuz derken tatlının yüzüne bakmam yine inşallah.
Benim zaafın tatliya 🤦🏻‍♀️😁
Yemesem ya da az yesem almayabilirim.
Bir de gece atistirmayi seviyorum.
Yaz gelse.
Kış meyveleriyle hiç aram yok çünkü.
Yaz meyvecisiyim bende.

Selam kizlar,

turtam güle güle kullan süpürgeni canim. Su Mart 1 olayi ne oluyor?

@saricivcim1
canim eger sen o cocuga bakacaksan elbetde seninde söz hakkin olacak cocugun üstünde. Sen büyüteceksin. Senin cocuklarina nasil kural vereceksen, onada vermelisin tabiki. Esin seni o lafiyla el yerine koydu bence, ama sen o cocuga el degil anne olacaksın. Esinle bu mevzuyu cocuk gelmeden cözün derim, yoksa zor olur hep beraber yasamak.

Ben bugün alman komsumla yürüyüse gitdim. sabahda esimle cikmisdim. Toplam 10km yürümüsüm bugün. Cok iyi geldi.
Artik hergün en azindan 1 saat yürümege karar verdim.
Kizim erken uyaniyor, bende gece bir kac kez uyaniyorum nedense. Gecede glzlerim kapaniyor tabiki kizi uyuturken.
Esim bugün kendine spor ayakabisi aldi, harcligindan biriktirmis 😂 ayakabi hastasi resmen 😂
Benimde baya baya eksiklerim var, ama su isi veya artik baska yerde bir isi bekliyorum. Gidisat bir belli olsunda öyle alayim diyorum.
Benden bukadar canlar.
Kendinize iyi bakin 😘
Bn bişey diyemiyorum kendisine sadece biraz daha sabretmeliyim anneme anlatmak istemedim ama kendimi tutamadım artik baska sorunlarda vardı tek bu değildi yani annemde dedi bosver ne hali varsa görsün çocuğa elinden ne gelirse yap dahada karışma dedi bilemiyorum asmincim gercekten bn bir sürü kadin biliyorum eslerinin çocuğuna kendi evlerinde yer vermeyen ben tam tersini yaparken elime yüzüme bulaşıyor ama beni yanlış anlamasın kimse millet bakmıyor el üstünde tutuluyor ben bakarim dediğimde kiymetim yok asla öyle bir düşüncede degilim vallahi billahi benimde anne babam ayri idi cok.zorluk cektim o çocuğa bakinca kendimi görüyorum ve yaşadığım şeyleri aynısını yasamasini istemediğim için yaparim herşeyi tabi de ALLAH rizasi için de yaparım bu aciklamayida kimse beni yanlış anlamasın diye yaptim 🌸🌸

Günaydın kızlar :rolleyes:

Kızım uyandı o kadar çok bağırdı ki giriş kattakiler uyanmıştır sanırım. Doğal olarak küçük de uyandı 🙈 büyüğe verdiğim sağlıklı uyku eğitimlerine acıyorum, annem ve eşim tırpanla girdiler valla 😄 bu defa ayakta sallama, memede uyutma Allah ne verdiyse yapıcam anam babam usulü :işsiz:

Bi de güzelim rüya görüyodum be, neyse kısmet değilmiş mutluluk 🤣
Koala sen hamilemisin canim

Hepinize iyi akşamlar hanımlar
Umarım sizi rahatsız etmemisimdir bildirim yağmuruna tutulmuş olabilirsiniz azıcık 🙈
Insallah hepiniz cok iyisinizdir yazamadim kac gündür
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea iyiki doğdun canım nice mutlu saglikli huzurlu yıllara inşallah
A Asmin75 allah herkese iyi komşu nasip etsin inşallah canim benmi tuhafım milletmi anlamış degilim nedense sürekli bi insanı kullanma hırsları var cevremdeki türklerde
T tatlu canim istediğin gönlünden geçen hayırlısı ile olur
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii canim insallah sinavdan istediğin notu alırsın
mavimli mavimli birikimin bereketli olsun canım
Colombre Colombre tuttuğun oruclarini allah kabul etsin inşallah canim
Kizlar umarim kimseyi unutmadim unuttuklarim varsada kusura bakmayin

Bn bişey diyemiyorum kendisine sadece biraz daha sabretmeliyim anneme anlatmak istemedim ama kendimi tutamadım artik baska sorunlarda vardı tek bu değildi yani annemde dedi bosver ne hali varsa görsün çocuğa elinden ne gelirse yap dahada karışma dedi bilemiyorum asmincim gercekten bn bir sürü kadin biliyorum eslerinin çocuğuna kendi evlerinde yer vermeyen ben tam tersini yaparken elime yüzüme bulaşıyor ama beni yanlış anlamasın kimse millet bakmıyor el üstünde tutuluyor ben bakarim dediğimde kiymetim yok asla öyle bir düşüncede degilim vallahi billahi benimde anne babam ayri idi cok.zorluk cektim o çocuğa bakinca kendimi görüyorum ve yaşadığım şeyleri aynısını yasamasini istemediğim için yaparim herşeyi tabi de ALLAH rizasi için de yaparım bu aciklamayida kimse beni yanlış anlamasın diye yaptim 🌸🌸
bekle öylese bi canım. Su akar, yolunu bulur derler 😘❤️

Back
X