• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar baraji geciyoum sanirim aksam gruplarına paylaşım yaptilar soyle bi baktim
3. Kadroda olduğumdan dolayi yerleşme ihtimalim yüksek hayirlisi Allahtan
Su an cok mutluyum ağzım kulaklarimdaaaa🤣🤣🤣
Cok sevindim canımcim okuya okuya geliyorum son msj lardan haberim yok ama umarim hayirlı haberlerinin devamı gelir 🤲😘🤗

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea doğum günün kutlu olsun tatlim 💜
Sagol bebisim cok teşekkürler 😉😘🥰😍🤗
Hani söylemiştim ya kendime dogum günü hediyesi diye 😁 iste o bahsettiğim küpe ve hızımı alamayip biriktirdigim 4 ceyreği altin dorika ve boncuk detayli ipli bilekliklere sekildeki gibi dizdirip bir bileklik yaptirmiş bulunmaktayım 🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20210305_182955.webp
    20210305_182955.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 98
Hani söylemiştim ya kendime dogum günü hediyesi diye 😁 iste o bahsettiğim küpe ve hızımı alamayip biriktirdigim 4 ceyreği altin dorika ve boncuk detayli ipli bilekliklere sekildeki gibi dizdirip bir bileklik yaptirmiş bulunmaktayım 🤣🤣🤣🤣🤣
Güle güle kullan dulcie,çok güzeller. Altının her formu güzel bence☺️🤗

Hepinize iyi akşamlar hanımlar
Umarım sizi rahatsız etmemisimdir bildirim yağmuruna tutulmuş olabilirsiniz azıcık 🙈
Insallah hepiniz cok iyisinizdir yazamadim kac gündür
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea iyiki doğdun canım nice mutlu saglikli huzurlu yıllara inşallah
A Asmin75 allah herkese iyi komşu nasip etsin inşallah canim benmi tuhafım milletmi anlamış degilim nedense sürekli bi insanı kullanma hırsları var cevremdeki türklerde
T tatlu canim istediğin gönlünden geçen hayırlısı ile olur
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii canim insallah sinavdan istediğin notu alırsın
@mavimli birikimin bereketli olsun canım
Colombre Colombre tuttuğun oruclarini allah kabul etsin inşallah canim
Kizlar umarim kimseyi unutmadim unuttuklarim varsada kusura bakmayin
Teşkkürler canim beniiim 😍😘🥰🤗 ne demek bildirim yagmuru sen istedigin kadar yaz istedigin kadar istedigin zaman etiketle beni gıkım çıkmaz 😁🙈

Günaydın kızlar. Komşu kızı bir kac haftadır hafif nezle. Her gün benim kızla oynuyorlar. Seninki kspmadı diye diyenazara getirdiler, dünden beri hafif ateşi var ve burnu akıyor.
Gecebir fitil verdim ama tüm gece uyumadı resmen. Sabah oldu öyle daldı. Umarım uyku iyi gelir. Oek hastalanmıyan bir cocuk ama krese basladıgında arka arkaya hastalanıyorlar diyor herkes. Alışmam gerekiyor herhalde.
Dün artık ben aradım iş yerini. Arkadaşımın dedigi gibi. Bütce tam ok lenmeden bunlar fazla kişiye işe alcaz diye haber vermişler.
İş süresizdi, beni ve bir kaç kişiyi daha 1 seneligine işe almak istiyorlarmış ama o bile daha jesin degilmiş. Yani yine beklemedeyim.
Aslında böyle senelik kontratları kabul etmek istemiyorumda, bir yandanda diyorum en azından 1 yıl garanti iyi bir maaş. Bakalım ardından süresiz mi alırlar yoksa cıkarırlar mı. Sahi internetde herkes süresiz almıyorlar, cıkartıyorlar diyorda...görcez. 1 yıl iyi bir maaşı alayımda, sonrasınıda ozaman düşünürüm.
Benden bukadar canlar. 😘
Asminim hayirlısı olsun 😍😘🤗 gönlündeki tabi ki 1 senelik bi is degildi ama güzel iş garanti maaş hiç degilse su 1 senelik zamanda önünü gorebilirsin ustelik esinde isten ayrılmısti değil mi yanılmıyorsam 😔 1 sene sonrası Aalah kerim hem isinde cok iyi oldugunu vörünce neden yeniden söźlesme yapmasınlar ki yeni calısan demek daha fazla risk demek 😉 sen gönlünü ferah tut dilerim hakkinda en iyisi oljr 😘🥰😍🤗

Güle güle kullan dulcie,çok güzeller. Altının her formu güzel bence☺️🤗
Cok teşekkurler hayatim 😍😘🥰🤗 bende aunı fikirdeyim külçe altınim olsa onuda takıp takistiracak bi hale getiririz 😉
Bugün sebze,meyve,5 lt süt ve bir kaç şey aldım 300 TL tuttu. Yağ, şeker,et, kahvaltılık,deterjan vs yok içinde yani. Pes diyorum artık. Parası olmayan yaşamasın mı deniyor artık bilemeyeceğim.😡
Offff ya hersey cok pahalı hersry ateş pahası nasıl başedicez bu maaslarla bu zamlar ve pahalilik karşisinda

Merhabalar şekerler 🎊

Yine rüzgar gibi geçen bir hafta oluyor benim için, hunileri taktım 🙈

Diyetisyen hedefime ulaştım ve karnemi aldığım gibi bir dilim yaş pastayı indiregandi yaptım 😄Allah nasip ederse ve bu kiloyu korursam yaz sonuna 4 kilo için yeniden 1 aylık gideceğim 🙏🏻

Yok canımcım biri dört yaşında biri dört aylık 2 vukuatım var 😄

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii canım hayırlı uğurlu ve gönlüne göre olsun inşallah 🌸

T tatlu tatlıcım dileğin neyse kolay yoldan bulsun seni ☺️
Sagol canim hayirli olur insallah benim için.
Seni de tebrik ederim istedigin kiloya inersin insallah
Cok sevindim canımcim okuya okuya geliyorum son msj lardan haberim yok ama umarim hayirlı haberlerinin devamı gelir 🤲😘🤗
Tesekkurler bebisim insallah hayırlıdır benim için.
Kazansam cok iyi olur. Hayatimin geri kalani değişecek insallah
Yaaa cok orjinal olmus bileklik😍. Kupe zaten harika. E gule gule kullan ozaman🥰

minikkoala minikkoala tebrik ederim. Daha bebeğin küçükken hallettin kilo işini. Maşallah.
Kilo insana yük resmen. Hele harekete engel olacak kadar olursa eziyet. Az önce TV de denk geldiğim sıkı değişim programına. Çok yüksek kilolar verdikten sonra deri ameliyatları oluyorlar. Kapsamlı ve zor müdahaleler bunlar. Bu hale gelmeden sınır koyabilseler kendilerine keşke. Ama herkesin hayatı,iradesi bir değil tabii.

cok hos! Iyi günlerde kullan canim 😘

Back
X