Ivet hala isi var mi yok mu bilmiyen bir Asmin birakayim buraya

Bugün sabah benim kizla komsu kizi yine birlikte oynadilar. Test yapana kadar uzak durduk biraz, kimseye bulastirmiyalim diye. Nasil sevindi cocuklar

Ardindan yemek yaptim, kizi uyuttum 45 dakika konsolosluga ulasmaya calisdim. Iki kez cagri merkeziyle görüsdüm. Iki defada almanca olsun diye dedikleri tusa basdim, ama israrla hizli hizli türkce konusdular

Neyse ardindan türkyedeki ögretmen kaynima konsolosluk icin acikli bir email yazdirttim, onu yolladim. Ardindan sigortamla glrüsdüm, bu güzel di, 200€ geri yolluyacaklarmis bana

E ardindanda zaten kiz uyandi, obir kagit isleri kaldi. Liste yaptim numarali yapilcak usler icin...kaldi 13

Neyse sonra esim geldi, yemek, cay...yerleri sildim, banyo ve tuvaleti sildim, bulasik makinemle zaten resmen ask yasiyorum...onu calistirdim...daha önce hepsini elle yikiyordum

Ardindan anneme degisiklik oldun fiye sülslenin yarisiyla whatsapp grubu olusturup görüstürdüm 1 saat.
Kizimla kavgaede ede uyku faslina gecdik...ardindan esime sikayet listemi sundum

taktir edildi

sabahda erken kalkacaz ama bu saat olmus uyku tutmadi ...
Tüm günümü anlattim size

öpüldünüz, tatli rüyalar görün