• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi geceler kizlar nasılsınız? Maaslar birikimler bereketli olsun.Ben bu ay maasimin tamami ile egitime yatirim yaptim😂 elimizdekilere dokunmadan kizimin okul kaydini pesin halletmeye calistik ve eksi hesaplari tamamen kullandik😂 cok sukur hallettik,1 2 ay icinde toparlanir ins. Günler acayip kosturmacali geciyor. Herkese guzel.haftalar.diliyorum😍

Selam kizlar,

benim firin her yemek pisirmeden sonra cok kirleniyordu veardindan hemen temizledigim halde temiz olmuyordu. Internetde almanlardan ögrendim: herhangi bir firin temizliyeci firina sıkıyoruz, fan ve isitma telli haric, sonra o temizlik ilacinin üstüne foliyo örtüyoruz ve bir gece firinin kapisinida acik birakarak bekletiyoruz. Ertesi günü kolaylikla temizleniyor firin. Denedim gercekten oluyormus 😁
Bu arada benim isim oluyor gibi haftaya kontrat imzalancakmis da, bakalim...1 senelik kontrat yapiyorlarmis.
Gözünaydın canım 😍

Kan verdim bugün,her şey güzel derken karaciğer değerim bayağı yüksek çıktı. Yarın uzmana gideceğim bakalım. Alkol,sigara yok,kilo yok,zararlı yiyecekler yok. Spor,hareket var. İlle bir şeyler çıkıyor yine de. 🤷
Geçmiş olsun canım 🌸

Günaydın arkadaşlar 🌸🌸
Hava buz oldu yine. Ama yağmur var en azından. Çok şükür barajlar doldu. Bu kadar sıkıntının yanında bir de susuzlukla ugrasmayalim.
Çoğu insan hava ısınsın diyor. Ama barajlar dolacak ki rahat edeceğiz...Inşallah buraya da güzel güzel yağar hem temizlenir çevre im de barajlarımız dolar

Kan verdim bugün,her şey güzel derken karaciğer değerim bayağı yüksek çıktı. Yarın uzmana gideceğim bakalım. Alkol,sigara yok,kilo yok,zararlı yiyecekler yok. Spor,hareket var. İlle bir şeyler çıkıyor yine de. 🤷
Gecmis olsun canim
Yasimiz ilerledikçe ne kadar dikkat etsekte birseyler cikiyor

Günaydin kizlar,

hepinize cok tesekür ederim ❤️😘
gec uyudum gece, birazdanda hazirlanip komsuma gitcem manti kesmege.
Ise baslamadan bircok seyi hal etmem gerek. Birazda kendime ve kizimada vakit ayirmak istiyorum.
4 aylik egitim programi yollamislar 1 senelik is icin 😂 süresizlikten cikartip bir seneye degistirince birazda hevesim kacti acikcasi. Yapilcak birsey yok, bakalim 1 seneden sonra ne olacak.

Back
X