• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar ev temizliği son sürat devam ediyor...
Bir türlü rahat uyuyamadım. Uyandım
benim kiz dün yine gec uyuyunca ben tabiki yine 5 saat uykuyla ise giderim 😩
Ekmek sacim tamirde oldugu icin dün tavada biraz ekmek yaptim, ama tavam maf oldu. Yanliz anladimki benim sacim basdan beri iyi degilmis. Dünkü ekmeklerin hepsi incecik ve yumusacik oldu. Sacda ilk 3 ekmek öyle oluyordu, gerisi sertoluyordu, anlam veremiyordum. Herhalde sicakligini tutamiyordu 🤷‍♀️
Bakalim tahmirden sonra nasil olacak.
Bir kac gündür bel agrim cok fena. Esim dün cok masaj yapti, sabun kalibiylada, öyle biraz rahatladim, ama halen kötü agriyor. Tamda yeni ise baslamisken, izin alip doktorada gidemiyorum. 😔
Umarim gecer.
Bugün ikinci is günüm, bakalim nasil gececek.

Iyi aksamlar kızlar nasılsınız herkes iyi mi 🙋‍♀️ beni soracak olursaniz 😁 dün izmitten konyaya geldim annemle bu corona ortaminda malesef ama baba ocağının işleri var onlari halledebilirsek pazt ye dönüş kısmetse 🙏 dün 6 saat araba kullandım bel ve boyun fıtığı olan birinin halini siz tahmin edin a dostlar 😔

Selam kizlar iyi aksamlar nasilsiniz? Uzun zaman oldu yazamadim. Kosurmacadan ve birikim yapmadigimdan sanirim😁 keyifler yerindedir umarim. Herkesin birikimleri bol bereketli olsun insaallah
Bende seninle ayni durumdayim canim duygularima tercüman oldun resmen 😁🙈

Teşekkür ederim kızlar
😘
Benim küçük oglus beğenmiş, zevkli kuzum.
Bende çok beğendim tâbi.
Geçmiş soğum günün kutlu sun turtisim 😉😘🤗 oğluşda zevkliymiş güle güle kullansin anneciği ☺
Ben de bugün tüm gardrobu soktum düzenledim ayikladim...
Mutfak dolaplarını da bosalttim sildim...Çamaşır vs derken gün bitti.
Kolay gelsin canim 😉nasilsin daha iyi misin 🙏 kızlarin hepsi kendini bahar temizligine ramazan oncesi bayram temizligine dolaplari düzenlemeye vermiş 😁 benimde firsat bulursam yapilacaklar listemin en üst sırasinda 🙈
Selam canlar,

büsürü alinti yapmisdim aslinda 🤷‍♀️
Birikimleri iz bereketli olsun, aldiklarinizida iyi günlerde kullanin canlar.
Ben kac gündür yine bel agrilariyla ugrasiyorum. Kapi komsumun esi fiziktetavisci 😁 ona bana bir iki hareket gösterirmisin bel icin diye sormusdum, sagolsun gelip muane etti, ardindan hareket gösterdi, burazda agriyan bölgeye masaj uyguladi. Daha iyiyim. Ardindan esimin agriyan omuzuylada ilgilendi, esimin tüm agrilari gitdi. En sevdigimiz komsuydu zaten, dahada cok sevdik 😁
Benim dösegim cok kötüydü, esime gecen hafta yeni dösek almisdik, cok rahat, aynisindan kizimla kendimedeismarladim. Annemde boschun bir mutfak makinesini begenmis, onuda siparis ettim. Iki tiklamayla 500€ harcadik, evden cikmadan 🤷‍♀️
Kizim yineöglen uykusuna geri döndü ve malesefgece yinegec uyumaya basladi. Sadece benimke gece uyudugu icin, haftaya maf olcam uykusuzluktan kesin.
Sabah erken uyandircam yarin, iycenede yorcam, öglen uykusunu erken uydunda, aksamda erjen uyusun diye. Tabi hafta arasi esim bunu uyguluya bilir mi bilmiyorum.
Bugün evi iycenebi temizledim. Yarinda biraz kiyafetlerimizi biraz düzene sokayim.
Baskada birsey yapmam.
@minikkoala
canim icli köfteyi bende denemek istiyorum, tarif tutarsa banada yollarmisin? 🥰
Dün geceki sohbeti kacirmisim 😔
Gecmis olsun asminim çok iyi anliyorum o bel agrisini yaşayan bilir egzersizleri ihmal etme derim naçizane 😘🤗 ne güzel komsunuz varmiş öyle dostlar basina 😄 aldiklarinizida güle güle kullanin uzun ömürlü olsun dilerim
Asmin ben kızımı eşime bıraktığımda öğlen uykusunu 3 saat uyurlardı 😄

Aldıklarınızı güle güle kullanın canım, içli köfteyi deneyince haber edicem kuzum sana da 😘
Içli köfteyi yaptin mi koalam 😉 bizde pek tüketilen bisey değildir yapmaai zahmetli oldugundan sanirim 😁 yemek kursunda öğrenmis tarifini alnistim ama tekrar yapmak kismet olmadi 😔
Slm canim izmirdeydim yeni döndüm. Herkesler nasil bakim 😊
Hoşgeldin canim nasilmis bakiim izmir yedigin ictigin senin olsun gezip gördüklerini anlat 😉
Günaydın arkadaşlar ❤️
Kızım MSÜ sınavına gitti,deneme gibi olacak asıl sınav öncesi. Bakalım nasıl geçecek.
Hayirli olsun canim insallah sonuçda güzel olur 🤲 ben MSÜ yü mimar sina üniversitesi diye okumustum ama Mlli savunma bakanligi hic aklima gelmedi 🙈

Back
X