• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun cok eglendik
Arkadaslarla once cocuklari parkurları olan büyük bi oyun alanına götürdük çok eglenmisler
Bizde onları beklerken kahve içtik
Sonra baska yere gectik yemek yedik 5 yetişkin 7 cocuk🤪 kafam kazan🤣

Eve geldiğimizde hava kararmisti.
Cocuklar uzun bir aradan sonraçıkınca mutlu oldular.
tabi bu arada en az 200tl harcadık. Olsundu

Dun cok eglendik
Arkadaslarla once cocuklari parkurları olan büyük bi oyun alanına götürdük çok eglenmisler

Oh sefaniz olsun 🤗

Merhabalar
güzel bir gün geçirdim
ilk defa evden bişey hazırlamadan çıkayım dedimdi sabah
Baniçka,kifla alırım demiştim 🤣Bizim oraların yöresel kahvaltı için börek,açma gibi 😂
gittiğim gibi servis geldi, bekletirdim ama
kapıya kadar sıra vardı.
gidince poğça yemek zorunda kaldım 😂
ama öğle yemeğinde ekmek yemiyorum çoğu zaman 😂
Çok severim hele kifla bayilirim 😁
Benim kv 'den tarifini alabilirim tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea
anlaştık 😂
has macır beaa 13 yaşında geldim 😂
Macirin haslari 🤣
Nasılsınız kızlar geçmisi okuyamadım bu ara
Herkes iyidir umarım😂😗
işyerinde 8 saat nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.
Dün mrm vardı 50 dk sürdü darlandım.
Bu akşam iş çıkışı eve geldim, eşimle atıştırdık ,işyerinden mercimek köftesi getirmiştim yemek de vardı az,
Dişçşye gittik,ikimizin de tedavisi vardı.
Çıkışta çarşıda bi turladık.
Diş hekimi miz yeme yasağı yok deyince
Ekrem Coşkun döner e oturduk ayak üstü 34 tl verdik 😂
Dişçim kafeler sokağında
Kafeler tıkış tıkış hiç korona yok sanki,şaştım kaldım bir bize var galiba
..
Birazdan eve geçicem,Namaz kılar mutfağı toplar dinlenirim 🤣
Geçmiş olsun canım boyun fıtığı çok sıkıntı bende de var.
Bak şimdi, ne kadar göçmen varsa bu topikte🤣🤣 yav seviyoruz altını işte ne yapalım.😁
Ay kızlar çok güzel bir doğum günü oldu. Maşallah diyeyim. Hiç beklemediğim arkadaşlar aradı,yazdı falan,duygulandım.
Kaç yıl öncesinden eski komşularım kutladılar. Güzel dostluklar kurmuşum dedim. Kızlarımın hediyeleri de çok mutlu etti. Benim neleri sevdiğimi gözlemleyerek, detay hediyeler verdiler. Eşim çiçek göndermiş,bir de sürprizi vardı. Beklemiyordum bu pandemide doğrusu. Etrafımı hep ince düşünürüm, ilk defa bu kadar önemsediğimi hissettim. Çok güzel,moral yükseltici bir duyguymus. Sevdiklerimi şımartmaktan ben hiç şımaramamışım onu farkettim.☺️
Kan çekiyor bebeğim 😀ne güzel sürprizler olmuş 🌸 insan çok duygulaniyor 🧡
Kızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
Geçmiş olsun canım 😔
Dun cok eglendik

Iyi eğlenceler beybisi 💜
Ne eglenmistir minikler

Macirin haslari 🤣

Geçmiş olsun canım 😔

Iyi eğlenceler beybisi 💜
Ne eglenmistir minikler
çok mutlu oldular arkadaşları da yaşıtları olunca daha çok eğlendiler
yemekte falan ayrı masalara oturdular
ay büyüyolar yaaa
gözyaşım pıt:-)

Dun cok eglendik

En çok çocukların ihtiyacı var eğlenmeye. Evde kapalı kalmak fıtratlarına ters bir kere. Ben bir iki ay tuttum evde sonra sokağa saldım çocuğu. Normalde park bahçe çocuğu olan kızım artık sokak çocuğu oldu. 🤣🤣O da memnun ben de. Mahalle iyi olunca çocuklar da terbiyeli,güzel çocuklar. Sıkıntı yaşamadık böylece.

Günaydın dostlar 😉🙋‍♀️ çalışmayipta tatil modunda olunca geç uyanmalara alışıyor insan 🤭
Hayırlı yolculuklar cnm işleriniz rast gitsin 😚

Benimde saglam bir stoga bakip arttirmam lâzım, orucluyken gezemiyorum:KK43:
Benimkiler çok seçici colombrecim yiaa 😲

Iyiki doğmuşsun canimm 🎉🎊🥳🎂
Nice sağlıklı güzel senelere:)
Bir koç herkese nasip olmaz der susarim 😁😁😁
Tüm koç burclarina selâm olsun
Sağolasın turtişim az kaldı işlerimiz nasipse pazt dönüş var 🙏
Bak şimdi, ne kadar göçmen varsa bu topikte🤣🤣 yav seviyoruz altını işte ne yapalım.😁
Ay kızlar çok güzel bir doğum günü oldu. Maşallah diyeyim. Hiç beklemediğim arkadaşlar aradı,yazdı falan,duygulandım.
Kaç yıl öncesinden eski komşularım kutladılar. Güzel dostluklar kurmuşum dedim. Kızlarımın hediyeleri de çok mutlu etti. Benim neleri sevdiğimi gözlemleyerek, detay hediyeler verdiler. Eşim çiçek göndermiş,bir de sürprizi vardı. Beklemiyordum bu pandemide doğrusu. Etrafımı hep ince düşünürüm, ilk defa bu kadar önemsediğimi hissettim. Çok güzel,moral yükseltici bir duyguymus. Sevdiklerimi şımartmaktan ben hiç şımaramamışım onu farkettim.☺️
Çok sevindim canım doğum gününun gönlunce olmasına 😍 insani mutlu eden hatırlanmak sevildiğini değer verildigini bilmek ne güzel bunu doyasiya hissetmişsin demekki güzel izler hisler bırakmissin hayatindaki insanlarin kalbinde 😘🤗
Kızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
Geçmiş olsun acil şiflar diliyorum canım sana da kizına da çocuklar böyle düşe kalka hasta ola ola büyüyorlar hepimiz öyle büyümedik mi 😉 bu mevsim geçişlerinde biz yetişkinler bile hasta oluyoruz çocuklar için bu cok daha kolay 😔
Merhaba kızçeler 🪁

Hala yapamadım ama elbet bir gün buluşacağız canım 😋 yaptığımda foto atıcam, zeynayım ben dicem 😄

Colombrem, çiçeğim 💕 musmutlu bir yaş olsun 🤲🏻 ayrıca ne var yaşımızda, ne derler bilirsin! 29dan sonra her kadın yaşıttır 🤣 iyi ki doğmuşsun, bir başak olarak koçları pek severim 💜
Meraba canim 😉 merakla ve sabırsizlikla bekliyorum o foto yu 😁🙈
Gecmis olsun 😔 bahar gelse artik.
Bahar gelse virüs bitse özgürlügümüze kavussak cok bunapdik artik 😔 ama cok zor görünüyor işler vaka sayilarini gördükçe sanki dünya liderligine oynuyoruz corona da
Günaydın kızlar,
bu sabah yoğun ağrı ile uyandım,
hava birden 12 derece soğudu...
hiç keyfim yok bugun,zorla kalktım kahvede içemedim.
Akşam içeceğiz Zaten arkadaşla😍
Geçmiş olsun canimcim 😘 korkuttun beni havalarin 12 derece düşmesi ne demek 😱🥶🥶🥶
Günaydın kızlar dünden sonra aogum7s bir hava var burada
Günaydin canim nasilsin 😉 nora2010 nora2010 dan aldim havalarin soğudugu haberini 😔 acaba konyadan izmite dönmesem mi 😁🤭

Çok geçmiş olsun kuzuna güzelim. İlle hastalanıyor çocuklar ne kadar iyi baksan da. Öyle öyle bağışıklık sistemi gelişecek. Üzme kendini canım.
Merhaba kızçeler 🪁

Hala yapamadım ama elbet bir gün buluşacağız canım 😋 yaptığımda foto atıcam, zeynayım ben dicem 😄

Colombrem, çiçeğim 💕 musmutlu bir yaş olsun 🤲🏻 ayrıca ne var yaşımızda, ne derler bilirsin! 29dan sonra her kadın yaşıttır 🤣 iyi ki doğmuşsun,
Ay canım 💝 yükselenim başak benim de. Koç zaten düzen sever başak etkisiyle kafayı yiyorum işte.🤣

Öğleden önce alışverişe gittim. Et, deterjan vs yok 700 TL tuttu. Ramazan kolisi de yaptim ama, o da içinde. Marketlerin hazır ramazan kolilerini inceledim,yok bulyon,yok kola,hazır çorba gibi sağlıksız şeyler vardı. Şeker-yağ küçük paket,makarna ve bakliyat tanınmamış,pek kaliteli olmayan markalar olunca kendim hazırlamaya karar verdim. Kendi yedigimizden ikram etmeyi seviyoruz. Yerine de ulaştırırsam rahatlayacagim.

Macirin haslari 🤣

Geçmiş olsun canım 😔

Iyi eğlenceler beybisi 💜
Ne eglenmistir minikler
Teşekkür ederim canım 🌸

Günaydın dostlar 😉🙋‍♀️ çalışmayipta tatil modunda olunca geç uyanmalara alışıyor insan 🤭

Çok sevindim canım doğum gününun gönlunce olmasına 😍 insani mutlu eden hatırlanmak sevildiğini değer verildigini bilmek ne güzel bunu doyasiya hissetmişsin demekki güzel izler hisler bırakmissin hayatindaki insanlarin kalbinde 😘🤗

Geçmiş olsun acil şiflar diliyorum canım sana da kizına da çocuklar böyle düşe kalka hasta ola ola büyüyorlar hepimiz öyle büyümedik mi 😉 bu mevsim geçişlerinde biz yetişkinler bile hasta oluyoruz çocuklar için bu cok daha kolay 😔

Bahar gelse virüs bitse özgürlügümüze kavussak cok bunapdik artik 😔 ama cok zor görünüyor işler vaka sayilarini gördükçe sanki dünya liderligine oynuyoruz corona da

Geçmiş olsun canimcim 😘 korkuttun beni havalarin 12 derece düşmesi ne demek 😱🥶🥶🥶

Günaydin canim nasilsin 😉 nora2010 nora2010 dan aldim havalarin soğudugu haberini 😔 acaba konyadan izmite dönmesem mi 😁🤭
Teşekkür ederim canım doğru diyon vallahi 🌸

Çok geçmiş olsun kuzuna güzelim. İlle hastalanıyor çocuklar ne kadar iyi baksan da. Öyle öyle bağışıklık sistemi gelişecek. Üzme kendini canım.

Ay canım 💝 yükselenim başak benim de. Koç zaten düzen sever başak etkisiyle kafayı yiyorum işte.🤣
Tesekkür ederim canım aynen ne kadar dikkat etsemde illa.bir yerlerden bir şey oluyor 🌸

ay tobosoluu çok yakınsın banaaa
sana 100kmcik uzaktayım sadece:-)

Merhaba kızlar 🌸
Sabah sabah pazara gittim domates yeşil fasulye patlican kabak salatalık bide elma aldım gelirken De kasaba uğradım evde tavuk yoktu hiç komsum yeni doğum yaptı dedim pişirir götürürüm oda eve daha gelmemiş dolaba attım gelirse yaparım artık kahvaltı kız bulaşık sil süpür anca artık oturdum akşama ne yapcam onu düşünüyorum etli bulgur pilavı aklimdan geçiyor yanınada cacık dundende az nohut yemeği var yeter li
Mağazaların açılmasını bekleye bekleye bir hal oldum ama acilmiyorlar 😣😣

Back
X