• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea canım bir güçle tüm ev aklandı paklandi. Yardıma bayan aldım dolap içleri bitince tabiki..
Sabah sporu yalan oldu bugün. Hava atıştırıyor. Okula yetişemem diye yatak keyfi yapıyorum
Sen de canım isteyince yaparsın...Zorla olmuyor kendimden biliyorum 🤣
Ohhh süpersin canim 😍 temiz ev gibisi var mi bende istiyorum ayda birde olsa temizlige birini almayi ama ona para vermeye üşeniyorum 😁 o para icinde ben calısıyorum diyorum 😁🙈 yatak keydi en sevdigim 😍🙈😁

T tatlu ve nora2010 nora2010 geçmiş olsun kızlar. Az dikkat edin kendinize. Havalar da dengesiz zaten.
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea oh ne güzel tatil modu. Biz hep evdeyiz sözüm ona ama çocuklar evden gitmeden anneler tatil moduna giremiyor 🤣🤣
Ahahahaha 😁 haklisin canimcim annelik zor zanaat ☺ arada babaya birakip kacsan mi bi yerlere 🤭
Tabi yine bel agrım fena tuttu. Fizik tedavilerin bir çoğu kapalıymış burda. Zaten bu dönem de gitmek istemiyorum ama ayağıma vurması rahatsız edici...

Yavaştan hazırlanayım çiçeklerim böceklerim beni bekler😍
Acele etme canim fizik tedavi icin kendine dikkat et yorma zorlama bana da bel ve boyun fıtigı icin fizik tedavi dedi dr ama uygun zaman degil corona biraz durulsun sonra demisti
Dun cok eglendik
Arkadaslarla once cocuklari parkurları olan büyük bi oyun alanına götürdük çok eglenmisler
Bizde onları beklerken kahve içtik
Sonra baska yere gectik yemek yedik 5 yetişkin 7 cocuk🤪 kafam kazan🤣

Eve geldiğimizde hava kararmisti.
Cocuklar uzun bir aradan sonraçıkınca mutlu oldular.
tabi bu arada en az 200tl harcadık. Olsundu
Sefan olsun şekerim 😉
Çok severim hele kifla bayilirim 😁
Benim kv 'den tarifini alabilirim tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea

Macirin haslari 🤣

Geçmiş olsun canım boyun fıtığı çok sıkıntı bende de var.

Kan çekiyor bebeğim 😀ne güzel sürprizler olmuş 🌸 insan çok duygulaniyor 🧡

Geçmiş olsun canım 😔

Iyi eğlenceler beybisi 💜
Ne eglenmistir minikler
Cok sevinirim turtisim 😉 anne tarifi en iyisidir 😘🤗
çok mutlu oldular arkadaşları da yaşıtları olunca daha çok eğlendiler
yemekte falan ayrı masalara oturdular
ay büyüyolar yaaa
gözyaşım pıt:-)
Ahahhahaha 😁 bağimsızlıgını ilan etmesine az kalmis canim senin yavrunun 😉
En çok çocukların ihtiyacı var eğlenmeye. Evde kapalı kalmak fıtratlarına ters bir kere. Ben bir iki ay tuttum evde sonra sokağa saldım çocuğu. Normalde park bahçe çocuğu olan kızım artık sokak çocuğu oldu. 🤣🤣O da memnun ben de. Mahalle iyi olunca çocuklar da terbiyeli,güzel çocuklar. Sıkıntı yaşamadık böylece.
Çok şansliymissin canim 😉 e kücük yerde yaşamanin avantaji 😊 büyükşehilerlerde çocuklari sokağa salmak ne mümkün 😏

Hoşgeldin canim nasilsin 😉 haklisin eski enerjimiz yok pandemi bi yandan ekonomik kriz bi yandan sadece hayatta kalmaya calisiyoruz şu dönemde 😔
evet canım ya valla sıka sıka kemer kalmadı Allah feraha cıkarsın hepımızı bugunumuzu aratmasın
dön gine aramiza canim, dagildik gittik 😩
ben ise basladim canim, günler cok yogun geciyor, ama güzel ☺️
hayırlı olsun canım cok sevındım senın için degısıklık olur hem
Sen nerdesin kuzummmm
evet hepimiz de bir yoğunluk bir o kadar da bezginlik var...Havalar ısınsın gelir o neşemiz inşallah
sorma canım dün hava güzeldi valla içim ferahladı bugun yıne kapandık psıkolojıler desen yerlerde artık her gün 2-3 kısı duyuyoruz pozıtıf bıktık valla

Öğleden önce alışverişe gittim. Et, deterjan vs yok 700 TL tuttu. Ramazan kolisi de yaptim ama, o da içinde. Marketlerin hazır ramazan kolilerini inceledim,yok bulyon,yok kola,hazır çorba gibi sağlıksız şeyler vardı. Şeker-yağ küçük paket,makarna ve bakliyat tanınmamış,pek kaliteli olmayan markalar olunca kendim hazırlamaya karar verdim. Kendi yedigimizden ikram etmeyi seviyoruz. Yerine de ulaştırırsam rahatlayacagim.
Bende ayni fikirdeyim canim iyi yapmissin market kolilerini bende sevmiyorum 😔 evime doneyim benimde aklimda kendi ramazan kolimi hazirlayip oyle vermek
ay tobosoluu çok yakınsın banaaa
sana 100kmcik uzaktayım sadece:-)
Ne diyorsun witcher im 😁🤭 nerdesin bakeem sen 😉
Merhaba kızlar 🌸
Sabah sabah pazara gittim domates yeşil fasulye patlican kabak salatalık bide elma aldım gelirken De kasaba uğradım evde tavuk yoktu hiç komsum yeni doğum yaptı dedim pişirir götürürüm oda eve daha gelmemiş dolaba attım gelirse yaparım artık kahvaltı kız bulaşık sil süpür anca artık oturdum akşama ne yapcam onu düşünüyorum etli bulgur pilavı aklimdan geçiyor yanınada cacık dundende az nohut yemeği var yeter li
Mağazaların açılmasını bekleye bekleye bir hal oldum ama acilmiyorlar 😣😣
Ohhhh bereketli olsun canim aldiklarin 😉 sanirim bugün hepimizin çarşi pazar gunüydü bizde annemle alişverise ciktik geldik 🤭 izmitle konya arasinda hicbir fark yok fiyatlarda nolcak bu hayat pahalalığıyla nereye kadar gidicez bilmem 😔

5 M i olan markette 75 TL lik alışverişe 2 litre sıvıyağ 15 TL arkadaşlar. 4 tane aldım ben. Karta kampanyaları da güzeldi. 75 TL çay şeker alımına 15 TL puan vs gibi,incelersiniz isterseniz.
A... Olanda da 1 kilo tereyağı 48 küsur. Bildik marka ama kendi ürünlerinden değil. Ben hamur işi-yemek için falan için bunları kullanıyorum. Kahvaltıya Trabzon tereyağı alıyorum. Yine aynı markette 10 TL üstü indirimde finish tablet vardı,ihtiyacı olan bakar.
Haftasonu ş.k ta meyve sebze güzel fiyat oluyor. Pazar kalabaligina girmek istemeyenler yararlanabilir.
Ben yazayım da,bu zamanda indirim kovalamayan da burayı okumaz zaten. 🤣🤣

Ahahahaha 😁 haklisin canimcim annelik zor zanaat ☺ arada babaya birakip kacsan mi bi yerlere 🤭

Acele etme canim fizik tedavi icin kendine dikkat et yorma zorlama bana da bel ve boyun fıtigı icin fizik tedavi dedi dr ama uygun zaman degil corona biraz durulsun sonra demisti

Sefan olsun şekerim 😉

Cok sevinirim turtisim 😉 anne tarifi en iyisidir 😘🤗

Ahahhahaha 😁 bağimsızlıgını ilan etmesine az kalmis canim senin yavrunun 😉

Çok şansliymissin canim 😉 e kücük yerde yaşamanin avantaji 😊 büyükşehilerlerde çocuklari sokağa salmak ne mümkün 😏
Ufaklık az büyüdü mü rahatım inşallah. Şu an 11 olmak üzere. Ablası evdeyse babayı beklemiyorum,onlar memnun beraber kalmaktan. Abla üni ye gidince baba emekli olacak Allah'ın izniyle,sonra ben dağ bayır 💃💃🤣

En çok çocukların ihtiyacı var eğlenmeye. Evde kapalı kalmak fıtratlarına ters bir kere. Ben bir iki ay tuttum evde sonra sokağa saldım çocuğu. Normalde park bahçe çocuğu olan kızım artık sokak çocuğu oldu. 🤣🤣O da memnun ben de. Mahalle iyi olunca çocuklar da terbiyeli,güzel çocuklar. Sıkıntı yaşamadık böylece.
Şehir olarak nerdesiniz canım

Bende ayni fikirdeyim canim iyi yapmissin market kolilerini bende sevmiyorum 😔 evime doneyim benimde aklimda kendi ramazan kolimi hazirlayip oyle vermek

Ne diyorsun witcher im 😁🤭 nerdesin bakeem sen 😉

Ohhhh bereketli olsun canim aldiklarin 😉 sanirim bugün hepimizin çarşi pazar gunüydü bizde annemle alişverise ciktik geldik 🤭 izmitle konya arasinda hicbir fark yok fiyatlarda nolcak bu hayat pahalalığıyla nereye kadar gidicez bilmem 😔
Bacım ben ayrı çıktım harcadim eşim ayrı gitmiş çay mercimek zeytin tursu almış simdide gene gitti markete durdurana ask olsun 😂😂 ne almissa gelirse eklerim 🤣 hayat gerçekten pahalı valla

Ufaklık az büyüdü mü rahatım inşallah. Şu an 11 olmak üzere. Ablası evdeyse babayı beklemiyorum,onlar memnun beraber kalmaktan. Abla üni ye gidince baba emekli olacak Allah'ın izniyle,sonra ben dağ bayır 💃💃🤣
Ayyy senin hayallerini okudukca benim bile içim gitti canim 😁🙈 şu corona bitsede dağ bayır cafe avm çarşi pazar gezsek 😬
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea cnm tatilin keyfini çıkar. Çok soğudu ve yağmurlu bugün. Her tenefüste bahçe de durmaktan sıcak soğuk hasta olurum yakında...

Izmit i bir gezip dolaşasın alışveriş yapasım sahil kahve keyfi yapasım var ama ne mümkün
Benim tatilin keyfini annem cıkarıyor daha çok canimcım 🤣🤣🤣 evime dönsemde dinlensem diyorum 😁🙈 ahhh ne iyi olur tatlum müsait olsakda birlikte izmitte sahilde yürüsek cay kahve icip sohbet muhabbet vakit geçirsek en basit şeyler bile coronadan beri lüks oldu hepimize

Son düzenleme:
Eşime işyerinden Ramazan kolisi vermişler
Bana da Multinet yatırdılar
ramazan erzağı+Ayakkabı fişi toplam 756 tl tutarında.
Yarın doktor Dönüşü kaynımı Peynirci Baba'ya götürüp ne ihtiyacı varsa alacağız 400 500 tutar sanırım , benim Ramazan kolim de bu olur muhtemelen...
Kayınvalidem e çok kızgınım ama Kaynım ı severim,kalbimi Karartmak istemiyorum.

Eklentiler

• IMG-20210408-WA0000.webp
    IMG-20210408-WA0000.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
İş yerindeki memur hanımlar bana dün çikolata ikram etmişler di 🤣
bugun çay ile güzel gitti 🤣
Dün akşam tavuk çıkardım buzluktan
Eve geldim fırına attım sebzeli çok güzel ve kolay bir tarif 🤣
pirinç pilavı yaparım hep tuzsuz olur ve pek tutmaz.
bugun de tereyağlı yaptım,çok güzel tuttu ama ilk defa tuzlu olmuş yiyemedik.
Eşim söylendi biraz hemen susturdum 🤣
işyerinden pakette salata getirdim yağ limon tuz hazır 🤣
sütlü tatlı vardı ama almadım daha tiramisu lar bitmedi...
Yoğurdum azaldı,haftaya getiririm kalanlardan 3 4 küçük tekli yoğurtlar 🤣

Eklentiler

• IMG_20210408_145235_997.webp
    IMG_20210408_145235_997.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG20210408182116.webp
    IMG20210408182116.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Back
X