- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #79.721
Günaydin kizlarrrr herkese hayirli cumalar dostlar 

ilk kez sayende oğrendim bu bilgiyi ama benim icin cok önemli alerjim soguk alginligim burun tıkanikligim bitmez hic 
sorma ya panikleyince benimde elim ayağim birbirine dolaşır
senin amiri çıldırtmayalım birlikte 
burda haberlerde almanyada tam kapanmanin gündemde olduğu konuşuluyor öyle bisey var mi eğer öyleyse işe alışamadan tekrar eve döneceksin bi yandan iyi sizin icin bi yandan kötü olur öyleyse alışma süreci için
komşun ne güzel öyle sen anlattikca maşallah diyorum kardes gibi ne kadar candan icten nazar değmesin dostlugunuza 

şans işte 
tr de bi ev kurma dusünceniz varsa burda da birakabilirsin kargo ücretleri pek uygun değil maalesef işim olduğu için biliyorum 
Aklimda canimcim not aldimcanım doktorlar hep tavsiye ediyor burda, gerçekten de fayda ediyor. Eşimde sünüzüt sorunu var, o bile rahat nefes alıyor sogan yakınında olunca![]()
Ahahahaaha
ahaha gel gel,bol ekşınlı günler geçiyor
ufaktan forklift öğrenmeye başladım bşle ben ama başarılı değilim
Amir çok dalga geçiyor sağını solunu öğren diye
bende panik oluyorum laf söylemesin diye işler sarpa sarıyor
Alışırsınız canım ikinizde biraz zamana ihtiyacınız var sadecetüm hafta geç geldim eve, kızım akşamları biraz hırcın davranıyor. Özlüyor beni tüm gün belli.
Ikimizede zor geliyor, ama alışacağız mecbur. Onun gelecegi için herşey.
kapı komşumla eskiden her sabah kahve içiyorduk. Kaç gündür görmüyordu beni. Bugün kapısına tıkladım eve geldigimde, beni görünce nasıl sarıldıoda özlemiş belli
![]()
Sorma kuzum yaaa katya ne ki amele gibiyim bildiğinAnlaşıldı seni Katya yapmış annen
Bitsin inşallah görüşürüz sahilde ne de güzel olur![]()
Karacanın ürünlerine çeligine bende mesafeliyim canim ama yıllar önce bu konularda çok bilgili değilken bi düdüklü tenceresini almıstim arkadas cevrem filan bosuna almissin benimki şöyle paslandi böyle arizalandi filan dediler hep ama maşallahi var 6 yıldir beni hiç üzmedikaramelli_turta karaca var memnun değilim alma derim net bir şekilde.
Ar yıldız ıyidir ama fiyatları yüksektir.
Aciliyeti yoksa gelip gittikce ya da gelenle gidenle getirtirsinBnde evde şuan gumuserin ve mimarsinan kullaniyorum çeyizim daha turkiyede maalesef yavaş yavaş getircem inşallah