• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa anladim canim sağlık olsun da zaten almanya her şekilde bizden iyi 😉 burda vakalar 55bini geçti bizimkiler hala maskesiz çarsi pazarda dip dibeler 😡

Oyyyy 😍😘🥰🤗💝

Bereketli olsun canimcim birikimlerin 😉😘

Afiyet bal şeker bereketli olsun topragim 😉😘 bende sabah sabah alısveris yaptim eve ve abimlere götürmelik ☺ mal adettendir şehir dısına çıkılinca alınir illa oraya özgü ne varsa tadimlikda olsa 😉
Sagol topraam
Mevlana şekeri mi aldın yoksa😄

sorma canim, esimle komsum bazen cocuklarin videosunu yolluyorlar bana disarda oynarken...daha kötü oluyorum gördükce. Gecende komsumun evinde beni aramis kuzum 😔
Üzülme ya🥰
Onlar için calisiyoruz
Yabancının yanında deglki babasının yanında
Kreşe de başlar
Kaliteli vakit geçirirsiniz akşamları kapatırsınız arayı

Sagol topraam
Mevlana şekeri mi aldın yoksa😄
Sagolasin hemşerim 😁 evde vardi mevlana şekeri her yerde bulunuyor diye almadim 😉 ama bilirsin burda gofret kurabiye şekerleme meşhurdur ya Allah ne verdiyse aldim tahin helva ve çekilmiş haşhaş filan da aldim 🙈
Ay geldik hastaneden
Çocuğuma ne olmuş öyle
Gözünün biri 2.5 diğeri 3 olmus çok uzuldum ya daha 8 yasinda
Acayip modum dustu
Ders dışında bilgisayar telefonu yasakladik
Yeni çerçeveye beraber 350tl gozlukcuye ödedim.
Geçmiş olsun canim 🤗 sıkma canını inşallah daha fazla ilerlemez dilerim yavrunun gozlerini 🤲 tv pc tel kısıtlaması en iyisi ama umarim cözüm olur belki sadece bundan kaynakli değildir sen yinede gözlemlemeye devam et canim

Kizlar konyadan bildiriyorum 🙋‍♀️😁 öglen saatlerinden beri araliksiz kar yağiyor yerler ıslak olmasina rağmen 2-3 cm kar tutmuş sabaha kadar nolucak merak ediyorum boyle yağarsa 🤭 sizlerde durum nedir 😉
Burda simdilik yagmurla karışık kar vardi ama yağmurda durdu fena soğuk var topraam

Sagolasin hemşerim 😁 evde vardi mevlana şekeri her yerde bulunuyor diye almadim 😉 ama bilirsin burda gofret kurabiye şekerleme meşhurdur ya Allah ne verdiyse aldim tahin helva ve çekilmiş haşhaş filan da aldim 🙈

Geçmiş olsun canim 🤗 sıkma canını inşallah daha fazla ilerlemez dilerim yavrunun gozlerini 🤲 tv pc tel kısıtlaması en iyisi ama umarim cözüm olur belki sadece bundan kaynakli değildir sen yinede gözlemlemeye devam et canim
Sagol canim
Insallah daha çok ilerlemez çok uzuldum elimde olmadan
Kısıtlamalar başladı hemen odevin başına geçti kucukbas🤣

Sagol canim
Ahahahaha 😁 gözünü çok mu korkuttun çocugun bakiim topraam 😉🤭
Sagol canim
Kar size de geliyor bacim haberin olsun gardinizi iyi alin 😁🙈 donduk vallahi burda sabahtan beri sürekli sobanın altını harliyorum 🤣🤣

Ahahahaha 😁 gözünü çok mu korkuttun çocugun bakiim topraam 😉🤭

Kar size de geliyor bacim haberin olsun gardinizi iyi alin 😁🙈 donduk vallahi burda sabahtan beri sürekli sobanın altını harliyorum 🤣🤣
Korkuttum tabi🤣
Sisedibi gözlükle mi gezcen oğlum kizlar beğenmez dedimdi🤣

Soğuğu geldiyse kendisine yoldadır kar dayinin🤣

Selam kızlar 💜
canım doktorlar hep tavsiye ediyor burda, gerçekten de fayda ediyor. Eşimde sünüzüt sorunu var, o bile rahat nefes alıyor sogan yakınında olunca 😘
Ben de soğanı ikiye bölüp üzerine 6-7 tane karanfil saplayıp odaya yatağa yakın yerlere koyuyorum kesinlikle çok işe yarıyor ☺️
Korkuttum tabi🤣

Witchim benim de öyleydi 😄 lise sondan sonra lens kullandım 16 yıl ardından da ameliyat oldum. Aslında astigmat baskın olunca numara çabuk ilerliyor, ben çok kitap okurdum az ışıkta belki de ondan da çok ilerlemiş olabilir benimki bilemiyorum ama ameliyat olduğumda da numarası tam oturmamıştı. Artık çözümü çok kolay ama tabii ilerlemeden durur inşallah 🤲🏻

Günaydin kizlarrrr herkese hayirli cumalar dostlar 😘🤗

Aklimda canimcim not aldim 😉 ilk kez sayende oğrendim bu bilgiyi ama benim icin cok önemli alerjim soguk alginligim burun tıkanikligim bitmez hic 😏

Ahahaha 😁 sorma ya panikleyince benimde elim ayağim birbirine dolaşır 🙈 senin amiri çıldırtmayalım birlikte 😄

Alışırsınız canım ikinizde biraz zamana ihtiyacınız var sadece 😉 burda haberlerde almanyada tam kapanmanin gündemde olduğu konuşuluyor öyle bisey var mi eğer öyleyse işe alışamadan tekrar eve döneceksin bi yandan iyi sizin icin bi yandan kötü olur öyleyse alışma süreci için 😏 komşun ne güzel öyle sen anlattikca maşallah diyorum kardes gibi ne kadar candan icten nazar değmesin dostlugunuza 🧿🧿🧿

Sorma kuzum yaaa katya ne ki amele gibiyim bildiğin 🤣🤣🤣

Karacanın ürünlerine çeligine bende mesafeliyim canim ama yıllar önce bu konularda çok bilgili değilken bi düdüklü tenceresini almıstim arkadas cevrem filan bosuna almissin benimki şöyle paslandi böyle arizalandi filan dediler hep ama maşallahi var 6 yıldir beni hiç üzmedi 😁🤭 şans işte 😉

Aciliyeti yoksa gelip gittikce ya da gelenle gidenle getirtirsin 😉 tr de bi ev kurma dusünceniz varsa burda da birakabilirsin kargo ücretleri pek uygun değil maalesef işim olduğu için biliyorum 😔
Aman ben onu müfettiş Şevki Topuza çeviriyor um 🤣🤣🤣😀
bunu kendisi söylüyor amir 🤣😀
Genç zaten 42 yaşında aramız 7 yaş olunca,amir değilde sevdiğim bir iş arkadaşım mış gibi 😀😀😀

Evet gelelim benim uzmanlık noktama 🤣
Şimdi hepiniz elinize birer MIKNATIS alıyorsunuz.

Doğru evdeki Çelikleri ölçmeye...
Mıknatıs tutarsa 2 kalite
Tutmazsa 1nci kalite 🤣🤣🤣

Paslanmaz çelik sektöründe çalışmanın getirdiği bilgi diyelim 🤣

463 ten 2 gram aldım. İki gram da 15 inden sonra almak istiyorum inşallah.
Rossman dan alacaklarım vardı 100 onlar tuttu.
Eve geldim ufaklık kulağımı deldirelim diye tutturdu. Canı tatlı,kaç senedir ben diyorum deldirelim diye,hatta küpeleri bile hazır,ancak karar verdi Allah'ın ikizler Burcu.🤣🤣
Dünya eczaneye sordum, bir tane buldum ,o da uzak ama gideceğim mecbur.😏 Hazır karar vermişken halledelim.
Ahahah tatlım yaa kıyamam🤣😀
senin ufaklık la benim oğlum yaşıt galiba.
2010 lu benim ki 🤣

sorma canim, esimle komsum bazen cocuklarin videosunu yolluyorlar bana disarda oynarken...daha kötü oluyorum gördükce. Gecende komsumun evinde beni aramis kuzum 😔
Kuzum çok duygusal sın.hepimiz geçtik bu yollardan.
Az daha sabır,alışacaksın o d alışacak.
4 yaşındaki yeğenim kıyameti koparırdı annesi işe giderken.
şimdi soruyoruz anne ekmek kazanmaya gittş teyze diyor 😀🤣
Hastaları iyileştirme ye gitti gelcek diyor 🤣

Korkuttum tabi🤣

Ahahahaha 🤣🤣🤣 zalımsın witch 🙈
Yoldadir bacim sabaha bembeyaz bi örtüye gözlerinizi açabilirsiniz 😉
Selam kızlar 💜

Ben de soğanı ikiye bölüp üzerine 6-7 tane karanfil saplayıp odaya yatağa yakın yerlere koyuyorum kesinlikle çok işe yarıyor ☺️

Witchim benim de öyleydi 😄 lise sondan sonra lens kullandım 16 yıl ardından da ameliyat oldum. Aslında astigmat baskın olunca numara çabuk ilerliyor, ben çok kitap okurdum az ışıkta belki de ondan da çok ilerlemiş olabilir benimki bilemiyorum ama ameliyat olduğumda da numarası tam oturmamıştı. Artık çözümü çok kolay ama tabii ilerlemeden durur inşallah 🤲🏻
Ameliyattan sonra hiç ilerlemedi mi canım gözlerin 😉 benimde 3 numara sol miyop sağ hem astigmat hem miyop 😏

Kuzum çok duygusal sın.hepimiz geçtik bu yollardan.
Az daha sabır,alışacaksın o d alışacak.
4 yaşındaki yeğenim kıyameti koparırdı annesi işe giderken.
şimdi soruyoruz anne ekmek kazanmaya gittş teyze diyor 😀🤣
Hastaları iyileştirme ye gitti gelcek diyor 🤣
Ayyy yerim ben onu 😍😘🥰🤗

Ay geldik hastaneden
Çocuğuma ne olmuş öyle
Gözünün biri 2.5 diğeri 3 olmus çok uzuldum ya daha 8 yasinda
Acayip modum dustu
Ders dışında bilgisayar telefonu yasakladik
Yeni çerçeveye beraber 350tl gozlukcuye ödedim.
çokk geçmiş olsun canım benim ☹️

Ayyy yerim ben onu 😍😘🥰🤗
çok özledim sormaaa....
bide çok güzelsin teyze çok güzel sin teyze diye hızlı hızlı tekrarlıyor tam yemelik yaa...
bir önceki gittiğimde katmet yaptım
üstüne peyniri koyup ezip sarıp sarıp yedi,
Sen bu işi biliyor sun teyze dedi 🤣
öldüm gülmekten 🤣🤣🤣

Selam kızlar ben geldim

beyin mr sıkıntısız sadece sağ tarafta burnum sinüsler dolu o çok baş ağrısı yapıyor muş.
yarın antibiyotik başlanacak.

boyun fıtığı m kötü ameliyat dedi
plastik takılacak mış
boynum öne doğru eğri, aradaki diskler kaymış . Ameliyat başka çaresi yok dedi.
Özel sigorta karşılamaz çünkü özel sigorta lı olmadan önce bu hastalık çıkmış tı.
Normal sgklı fiyat alın,onun üzerinden ben de yardımcı olurum dedi ama en iyi ihtimalle 15 bine iner mi bilmem?

Çok moralim bozuldu,tabi bekliyor dum ama
bir umut dedim belki iyileşme ne bileyim işte
umut fakirin ekmeği ☹️
Kardeşimin eşi cerrah arkadaşına danışacak,
e nabız dan baktı 2 senede çok fark göremedim abla dedi, bakalım o hoca ne diyecek,
işyeri hekimim de dr önereceğim dedi,

ama pandemi tavan şuan devlet hastaneleri ameliyat ları durdurdu ☹️
çıktık hastaneden alışveriş e gidecektik
kaynım siz alın kafanıza göre dedi.
Valide yi aradım açmadı.
Pazartesi artık ne lazımsa alırız.

Etli ekmek yemeye gittik nasıl güzeldi 🤣
3 tane etli ekmek 1 bıçak arası 2 çorba 1 ayran 1 şişe suya 135 tl ödedim.

Dönüşte Kaynım bize künefe pişirdi çok güzel yapar
Jumbo da eğitim gördü 🤣🤣
Yedik geldik eve.
Harika olmuştu.dahada bişey yemem.

Eklentiler

• IMG_20210409_201615.webp
    IMG_20210409_201615.webp
    202,3 KB · Görüntüleme: 32
Ahahahaha 🤣🤣🤣 zalımsın witch 🙈
Yoldadir bacim sabaha bembeyaz bi örtüye gözlerinizi açabilirsiniz 😉

Ameliyattan sonra hiç ilerlemedi mi canım gözlerin 😉 benimde 3 numara sol miyop sağ hem astigmat hem miyop 😏
Benim küçükbaş az değil kızlara ilgisi var🤣
Evlenince üstümdeki evi alacakmis oraya oturacakmis. Ben de ulkeyi terkederim artık dedim
Biri üstümde biri altimda 🤣

Bende 11 yıl önce lazer olmuştum
Yeni yeni artmaya başlamış
Tavsiye ederim çok rahat ettim
hemde konyada olmuştum göz merkezinde
çokk geçmiş olsun canım benim ☹️
Tesekkur ederim canim

Selam kızlar ben geldim

beyin mr sıkıntısız sadece sağ tarafta burnum sinüsler dolu o çok baş ağrısı yapıyor muş.
yarın antibiyotik başlanacak.

boyun fıtığı m kötü ameliyat dedi
plastik takılacak mış
boynum öne doğru eğri, aradaki diskler kaymış . Ameliyat başka çaresi yok dedi.
Özel sigorta karşılamaz çünkü özel sigorta lı olmadan önce bu hastalık çıkmış tı.
Normal sgklı fiyat alın,onun üzerinden ben de yardımcı olurum dedi ama en iyi ihtimalle 15 bine iner mi bilmem?

Çok moralim bozuldu,tabi bekliyor dum ama
bir umut dedim belki iyileşme ne bileyim işte
umut fakirin ekmeği ☹️
Kardeşimin eşi cerrah arkadaşına danışacak,
e nabız dan baktı 2 senede çok fark göremedim abla dedi, bakalım o hoca ne diyecek,
işyeri hekimim de dr önereceğim dedi,

ama pandemi tavan şuan devlet hastaneleri ameliyat ları durdurdu ☹️
çıktık hastaneden alışveriş e gidecektik
kaynım siz alın kafanıza göre dedi.
Valide yi aradım açmadı.
Pazartesi artık ne lazımsa alırız.

Etli ekmek yemeye gittik nasıl güzeldi 🤣
3 tane etli ekmek 1 bıçak arası 2 çorba 1 ayran 1 şişe suya 135 tl ödedim.

Dönüşte Kaynım bize künefe pişirdi çok güzel yapar
Jumbo da eğitim gördü 🤣🤣
Yedik geldik eve.
Harika olmuştu.dahada bişey yemem.
Cok cok gecmis olsun canim
Saglik bu hicbisye benzemiyor
Kendini hor kullanmissin zannımca herseye yetmeye çalışmışsın
etliekmek en sevdigimiz afiyet olsun
kayninin da eline saglik şu saatte hiç iyi olmadı ama neyse🤣

Back
X