• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fena olmuş . zincirleme şekilde tüymüş aile büyükleri 😂😂
Ben de fink atmak istiyorum ya😁
Kızım sınavı bir atlatsin da hayırlısıyla. Az kaldı.
Senin kuzuna da Allah yardım etsin inşallah. Hayatları sınav çocukların.😔
Kendi kararlarini vermisler müdahale etmek istemedim colombrecim.
Sonuçta onlarin da hakkı var gezmeye.
Ama benim düzeni biraz karıştırmasa bu durum 😀

Sagol cnm oğlan da stresli tâbi bizde elimizden geleni yapıyoruz.

Selamlar kizlar 😉🙋‍♀️
Insallah canimcimda mum dibine ışık vermiyo😂
Ben neysem kızım tersim
Ayni babasi🤣
Allah bahtlarini açık etsin kuzularimizin
Ahahaha 😁 yaa kiz cocuklari cok babaci oluyor sanki bende rahmetli babacigim hayattayken annem hep derdi babasinin kizi diye 😁🤭 şimdi pek diyemiyor artik 😊
Büyük oğlumun sınavına sadece 10 gün kaldi.
Bu aralar ona odaklayım.
Bir iki gün içinde önerilen bir okulu görmeye gideceğiz.
Yarı devlet destekli bir meslek lisesi.
Ama okula aldığı öğrenci puanları yüksekmiş.
Gidip görüp bilgi alalim diyor eşim de.
Lise tercihleri çok önemli.
Yanlış kararlar versin istemiyorum çocuğumu..l
Insallah hayırlısı olur 🤲
Bol sanslar canimcim hepinize iyice arastirin gelecegi icin lise hele de meslek liseleri cok onemli oglusun ne dusunuyor peki okul ve bolümleriyle ilgili turtisim
Herseyin fiyati yükseldi hatta her an yükseliyor.
Mutfak masrafı zaten en büyük kalem.
Ee böyle arıza vs olunca hepten ya eksiye giriyoruz, birikim yapamiyoruz.
Sağlık olsun da artik normale dönebilsek keşke inanılmaz sıkıldık.
Zaten en cok da bütcemizi sarsan bizi zorlayan hesapta olmayan harcamalar degil mi canim 😔

Selamlar kizlar 😉🙋‍♀️

Ahahaha 😁 yaa kiz cocuklari cok babaci oluyor sanki bende rahmetli babacigim hayattayken annem hep derdi babasinin kizi diye 😁🤭 şimdi pek diyemiyor artik 😊

Bol sanslar canimcim hepinize iyice arastirin gelecegi icin lise hele de meslek liseleri cok onemli oglusun ne dusunuyor peki okul ve bolümleriyle ilgili turtisim

Zaten en cok da bütcemizi sarsan bizi zorlayan hesapta olmayan harcamalar degil mi canim 😔
Sağol cnm umarim dilediği olur gönlüne göre.
Mekatronik bölümü uzerinde yogunlasiyoruz bakalım hâlâ araştırıyor.
Hayirlisi bakalim.

Haberler bendeymiş.
Bu aralar pek aktif olamayınca bugüne denk geldi 😃
Kv iki gün içinde memlekete gidiyor.
2 ay kadar kalır.
Çocukları da gönder istersen götüreyim dedi birkaç kez.
Nasil göndereyim şehir dışı değil ki bu.
Sınırlardan çıkacak ülkeden çıkacak.
Asla gönderemem sen istersen git dedim.

Annem ve babam da tatil hazirliklari yapiyor 🙈
Onlar da her yil kaplica tercihi yapiyor.
Kardeşimin yaz sonu doğumu var bu yüzden haziranın ilk haftası gidelim demişler.
E Hadi sizde gidin dedim 😃

E çocuklar kaldi böyle olunca allahtan arka sokagimizda eşimin halası var Ona rica ettik de annem ve babam gelene kadar ilgilenecek.
Yapar da anlaşıyoruz biz onunla severim onlari.
Ev tadilatinda eşim de halasına çok yardim etti birçok tesisatini tamir işlerini vs hep o yapti.

Ben daha oturayim evde korkayım virüs var diye gezmeyeyim 😀
Allah'ım büyüklerim benden önce düştü yollara.
Ahahahaha 🤣🤣🤣🤭 ne hareketliymis senin aile şu siralar turtis 😉 kaplica tariline bende bayilirjm fıtıklarima kaslarima iyi geliyor sıcak su coronadan nerdeyse 2 senedir unuttum kaplicanin yerini 😔
İyidir kuzu
Buralardayım bende aynı devam:KK45:
Hosgeldiiin sahi nerelerdesin sen canim baska topiklerde misin 😉😁 şaka bi yana iyi misin keyfin sagligin yerinde mi 😊
Fena olmuş . zincirleme şekilde tüymüş aile büyükleri 😂😂
Ben de fink atmak istiyorum ya😁
Kızım sınavı bir atlatsin da hayırlısıyla. Az kaldı.
Senin kuzuna da Allah yardım etsin inşallah. Hayatları sınav çocukların.😔
Ahahaaha yorumuna bayildim canim 😁
2 YAS sendromuyla kurutuyor biziii:ruh:
Disleri nasil annesi kac tanesi cikti 😉

Büyük oğlumun sınavına sadece 10 gün kaldi.
Bu aralar ona odaklayım.
Bir iki gün içinde önerilen bir okulu görmeye gideceğiz.
Yarı devlet destekli bir meslek lisesi.
Ama okula aldığı öğrenci puanları yüksekmiş.
Gidip görüp bilgi alalim diyor eşim de.
Lise tercihleri çok önemli.
Yanlış kararlar versin istemiyorum çocuğumu..l
Insallah hayırlısı olur 🤲
Ay hadi inşallah istediği yerleri tutturur. Rabbim emeklerini yagli çıkarsın insallah
Haberler bendeymiş.
Bu aralar pek aktif olamayınca bugüne denk geldi 😃
Kv iki gün içinde memlekete gidiyor.
2 ay kadar kalır.
Çocukları da gönder istersen götüreyim dedi birkaç kez.
Nasil göndereyim şehir dışı değil ki bu.
Sınırlardan çıkacak ülkeden çıkacak.
Asla gönderemem sen istersen git dedim.

Annem ve babam da tatil hazirliklari yapiyor 🙈
Onlar da her yil kaplica tercihi yapiyor.
Kardeşimin yaz sonu doğumu var bu yüzden haziranın ilk haftası gidelim demişler.
E Hadi sizde gidin dedim 😃

E çocuklar kaldi böyle olunca allahtan arka sokagimizda eşimin halası var Ona rica ettik de annem ve babam gelene kadar ilgilenecek.
Yapar da anlaşıyoruz biz onunla severim onlari.
Ev tadilatinda eşim de halasına çok yardim etti birçok tesisatini tamir işlerini vs hep o yapti.

Ben daha oturayim evde korkayım virüs var diye gezmeyeyim 😀
Allah'ım büyüklerim benden önce düştü yollara.
Ay tuh hepsi üst utlste gelmis canim
Merhaba kizlar 🤗 nasilsiniz bakalim altin yükseliyor ben 514ten 5 gram aldim bugün.
karamelli_turta karamelli_turta mayisa eklersin canim.
Bereketli olsun tatlim

Selamlar kizlar 😉🙋‍♀️

Yok topraam ne babacısı🤣
Huy olarak babaya çekmiş sadece🤣
Yoksa ilgilenen bir baba olmayınca çocuklarda cok tinlamiyolar
Birde goruyolar bazı şeyleri büyüdüler çünkü.
Anne başka sehre gidelim babam gelmesin dediler🤣🤣

Sağol cnm umarim dilediği olur gönlüne göre.
Mekatronik bölümü uzerinde yogunlasiyoruz bakalım hâlâ araştırıyor.
Hayirlisi bakalim.
Aynen oyle turtisim hayirlisi olsun dilerim en mutlu olacagi yeri secsin 🤲 ben univ secimimden bölümümden sanirim hayatimin sonuna dek pisman olucam 🤭
Merhaba kizlar 🤗 nasilsiniz bakalim altin yükseliyor ben 514ten 5 gram aldim bugün.
karamelli_turta karamelli_turta mayisa eklersin canim.
Bereketli olsun canim 😍🤗 yaaa dile kolay 1 gr altin 500u geçmis ne kolay soyluyoruz ya 😔 nolucak bu ülkenin ekonomisi 😏
Yok topraam ne babacısı🤣
Huy olarak babaya çekmiş sadece🤣
Yoksa ilgilenen bir baba olmayınca çocuklarda cok tinlamiyolar
Birde goruyolar bazı şeyleri büyüdüler çünkü.
Anne başka sehre gidelim babam gelmesin dediler🤣🤣
Heeee 😁🤭 bende hep aoylerim canim huyum babama hastaliklarim anama çekmis diye 😁🙈

Aynen oyle turtisim hayirlisi olsun dilerim en mutlu olacagi yeri secsin 🤲 ben univ secimimden bölümümden sanirim hayatimin sonuna dek pisman olucam 🤭

Bereketli olsun canim 😍🤗 yaaa dile kolay 1 gr altin 500u geçmis ne kolay soyluyoruz ya 😔 nolucak bu ülkenin ekonomisi 😏

Heeee 😁🤭 bende hep aoylerim canim huyum babama hastaliklarim anama çekmis diye 😁🙈
Evet gercekten inanilmaz geliyor 1 gram 500 küsür lira 🙄😞

Disleri nasil annesi kac tanesi cikti 😉
Disler azılar kaldı ya zor cıkıyor onlar😣
Saglıgımız iyi sükür
Ruh saglıgımı korumaya calısıyorum😂
Kız ciddi sokak delisi oldı,kapıları tırmalıyor sokak diye🙈
Herseye aglıyor ama gözünde damla yas yok😂
Bana git diyor iki gündür sinirlenince,evde erhenus yetistiriyoruz resmen💆🏻‍♀️

Günaydin kizlaaaarrrr 🙋‍♀️ herkese hayirli cumalar 😍😘🤗 nerdesiniz Allah aşkina ne kadar sessizlesti topigimiz dostlar ben ramazanin etkisi diye dusunmustum ama genel ruh halimiz mi sanki böyle artik 😔
Evet gercekten inanilmaz geliyor 1 gram 500 küsür lira 🙄😞
Allah sonumuzu hayretsin canim ülke olarak toplum olarak iyi yerlere gitmiyoruz maalesef 😔 tam bir freni patlamis koca bir kamyon ülke, içinden kendini kurtarmaya çalısıyor her birey her vatandaş 😔
Disler azılar kaldı ya zor cıkıyor onlar😣
Saglıgımız iyi sükür
Ruh saglıgımı korumaya calısıyorum😂
Kız ciddi sokak delisi oldı,kapıları tırmalıyor sokak diye🙈
Herseye aglıyor ama gözünde damla yas yok😂
Bana git diyor iki gündür sinirlenince,evde erhenus yetistiriyoruz resmen💆🏻‍♀️
Ahahahaha 😁 2 yas da böyleyse ergenligini düsunemedim canim 🤭 Allah size kolaylik versin 🙈

Günaydin kizlaaaarrrr 🙋‍♀️ herkese hayirli cumalar 😍😘🤗 nerdesiniz Allah aşkina ne kadar sessizlesti topigimiz dostlar ben ramazanin etkisi diye dusunmustum ama genel ruh halimiz mi sanki böyle artik 😔

Allah sonumuzu hayretsin canim ülke olarak toplum olarak iyi yerlere gitmiyoruz maalesef 😔 tam bir freni patlamis koca bir kamyon ülke, içinden kendini kurtarmaya çalısıyor her birey her vatandaş 😔

Ahahahaha 😁 2 yas da böyleyse ergenligini düsunemedim canim 🤭 Allah size kolaylik versin 🙈
Benimki cidden fena olacak.
Bangır bangır geliyor:D

Selâm canım 😘
Işler güçler bitmiyor yetisemiyoruz da T tatlu K kahvemsi mutluluk minikkoala minikkoala mavimli mavimli A Asmin75 eksillikleri gözle görülüyor bariz
Gelin kutlama yapacağız kankiler desek 🤩

Selâm canım 😘
Işler güçler bitmiyor yetisemiyoruz da T tatlu K kahvemsi mutluluk minikkoala minikkoala mavimli mavimli A Asmin75 eksillikleri gözle görülüyor bariz
Gelin kutlama yapacağız kankiler desek 🤩
Haklisin canim iste is bitiyorda evde iş bitmiyor helede coluk çocuk iş derken sizde daha da zor tabi 😔
Benimki cidden fena olacak.
Bangır bangır geliyor:KK70:
Allah yardimcin olsun annesi canlari sağ olsunda illa bi yerden sonra durulcaklar 😍😘🤗
Merhaba canım
Ben hiç iyi değilim 😔😒
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
Caniiiimmmm Allahim hem hayirli uğurlu etsin hem tez vakitte kavuştursun birbirinize sana sabir bebişine acil şifalar diliyorum herhangi bi sağlik sorunu yok dilerim ne kadarlik doğdu yavrucuğun 7buçuk aylık filan mi canim benim sen gönlünü ferah enerjini yüksek tut dualarim tum kalbimle seninle ve minik yavrunla annemde dua ediyor bu arada selam bile soylüyor sana üzülmesin bebeği bunu hisseder diyor 🤗🤲🤲🤲

Back
X