• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Hedeflerimiz💜💜💜
1. @mutlu1988 =12 çeyrek altın

2. A Asmin75 =250 €
3. S Saricivcivim1 =50 gram altın
4. karamelli_turta karamelli_turta =70 gram altın
5. Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii =50 gram altın
6. @minikkoala =12 gram altın +500 €
7. @mavimli = 250 gram altın
8. K kahvemsi mutluluk =12 altin
9. okyonus okyonus =50 gram altın +1.000$
10. asivemai asivemai =6 çeyrek altın
11. @kronikuykucu =12 gram altın
12. @Nurov =30 gram altın
13. @planli =40 gram altın
14. @klbk33 =25 gram altın
15. @tatlu =70 gram altın
16. @tobosolu_dulcinea =6 çeyrek altın +250 $
17. @CKbeautyandsheer =50 gram altın+1500 euro
18. @Brctks =16 çeyrek altın
19. @Penguen =50 gram altın
20. @feruzecerci =42 gram altın
21. @nora2010 =30 gram altın+10 bin tl

Mayis ayi birikim listemiz :nazar: :nazar::nazar::nazar:

1. @mavimli =10 gram altın
2. @Mavi askkk =2,5 gram altın +200 tl
3. karamelli_turta karamelli_turta =2 gram altın
4. Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii =6 gram altın
5. @minikkoala =2 gram altın+100 €
6.

2021 yili ilk 6 aylik hedeflerimiz;
1. @tatlu =40 gram altın
2. karamelli_turta karamelli_turta =35 gram altın
3. okyonus okyonus =20 gram altın+500 $
4. K kahvemsi mutluluk =6 adet altin
5. @tobosolu_dulcinea =2 çeyrek altın +100$
6. asivemai asivemai =8 gram altın
7. @Brctks =8 çeyrek altın
8. @Mavi askkk =12 gram altın+6 bin tl
9.
10.

:sampiyon::sampiyon:
canım birde mayısa 1 gr olarak beni de ekler misin

İyi akşamlar kaçaklar 🙋🏼‍♀️😁
Pazara ve markete gittim öğleden sonra. Markette sebze meyve daha ucuzdu resmen. Süt ve peynir aldım ekstradan. Toplamda 1 gram parası bıraktım geldim.
Eve gel, yerleştir,sütü kaynat mayala, yemek,namaz derken ancak oturuyorum. Biraz çay keyfi yaparız ailecek.
Çok güzel yağmur yağıyor maşallah. Yağmasa büyük kızımla yürüyüşe çıkacaktık.
Eylül de üni ler açılıyor denince içim bir hoş oldu. 3 ay kaldı ayrılığa 😞
Senin 1 gr gitmiş ben önceki gün markete çeyrek parasi biraktim😂

Selamlar arkadaşlar 🥀🌷
Hava kapattı burada dünden beri. Yağar diye umuyoruz ama yok. Bir sıcak bir soğuk benim sinüzit coştu,faranjit de benim neyim eksik diyor.😂😂 Takmıyorum tabii ikisini de😋. Hatta spor yapıp duşa atacağım kendimi şimdi.
1 ayda harcadığım miktarı 15 günde harcadım,hesap yaptım şimdi. Allah'tan bu ay ek gelir vs vardı da bir zarar görmeden bu ay da geçecek inşallah.
Marmara Denizi ne ne olmuş öyle arkadaşlar ya. Bu sene gidelim diyorduk. Ben Ege ve Akdeniz pek tercih etmiyordum sıcaklık yüzünden. Bu sene istikamet değişecek demek ki.
Marmara denizi haberleri felâket gibi görünüyor gözüme 😑
Hemde benim dibimde yani.

Canım canım canım 💕

Covid üstüne bir de ameliyat geçirdi benim küçüğüm, aralarda okudum ama kendime bir türlü gelemedim. Bugün kızları çok özledim, bir topiğe girip selam vereyim dedim sen taglemişsin canım karamellim 🧡
Yaa cnm çok geçmiş olsun minigime 💐
Umarim şimdi iyidir

Selam kızlar.
LCW den günlük ,ev için elbiseler aldim netten. 2 si büyük gelince onları iadeye gittim. Biz kapısından girmeden büyük kızım aradı neredesiniz diye. Denemesi bitince eve gelmiş. Onu da çağırdım, gezdik biraz. Pasta süslemesi aldım,küçüğün d.gunu geliyor. O da evden istedi pastayı. 🤦🏻‍♀️ İş başa düştü.
Abur cubur alıp yakındaki parka gittik,oturduk ,biraz hava aldık. Yeni açılan dondurmacıdan 1 kg dondurma aldım,eve gelince tattım ama becerememiş, olmamış maalesef.Benim kızlar tatlıcı ,iyi kötü demez yerler,çöpe gitmez. Onu da bana yaptırırlar diye denemeye korkuyorum. 😂😂
Eve geldik şimdi. Ufaklığı banyoya gönderdim. Biraz oturayım,ezan okunur birazdan. Allah'tan yemeğim hazır.
Okuyup,beğenip gidenlere geri dönün diyorum. 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️😁

Selam kızlar.
LCW den günlük ,ev için elbiseler aldim netten. 2 si büyük gelince onları iadeye gittim. Biz kapısından girmeden büyük kızım aradı neredesiniz diye. Denemesi bitince eve gelmiş. Onu da çağırdım, gezdik biraz. Pasta süslemesi aldım,küçüğün d.gunu geliyor. O da evden istedi pastayı. 🤦🏻‍♀️ İş başa düştü.
Abur cubur alıp yakındaki parka gittik,oturduk ,biraz hava aldık. Yeni açılan dondurmacıdan 1 kg dondurma aldım,eve gelince tattım ama becerememiş, olmamış maalesef.Benim kızlar tatlıcı ,iyi kötü demez yerler,çöpe gitmez. Onu da bana yaptırırlar diye denemeye korkuyorum. 😂😂
Eve geldik şimdi. Ufaklığı banyoya gönderdim. Biraz oturayım,ezan okunur birazdan. Allah'tan yemeğim hazır.
Okuyup,beğenip gidenlere geri dönün diyorum. 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️😁
Selam kızlar,

biz bugün ası olduk geldik. Kızımın bugün dogum günü, ama söylemedim 🙈 annem ikinci aşıyı aldıktan sonra kutlamayı yapacam. Kalabalık olcaz, riske girmek istemiyorum.
Kızım nenesinin peşinden ayrılmıyor. 😁 bugün aşı olcam diye çalişmadım. Dünde bayram dı diye çalışmadım. Kısa izin gibi oldu benim için. Dün akşamda bir kaç saat balkondaydık, süper iyi geldi. Yorulmuşum baya, fark etmeden. K kahvemsi mutluluk sen nasıl kaç aydır dayanıyorsun yogun tempoya bilmiyorum 🤷‍♀️

karamelli_turta karamelli_turta
canım umarım iyi haberlerle dönersin
S Saricivcivim1
canım sendende mutlaka iyi haberler bekliyoruz
Colombre Colombre
canım inanki bazen zar zor okuyorum yazdıklarınızı, o derece hızlı geçiyor zaman 😘
gelelim ekonomiye...neneside kızıma kumbara yapmış. 150€ da ordan cıktı. Büyük kumbaraya ekledik onu. Kumbara dolunca kültçe altın alcaz kızıma

Sağolun kızlar 😪
Bugün öğle vakti haberi geldi babaannemi kaybettik..
Açamadı gözlerini.
Ah canım,Allah merhametle muamele etsin inşallah. Nasibi cennet olsun. Sana ve ailene de sabırlar ihsan eylesin. Ölüm yakında olunca daha da gerçek oluyor.😔
Birazdan Kur'an okuyacağım inşallah. Babaanne de bağışlarım.

Back
X