• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba nasılsınız?
Ev aldık sayılır önsözleşmeyi yapıp kapora sını verdik🤗
Önümüzdeki hafta ödemeyi yapıp tapuyu alacağız inşallah🙏
İyi günlerde sağlıkla oturun inşallah.💝
Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.

Selam kizlar, kapanma kalkkmca is değişikliği yaptım, full time çalişiyorum artık. İstıfadan iki hafta sonra çalışmam gerektiği için bügun ilk iş gümümdü yeni yerde. Böyle bahçe ihmal olacak ama iş çıkışlari bir saatliğine de olsa gitmeye çalışacağım. Türkiye’ye uçuşlar kapalı olduğu için muhtemelen bu yıl da ailemi göremeyeceğim maalesef:KK43:
Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Yeni işin hayırlı olsun 💝
Üzüldüm aileni görememene. Bu kadar üzüntüye sebep olanlar bunun hesabını nasıl verecek bakalim. Ömrümüzden kaç seneyi çaldılar ve devam ediyorlar.

Selam kizlar, kapanma kalkkmca is değişikliği yaptım, full time çalişiyorum artık. İstıfadan iki hafta sonra çalışmam gerektiği için bügun ilk iş gümümdü yeni yerde. Böyle bahçe ihmal olacak ama iş çıkışlari bir saatliğine de olsa gitmeye çalışacağım. Türkiye’ye uçuşlar kapalı olduğu için muhtemelen bu yıl da ailemi göremeyeceğim maalesef:KK43:
Ucuslar kapali mi 🙄 benim de annem gelemiyor 🥺 ben gidecegim istanbula. Acilmaz mi bu ucuslar 🤔

Yeni işin hayirli olsun canım
Günaydin canlar,

bugün 6 saat uyuyup sadece 3 kez uyandik diye kendimi superman gibi his ediyorum 😂😂😂 bu kiz geceleri hic uyanmazdi eskiden ya. Büyüdüde huy degistirdi.
Bu hafta isyeri yogun gececek, büsürü ödev verdiler banaya.
Ayin 8 i bugün, hesapta geri kalan 29€ 😂😂😂
Yine kenardaki paradan harciyacagiz bu ay. Aralikki oruca basladim ama sabah 5 de kalkip ilk kez 12de yiyorum, baya zorluyor beni. Erken yesem bu kez aksam yemegine eve yetisemiyorum. Adamlar aya kadar ucuyorlar bi kiloverme habi üretemediler. Banane aydan, ben yiyip yiyip kilo almak istemiyorum 😁
Uyku düzeni değişmiş fıstığın 🙂
Sen işe başladıktan sonra olmaya başladı sanki bu durumlar cnm.Yeme düzenini değişirmişsin kilo vermen için bir sasirtmaca olabilir gerçekten.
Gunaydin kizlar
Bi kac gündür boğazım agriyordu
Dun aksam gribe çevirdi
Biraz halsizim öğleden sonra izin alıp dinleneceğim
Geçmiş olsun canım

Yeni işin hayirli olsun canım

Uyku düzeni değişmiş fıstığın 🙂
Sen işe başladıktan sonra olmaya başladı sanki bu durumlar cnm.Yeme düzenini değişirmişsin kilo vermen için bir sasirtmaca olabilir gerçekten.

Geçmiş olsun canım
evet canim benim ise baslamamla uyku düzeni degisti, ama artik sanki alisti calismama 🤷‍♀️
üc gündebir kilo gitdi canim, umarim böyle devam eder

türkyeden nasil ucus yokki almanyaya? Daha gecen hafta komsum gitdi geldi 🤷‍♀️
Ha bir de su durumlar istisna:

Almanya-Türkiye arasında seyahat​

Mevcut şartlarda vefat, doğum ve düğün gibi istisnalar dışında Türkiye'den Almanya'ya kısa süreli seyahatler mümkün değil.

Back
X