Altın kavgası..haksızmıyım?

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
2 yıllık evliyim düğünde takılan altınların hepsini kayıbabanın üstünde..başta sesimi çıkarmadım eşime güveniyodum halada güveniyorum ama sonra döndüm baktım bana mantıksız gelen şeyler oldu ve dedimki ortak hesabımız olsun babanın üstüne olmasın onlar bizimse öyle olsun diye..ne zaman konu açılsa kıyameti koparıyo yok o onun babasıymış yanlışmı yapacakmış ne bendeki bu mal mülk merakı,yok ayrılmayımı düşünüyomuşum,niye üstüme istiyomuşum ....ayyyy yoruldum valla bu kadar uyanık ve paracı hesapcı bir adam daha varmı allah aşkına ya insan der o benim karım yapayım üstüne yada ikimizin ortak olsun yokk hiçbirşeyi haketmediğimi düşünüyo sanki ve hep cimri zaten yoruldum yaaa..

canım başta keşke alsaydın ama altınları almanın yolu bi masraf çıkart al ne bilim araba alcam fln desen olmaz mı

2 yıllık evliyim düğünde takılan altınların hepsini kayıbabanın üstünde..başta sesimi çıkarmadım eşime güveniyodum halada güveniyorum ama sonra döndüm baktım bana mantıksız gelen şeyler oldu ve dedimki ortak hesabımız olsun babanın üstüne olmasın onlar bizimse öyle olsun diye..ne zaman konu açılsa kıyameti koparıyo yok o onun babasıymış yanlışmı yapacakmış ne bendeki bu mal mülk merakı,yok ayrılmayımı düşünüyomuşum,niye üstüme istiyomuşum ....ayyyy yoruldum valla bu kadar uyanık ve paracı hesapcı bir adam daha varmı allah aşkına ya insan der o benim karım yapayım üstüne yada ikimizin ortak olsun yokk hiçbirşeyi haketmediğimi düşünüyo sanki ve hep cimri zaten yoruldum yaaa..

kocanla babası ortak altın işinde..ve sana güvenmiyorlar..altınları alıp ayrılacağından korkuyor..bence kocan için altın daha değerli..

baştan vermekle hata etmişsin cnm bu devirde babana bile güvenmiycen.şimdi durduk yere alırsan aranız bozulacak bence yatırım yapın yada takılacak birşeylerse takmak istediğini söyle buna eşin inanmazda gerçi.eşin niye illa babasında durmasını istiyor anlamadım acaba altınlar yerinde yokmu yoksa belki düğün borcuna falan bozdurmuşlardır.

valla burda baska bir vahim durum var ,kocan sana güvenmiyor mu ki altınları alıp kacacagından korkuyor bence altından ziyade bunun hesabını sor kocana...

valla burda baska bir vahim durum var ,kocan sana güvenmiyor mu ki altınları alıp kacacagından korkuyor bence altından ziyade bunun hesabını sor kocana...

ya problem aslında ailenin özellikle babanın her işin altından çıktığı cacık olduğu gibi oğlum yanınızda taşımayın atalım bankaya laflarıyla alıp atması kendi üzerine herşeye karışır zten bende sesimi çıkarmadım ozaman zaten çıkarsan ne olacaka benim ailem benim babam aileme güvenmiyomusun zaten bana güvense al sen benim karımsın bu altınlarda senin hakkın derdi..adamda vicdan olacakkkk...

evet baştan vermek hata ama olan olmuş artık...
benimkilerde başta görümcemdeydi alalım dedim eşime k.çnı yırttı..
sonra aklı başına geldi millet oturduğumuz eve bile göz dikince...
bana getirdiğinde yamulmuştu bilezikler hatta taş gibi kelepçe...
balkondan atmışlar kafasına..
neyse demem o ki söke söke al onları..
istediği kadar kızsın eşin..
hakkın onlar senin...
ne işi var başkasında..
bu erkeklerin ailelerine neredeyse altındaki dona kadar vermeye çalışmaları zaten cinnet sebebi...

Son düzenleme:
baştan vermekle hata etmişsin cnm bu devirde babana bile güvenmiycen.şimdi durduk yere alırsan aranız bozulacak bence yatırım yapın yada takılacak birşeylerse takmak istediğini söyle buna eşin inanmazda gerçi.eşin niye illa babasında durmasını istiyor anlamadım acaba altınlar yerinde yokmu yoksa belki düğün borcuna falan bozdurmuşlardır.

öyle öyle canım..iyi niyetimin kurbanı oldum birazda deneyimsizlik ve teslimiyet şimdi şimdi aklım başıma geliyorda nasıl yapmışım..zaten eşim olacak adam evliliğini benimsemiş olsa baba yapmak istese bile baba onlar bizim eşimle karar verelim diyemezmiydi..bu erkek ailelerine sinir oluyorum yaaa..herşeyin içindeler mesafe koydum evim km lerce uzakta ama genede çaresi yok..

evet baştan vermek hata ama olan olmuş artık...
Benimkilerde başta görümcemdeydi alalım dedim eşime k.çnı yırttı..
Sonra aklı başına geldi millet oturduğumuz eve bile göz dikince...
Bana getirdiğinde yamulmuştu bilezikler hatta taş gibi kelepçe...
Balkondan atmışlar kafasına..
Neyse demem o ki söke söke al onları..
Istediği kadar kızsın eşin..
Hakkın onlar senin...
Ne işi var başkasında..
Bu erkeklerin ailelerine neredeyse altındaki dona kadar vermeye çalışmaları zaten cinnet sebebi...

ya daha bugün kavgası oldu gene bu evde benim sözüm geçer altınları alırsan sonsuza kadar al git diyo adam yaaa..ne yapim boşanimmi altın için çıkmaza sokuyo adam beni..yazıklar olsun altın lafı filan etmicem yoruldum artık..alsın başlarına çalsınlarr..hayrını görmesinler..

ya problem aslında ailenin özellikle babanın her işin altından çıktığı cacık olduğu gibi oğlum yanınızda taşımayın atalım bankaya laflarıyla alıp atması kendi üzerine herşeye karışır zten bende sesimi çıkarmadım ozaman zaten çıkarsan ne olacaka benim ailem benim babam aileme güvenmiyomusun zaten bana güvense al sen benim karımsın bu altınlarda senin hakkın derdi..adamda vicdan olacakkkk...

ama 2 yıl olmuş o zamanlar eşine söyleseydin daha iyi olurdu ,durdun durdun 2 yıl sonra altın dersen eşinde hakkında yanlıs düşünür ,ki o altınların durdugundan emınmısın kayınpederin düğün zamanı borc yapıpta o altınlarla kapatmıs olabılrmı?

baska bir yol daha o altınları ev ya da araba alıcaz diye almanız mümkün değil mi? ya da her hangi bir yatırım için kullanıcaz deseniz

öyle öyle canım..iyi niyetimin kurbanı oldum birazda deneyimsizlik ve teslimiyet şimdi şimdi aklım başıma geliyorda nasıl yapmışım..zaten eşim olacak adam evliliğini benimsemiş olsa baba yapmak istese bile baba onlar bizim eşimle karar verelim diyemezmiydi..bu erkek ailelerine sinir oluyorum yaaa..herşeyin içindeler mesafe koydum evim km lerce uzakta ama genede çaresi yok..

bence ortada altın falan yok eşin ayak yapıyor sana bana öyle geldi

ya bayanlar neden evlendikten sonra kayınvelideye veya kayın babanıza altınlarınızı verirsiniz anlamam.biz düğünden sonra balayına gittik.ve altınlarımızı bankadan kasa açtırıp orya koyduk.ne benim ailemi ne eşimin ailesini bu mezvulara soktuk.
altınları takacagım diyerekten almaya bak derim.yoksa oaltınları zamanla unut

ya daha bugün kavgası oldu gene bu evde benim sözüm geçer altınları alırsan sonsuza kadar al git diyo adam yaaa..ne yapim boşanimmi altın için çıkmaza sokuyo adam beni..yazıklar olsun altın lafı filan etmicem yoruldum artık..alsın başlarına çalsınlarr..hayrını görmesinler..

al işte hemen laflarıda hazır...
sanki tek kendin için istiyosun..
ikinizin o altınlar....
yarın bi gün ihtiyacınız olsa mecbur babasından isteyeceksiniz...
bi de hesap ver işin yoksa kendi altınının...

Keşke baştan vermeseydin diyeceğim ama olan oldu artık.benimde bileziklerimi almışlardı vereceğiz dediler vermediler.vermeyede niyetleri yok.ben geri almayı başaramadım inşallah siz alırsınız hakkınızı.

Bence altınlar yok oldu gitti bozdurup harcadılar, belkide mal mülk sahibi oldular ve bundan eşinizin bile haberi olmayabilir. En başında hata yapmışsınız, ama cahillik işte nerden bilebilirsinki.. Eşiniz belki size güvenmiyor ve bunu söyleyemediği içinde bağırıp çağırabilir, bilemedim :18: Evli hanımlar tecrübesi olanlar daha iyi bilir. İnşallah altınlarınıza kavuşursunuz ve kesinlikle yatırım amaçlı kullanın :65:

bence ortada altın falan yok eşin ayak yapıyor sana bana öyle geldi

banada öyle geliyor nedir yani bu durum sır oldu gitti resmen bir insan ancak bu kadar güvensiz olabilir..4 aydır nerdeyse soruyorum istiyorum..bire kere ağzını açıp olumlu bişe demedi...

ya en baştan almalıydın bencede şimdi artık ne desen tatlılıklada olsa incitici gelebilir bozulabilirler e eşinde bu kadar büyük tepki verdiğine göre bilmemki belki yatırım falan yaparken alabilirsiniz bir yatırım yapsanız

bencede ya esin sana guvenmiyor yada altinlar yok biliyordurki
Laf soyletmiyor babasina Eger kiradaysaniz . en iyi yol Ev alip isteyin
deyilse zor alirsiniz gibi.))

Back
X