Altın kizlar zayıflıyor

akşamları telefonu kızımdan saklama gayretıne gırdıgım ıcın sımdıden buraya yazsam nasıl olur :) @tomrs

sabah:2 haşlanmış yumurta ve 2 ceviz

öğlen: 1 kase kelle çorbası içtim

ara öğünde 160 gram orta boy elma yedim(üzerine tarçın serpiştirdim şeker isteğini harika bastırdı bende)
akşam yemegınde ya haşlanmıs yumurta fume ıkılısı ya da az yaglı omlet kasar peynırı ve hındı fume ıkılısınden takılacagım :)
Afiyet olsun tatlim tam diyetlik olmus oh mis💚

Kahvalti 6.30 da 2yumurta mantarli,1 dilim cavdar ve ceri domates

Ogle 11.30 protein yogurt uzerine 6taze yesil uzum

Aksam 17.30 kavrulmus lahana kremali, beluga mercimek yemegi ve balik. Hepsi yenmedi baligin. Cok tuzluydu

Spor 30dk kettlebell
7bin adim
Su 1,5 L
@tomrs
Afiyet olsun canım menu harika sporunda harika💚

yarın ınsallah eksıyı gorurum bu hafta baya dıkkat ettim gece acıkınca 1 tane orta boy nektarin yedim zaten kalori sınırıma da gelmemıstım
Bu hafta cok iyiydiniz ,menuleriniz sporlariniz eksiksiz yapıldı genel olarak diyeyim çok iyi maşallah 🥰

Akşam oğlumla ödev yaptık biraz, uyumaya geçince bende uyuya kalmisim🥰 bende özledim teşekkür ederim bana güç veriyorsunuz diyetimin devamlılığı sizlerin sayesinde 🥰
biriniz eksik olunca gözüm arıyor valla sizleri hepinizi yani :) ıyı etmıssın dınlenmekte lazım :)

Çarşamba menum

Sabah erkn saatlerde
Bir yesil incir, 3 kaju ,5 cig fistik

Ogleden sonra 14 de

Bir tabak dolusu kabak yemeği,kucuk tabak etli dogme yemeği aksamdan kalan, acı cin turşu,birkac yesil biber

Akşam bizimkiler döner istedi illaki
18 bucuk
Yarım doner, ayran ,acılı cin biber tursu,

Normalde Akşam yemeyecektim fazla oldu 😔

Yuryus yapmadım ama gün içinde hastaneden dönüş, eczaneye git ,okula git gel 12 bin adım olmuş

biriniz eksik olunca gözüm arıyor valla sizleri hepinizi yani :) ıyı etmıssın dınlenmekte lazım :)
Ayyy canm benim🥰 inşallah diyet dostluğumuz,arkadaşlığımız güzelce ilerler burda kk olduğu sürece ve bizler da sağlıklı kaldigimiz sürece devam edelim🥰

Diyetin devamlılığı benim hayatımda hep vardı, diyetsizz günüm geçtiği zaman bilinki ben kilo almışımdır ,malewef benim bünye böyle artık bu sekilde kabul ediyorum

Son düzenleme:
Çarşamba menum

Sabah erkn saatlerde
Bir yesil incir, 3 kaju ,5 cig fistik

Ogleden sonra 14 de

Bir tabak dolusu kabak yemeği,kucuk tabak etli dogme yemeği aksamdan kalan, acı cin turşu,birkac yesil biber

Akşam bizimkiler döner istedi illaki
18 bucuk
Yarım doner, ayran ,acılı cin biber tursu,

Normalde Akşam yemeyecektim fazla oldu 😔

Yuryus yapmadım ama gün içinde hastaneden dönüş, eczaneye git ,okula git gel 12 bin adım olmuş
afiyet olsun canım bugun detoks gunu yapalım bence cumaya son 1 kala detoks ıse yarar ınsallah hepımızde :)

kesinlikle yapalım. @tomrs canım bence turşu ödem yapar. Tartıda eksi görmeni engelleyebilir.
iki gündir tartılıyorum aynı kılodayım bunun sebebı nedir sizce ?
suyumu ıcıyorum seker tuketmıyorum buraya yazdıklarım dısında agzıma bısey almadım kendımı ac da bırakmıyorum vucut kıtlık moduna girmesi diye ama bu 50 gram bile oynamıyor ?

Back
X