Altın kizlar zayıflıyor

ınceledım birazda iste menu paylasmayan olursa o gun ıcın denge adı altında 20 dakıkalık yuruyus yapıp paylasıyor ıste o hafta kılo veremeyen olursa sporunu paylasmayan olursa hem motıve edıcı hemde kendısı ıcın yarayıslı olması adına dıye dusundum fıkrınızı sorayım dedım
İyi fikir bizi de güncel tutar, ceza ama direk dememişler, ben beğendim bana uyar tatlim,👍🏻

Selam kızlar.Haftasonu pek aktif olamadım yoğundum.
Bugün sabah küçük kase döğme çorbası yedim.1er yenek kaşığı zeytinyağı ve tahin.

Akşam 2 büyük nektari,4-5 mürdüm eriği yedim.hesapladım bu meyveler 260 kalori civarı.
2 yumurta haşladım sebze ile yedim .Allah izin verirse günü kapattım.
7 bin de adım attım.

Sabah yemedım
Öğlen bir dılım ekmek 1 ızgara tavuk yağsız yedim
Ogleden sonra 4 sıkım çiğköfte 2 kare çikolata yedım
Ara öğünde 10 tane ıncır yedım😊😊😊😁😁😁😁

Sabah yemedım
Walla biraz araöğünün fazla kaçmış haberin ola.inciri pek önermiyorlar diyette.bnde 1 tane yiyorum ki evdeki incir bitsin.😆

Ay bn bir buçuk ay olacak bu hafta ile diyet ama sıkıldım.benim vücudum yemek ile mutlu oluyır sadece.biraz ara veririm belki tartıdan sonra.Bliyorum bitirip sonuca gitmem daha iyi olur ama cidden bunaldım.Acı biber turşı peynir yapmak istiyorum birkaç gün ya

Sabah yemedım
Afiyet olsun tatlim, of inciri bende çok severim kucuk boyuttamiydi fazla gibi geldi ama cok leziz ya bende yedim bugün korka korka😊

Bugün sabah küçük kase döğme çorbası yedim.1er yenek kaşığı zeytinyağı ve tahin.

Akşam 2 büyük nektari,4-5 mürdüm eriği yedim.hesapladım bu meyveler 260 kalori civarı.
7 bin de adım attım.
Afiyet olsun tatlim, menüyü guzel tamamlamissin,adım da harika💚

Ay bn bir buçuk ay olacak bu hafta ile diyet ama sıkıldım.benim vücudum yemek ile mutlu oluyır sadece.biraz ara veririm belki tartıdan sonra.Bliyorum bitirip sonuca gitmem daha iyi olur ama cidden bunaldım.Acı biber turşı peynir yapmak istiyorum birkaç gün ya
Bende de oluyor ara sıra diyorsun hep mi diyet olacak ben biliyorum kendimi malesef sürekli dikkat etmem gerekiyor bir süre boşladım hemen kilo aldım, istersen biraz ara verebilirsin ama cok da ara verme😊

7 bin de adım attım.
Menün çok güzel canım tebrik ederim 😍

Pazartesi menum

Kahvaltım 10 bucuk gibi
4 haşlanmış yumurta, yeşil biber, kirmizi pancar salatası kucuk tabak, 1 ceviz,15 kadar Çiğ kabak

Ogleden sonra 14 bucuk
Yarım şeftali,bir iki avuç firik antrp fıstığı,1 murdum eriği

Komsum aradı kenkamda gelmis gel,
Gittim hersey masanın üstünde ,pogaca,börek,kek çerez, herturlu
Off🙈 Toktum aslında tokumdq dedim , bir süre sonra yiyorsun istemezden de olsa çok güzel yedik içtik ayrıldık

Akşam yemeğim 19 da
Küçük tabak paça ve tadimlik pilav
Sporumda yoktr😔

Back
X