• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altin nasil temizlenir?

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Merhaba arkadaslar. Benim ki dert degil ama fikir almak istedim. Kolumda bir altinim var. Annem el opmeye gittigimde takmisti.. bir seneden fazladir neredeyse hic cikarmadim. Kopcagini acip kapatmak biraz zor oldugu icin banyo yaparken dr cikarmadim. Bu yuzden halkali yerlerine sabun atiklari girmis. Nasil temizleye bilirim acaba fikri olan var mi?
Tesekkur ederim simdiden...

Merhaba arkadaslar. Benim ki dert degil ama fikir almak istedim. Kolumda bir altinim var. Annem el opmeye gittigimde takmisti.. bir seneden fazladir neredeyse hic cikarmadim. Kopcagini acip kapatmak biraz zor oldugu icin banyo yaparken dr cikarmadim. Bu yuzden halkali yerlerine sabun atiklari girmis. Nasil temizleye bilirim acaba fikri olan var mi?
Tesekkur ederim simdiden...

Kuyumcuya götürün onalt halleder.

Kuyumcularda basınçlı su püskürten bi alet var, süper temizliyor.

ben kuyumcudan bir solüsyon almıştım.içine ince kolyelerimi, künyelerimi atıyordum,biraz beklettikten sonra nemli bezle siliyordum pırıl pırıl oluyordu.
markasını hatırlamıyorum ama jewerelly solution yazıyordu üstüne, kırmızı renkli bir sıvıydı

Back
X