Altın sevmek zorunda mıyım !?

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Gerçekten insanlara anlam veremiyorum.. Kızlar iki gündür resmen kafayı yemek üzereyim. Yeni gelin ve 11 haftalık hamileyim işin garip yanı da ne diyorsunuz. Şöyle ki ben bekarlığım da da evliliğimde de altını sevemedim gitti. Hatta nişan yüzüğümü dahi gümüş istedim. Düğünde takılanlarda öylece duruyor hani gezmeye falan gidince de takmam bilezik falan. Bunun yerine daha sade olan gümüş takılarım var. Altın takınca resmen daralıyorum. Ama gelin görün ki bazı insanlar bunu dahi eleştiriyor. Allah aşkına ya altın sevmemek suç mu ? Ben öğretmenim ve bir dershane de çalışıyorum öğretmenler gününde de eşim bildiği için altın sevmediğimi çok hoş çok zarif gümüş bir tek taş yüzük ve gül ile papatyadan oluşan bir demet çiçek yaptırmıştı nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama bazı arkadaşlarım (aynı kurumda çalıştığım kişiler ) bunu laf etmişler ! neymiş "liseli ergenler gibi hala gümüş yüzük takıyor" diyorlarmış... Size ne ya sizeneeee ! Allah aşkına söyleyin suç mu ya !:47:

çok seviyesiz bi yakıştırma yapılmış gerçekten.herkes sevmek zorunda değil altını.bence seni kıskanmışlar hayatım.eşinin zarifliğini kıskanmışlar,sen kafanı takma böyle şeylere.ve mutlu ol sana sürpriz yapan bi eşin var ne kadar güzel birşey ya :23:

Napak ölek mi deseydin??
Tiplere bak ya onlara neymiş ya sizin ne taktığınızdan. Asıl liseli olan onlar arkadan dedikodu yapıyolar çocuk gibi.

Gerçekten insanlara anlam veremiyorum.. Kızlar iki gündür resmen kafayı yemek üzereyim. Yeni gelin ve 11 haftalık hamileyim işin garip yanı da ne diyorsunuz. Şöyle ki ben bekarlığım da da evliliğimde de altını sevemedim gitti. Hatta nişan yüzüğümü dahi gümüş istedim. Düğünde takılanlarda öylece duruyor hani gezmeye falan gidince de takmam bilezik falan. Bunun yerine daha sade olan gümüş takılarım var. Altın takınca resmen daralıyorum. Ama gelin görün ki bazı insanlar bunu dahi eleştiriyor. Allah aşkına ya altın sevmemek suç mu ? Ben öğretmenim ve bir dershane de çalışıyorum öğretmenler gününde de eşim bildiği için altın sevmediğimi çok hoş çok zarif gümüş bir tek taş yüzük ve gül ile papatyadan oluşan bir demet çiçek yaptırmıştı nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama bazı arkadaşlarım (aynı kurumda çalıştığım kişiler ) bunu laf etmişler ! neymiş "liseli ergenler gibi hala gümüş yüzük takıyor" diyorlarmış... Size ne ya sizeneeee ! Allah aşkına söyleyin suç mu ya !:47:

Oldum olası bana da cok gereksız basıt gelıyor altın
Onun yerıne gumus banada daha zarıf gelıyor aynı sekılde dusunuyorum
Gel gelelım bızım ceddımız annelerımız nenelerımız oldum olası pek sewer aldını

Bıde su var daha gecenlerde 3 yasındakı cocugun bılegındekın 200 tl bıleklıgı calmıslar
Allahtan cocuga bısı yapmamıslar kı su gunumuzde ınsalar 5 tl bı sıgara parasına bırbırını oldürmüyor mu
Bence sat hepsını altın hesabına yatır barı paran yatırım kazanır en azından sattık borclarımızı odedık der agızlarını kapatırsın :49:bebegınde hayırlı olsun ısallah süt ıc kemıklerı gelısır :1:

Aynı kurumda calıstıgınız insanlar öğretmen değil mi?

herkes altın sevmek takı sevmek zorunda değil isteyen istediğini takar boş verin milleti yeni gelin olunca laf ediliyor öle milletin ağzı torba değil büzemiyorsun maalesef millet kendine baksın sonra insanları eleştirsinler:31:

Bende sevmiyorum

Yüzüklerimi de beyaz altın aldım bu yüzden

Başka da birşey takmıyorum zaten

Seven takar sevmeyen takmaz bence, herkeisn kendi tercihi.. Başkaları ne düşünür beni ilgilendirmez..

millete mi düşmüş derdi bunun? çok komik ya. hem de dershane gibi bir ortamda konuşacak konu mu kalmamış ki eşinin sana aldığı hediyeyi dahi eleştirmişler. çok seviyesiz ve çizgisini bilmeyen insanlar var gerçekten. bence sen takılma bunlara. ama altında güzel ya yatırım olarak en azından:27:

Aynı kurumda calıstıgınız insanlar öğretmen değil mi?

Evet canım onlarda öğretmen...

Oldum olası bana da cok gereksız basıt gelıyor altın
Onun yerıne gumus banada daha zarıf gelıyor aynı sekılde dusunuyorum
Gel gelelım bızım ceddımız annelerımız nenelerımız oldum olası pek sewer aldını

Bıde su var daha gecenlerde 3 yasındakı cocugun bılegındekın 200 tl bıleklıgı calmıslar
Allahtan cocuga bısı yapmamıslar kı su gunumuzde ınsalar 5 tl bı sıgara parasına bırbırını oldürmüyor mu
Bence sat hepsını altın hesabına yatır barı paran yatırım kazanır en azından sattık borclarımızı odedık der agızlarını kapatırsın :49:bebegınde hayırlı olsun ısallah süt ıc kemıklerı gelısır :1:

Aslında bir kısmını öyle yaptık ama arkadaşında dediği gibi büyükler kalsın bir iki göstermelik diyor..

Napak ölek mi deseydin??
Tiplere bak ya onlara neymiş ya sizin ne taktığınızdan. Asıl liseli olan onlar arkadan dedikodu yapıyolar çocuk gibi.

Valla zaten nasıl bir ortam çözemedim ki.

Ne gıcık insanlar var yaa, ağzı olan konuşuyor.

Hepsinin ağzına bir tane çakasım geldi.:57:

Sorma bacım valla inanları anlayamıyorum...

neden suc olsun bende sevmiyorum dugunde takılan bilezikleri de dugun bitince hemen cıkardım bi daha da hiiic takmadım. yeni gelinsin taksana filan dediler ben sevmiyorum dedim kimin ne soyledigi de cok umrumda degil acıkcası bu konuda

Aman bu kadar takma :-) altını takmasan altını yok derler birazini taksan bu kadar mi altını var derler hepsini taksan görgüsüz derler sen iyisi gümüşünü tak daha zarif duruyor en azından :-)

Öğretmenlere bakar mısınız, neyin dedikodusunu yapıyor??? !!

Oldukça enteresan bir ortam, sanıyorum kıskanıyorlar takmayın kafanıza, altın sevmeyen çok insan tanıyorum, hiç karşılaşmamış da olabilirler, azıcık gezin tozun insan içine çıkın diyebilirsiniz:)

Ben de altın sevmeyenlerdenim, herkes de bilir :) Altın rengini sevmiyorum hayatta takamam üzerime, beyaz altın, gümüş ve pembe altın da model güzelse seviyorum:)

Siz takmayın bu insanları, mutluluğunuza kaldığınız yerden devam edin:)

Eşim bir kere çiçek göndermişti bana, kır çiçeklerini çok severim onun bir karışımıydı, bir arkadaşım, aman o kadar paraya değmez toplayıp da gönderebilirmiş demişti bahar ayındayız.

Gülüp geçtim, kıskandığı barizdi:)

​Yalnız degilsin arkadaşım bende sevmiyorum altın evli degilim eger evlenirsem bende gümüş yüzük alırım herkes sevmek zorunda degil herkesin kendi tercihi insanlar buna bile laf ediyor birde dershanede konuşuyorlar sanki başka konu kalmamış gibi

Öğretmenlere bakar mısınız, neyin dedikodusunu yapıyor??? !!

Oldukça enteresan bir ortam, sanıyorum kıskanıyorlar takmayın kafanıza, altın sevmeyen çok insan tanıyorum, hiç karşılaşmamış da olabilirler, azıcık gezin tozun insan içine çıkın diyebilirsiniz:)

Ben de altın sevmeyenlerdenim, herkes de bilir :) Altın rengini sevmiyorum hayatta takamam üzerime, beyaz altın, gümüş ve pembe altın da model güzelse seviyorum:)

Siz takmayın bu insanları, mutluluğunuza kaldığınız yerden devam edin:)

Eşim bir kere çiçek göndermişti bana, kır çiçeklerini çok severim onun bir karışımıydı, bir arkadaşım, aman o kadar paraya değmez toplayıp da gönderebilirmiş demişti bahar ayındayız.

Gülüp geçtim, kıskandığı barizdi:)

Zaten o kadar garipler ki (içlerinde iyi olanlar da var ) herşeye bahane buluyorlar. Öğretmenler gününde çocuklar hediye almış(sbs grubuyuz) onlara bile kulp taktılar artık siz düşünün seviyeyi !

Boşver canım kim ne derse desin.
Konuşcak insan bu olmazda başka konu bulur konuşur.
Bende düğünde çıkardığım gibi takmadım bir daha ne bilezik ne bişey.
Alyanslarımızıda beya altın almıştık.
Gümüş yada beyaz alın kullanıyorum bende.
Kim ne derse desin, sen keyfine bak hiiiç umursama.

valla kızmayın da öğretmenler odanız hatice hanım ın altın gününe dönmüş, cidden daha iyi ugrasları olan insanları muhattap alın ya, yazık resmen ogrencinin hediyesine kadar laf eden gorgusuz insanlarmıs bunlar

Back
X