Altın sevmek zorunda mıyım !?

Zaten o kadar garipler ki (içlerinde iyi olanlar da var ) herşeye bahane buluyorlar. Öğretmenler gününde çocuklar hediye almış(sbs grubuyuz) onlara bile kulp taktılar artık siz düşünün seviyeyi !

Amanın da amanın, böyle insanlar sonra eğitimci oluyorlar ya işte anlamlandıramıyorum.
Siz seviyenin ne kadar aşağıda olduğunun farkındasınız zaten, onları takmamayı bir şekilde öğrenmeniz gerekiyor, böyle insanlar eğitim düzeyleri fark etmeksizin karşımıza çıkabiliyorlar. Düşünmemeye çalışın..

valla kızmayın da öğretmenler odanız hatice hanım ın altın gününe dönmüş, cidden daha iyi ugrasları olan insanları muhattap alın ya, yazık resmen ogrencinin hediyesine kadar laf eden gorgusuz insanlarmıs bunlar

Bir de bunu diyenler yeni mezun olan stajyer öğretmenler... Gerçekten yazık bir öğretmenim ama mesleğimin bu kadar düşeceğini hiç düşünmemiştim !

Okumak cahıllıgı alır esseklık bakı kalır dıye bosuna dememısler:31:

sizde o altınları beyaz altınla değiştirin. hem kıymetlerinden kaybetmezler. hemde gümüş gibi görünürler..soranlarada iyide buda altın dersiniz. ağızlar bıçak sonrasında:42:

bende altın sevmem,hele sarı altın aman Allah'ım tam bi kabus benim için..öyle takıcam boynuma,koluma sarı sarı parlayacak :53:

onlara neymiş milletin altınından,gümüşünden..ne boş insanlar yahu,takma kafana..

sadece üzül onlar için çünkü işin kötü tarafı bunu yapan bir-iki öğretmen meslektaşımız..keşke birbirlerine güzel düşünmeyi de öğretebilseler bi de çok meraklı olmamayı!

su ınsanları en basıt konularla eleştiren ve uzen ınsanlara uyuz oluyorum kım ne ısterse onu takar ve ne ısterse onu gıyer kımın haddıne bırını eleştırmek ya :47:

Garip geldi bana..

Herhalde onlara böyle bi jest yapan olmadığından kıskanıyorlar

Yoksa hediyenin altını gümüşü önemli değil ki, düşünülmesi sürpriz yapılması yeterlidir

Onlara neden hediye gelmediği belli :27:

bu arada ben altını cok severım cokta zevkle takarım altın yuzuk bılezık kupe hepsı cok guzel ama BENCE GUZEL:52::52:

Nefret ediyorum altından.:ssz:Düşman sahibi,hırsız sahibi olmak istiyorsan tak,takıştır,çık sokağa.:ssz:

Hepsini geçtim ben de sevmiyorum,itici geliyor,alyans hariç.:31:

Gayet insani bir şey sevmeyebilirsiniz hocam,bakmayın siz milletin dediklerine.

Kıskançlık,seviyesizlik diz boyu.Allah sabır versin.:37:

Böyle basit şeylere gülün geçin,bebeğiniz de gerilmesin içerde.:emir_bebek::49::9:

Nefret ediyorum altından.:ssz:Düşman sahibi,hırsız sahibi olmak istiyorsan tak,takıştır,çık sokağa.:ssz:

Böyle basit şeylere gülün geçin,bebeğiniz de gerilmesin içerde.:emir_bebek::49::9:

Hayırlısı ile kapansa da şu dersaneler bende rahat etsem :72:

Hayırlısı ile kapansa da şu dersaneler bende rahat etsem :72:

altını bende sevmem itici gözüküyor gözüme
böyle herkesin işine burnunu sokan insanlarda :ssz:

onlara neymiş ki yani.. çok dengesiz insan var çok.. bende altın sevmem hiç sevecek gibi de degilim.. hatta birinde altın kolye bilezik görünce içim sıkılıyo neden bilmiyorum itici gelir banada. boşverin gitsinn eger bi yerde konu açılırsa agızlarının payını verirsiniz

bende hic sevmezdim evleniimde herseyi beyaz altin istedim herkez sasiriyodu yeni gelin dugune flan giderkende takmiyordum herkez tepki veriyordu yeni gelin takmazmi diye yok ben takmam diyordm amaaaaaan bosver her kafadan bi ses cikiyor zaten sen takma..

benim k.validem de çok sever altını, ben de aksi gibi hiç haz etmem takmaktan...
aramız da iyidir maşallah, baktım gerçekten üzülüyor takmıyorum diye, kızımın yaş gününde taktım. evler de 1er sokak ötede ve dışarda hiç gezmedim altınlarla...
ama gel gelelim, 3 gün sonra, apartmana tarihinde ilk kez hırsız girdi, evimin altını üstüne getirdi, çok şükür ucuz atlattık...kadıncağız pişman oldu tak dediğine, çok üzüldü...
O günden sonra da tüm altınları evden çıkardık yallah bankaya...
Siz de bence hiç takılmayın böyle söylemlere, ağzı olan konuşuyor işte görüyorsunuz...
bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Back
X