• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın sizce nasıl bir yatırım ?

Altın uzun vadeli bir yatırım, kısa dönemde bozdurma durumun varsa zarar edebilirsin.

Altın çeyrek ya da yarım alıp evde biriktirmek de bazen sıkıntı yaratabiliyor, çünkü bozarken tarihi eski olanları daha düşük fiyattan bozuyorlar.

Bankaların altın hesapları bu iş için uygun bence, hem paran olduğu kadar anında alabiliyorsun, hem de güvenlik açısından bir sorunun olmuyor. Uzun vadede hep kazandıran bir yatırım olmuştur altın

Bankalardan her ay gram gram alabilirsin eğer evde saklamaktan çekiniyorsan ama altın her zaman yatırım yapılabilecek değerli br metal.Ben de altına yatırım yapıyorum dolara Euro'ya güvenmediğinden.

banka hesabı açınca direk oradan alıyorsunuz altını yani aslında elinizde hiç bir zaman altın falan olmuyor. diyorsunuz ki 100 liralık altın almak istiyorum, kaç grama denk geliyorsa hesabınızda o kadar altınınız oluyor. isteyince de şu kadar gram yada şu kadar liralık altın bozdurmak istiyorum deyip paranızı alıyorsunuz.

bankalarda altını en yüksek kurdan alıp en düşük kurdan bozdurursunuz ve hesabınıza işleyen stopaj gideri de cabası zaten zarar edersiniz yatırım için en doğru karar kısa vadede hisse senedi almaktır ama bunun içinde bir broker olmanız lazım :) yastık altı altın mantıklı gram altın uzun dönemde kazandırır yatırım için işlem görmemiş 22 ayar sertifikalı gram altınlardan biriktirmenizi tavsiye ederim

ben çok akıllı 96'dan aldım 100 gram üstelik :18: düşükken gram olarak alabilirsin daha da inmez herhaldee :47: niye düştü bu altın yahu bu arada ben internetten sanal olarak alıyorum kuyumcudan alıp saklamak risk geliyor

hayatımda ılk defayatırım yapmak geldi aklıma eşim döviz alalım dedi ben altın tabı çenem kuvvetli adama altın alalım tamamma dedi eee 1 ay sonra bı baktık 100 lira zarardayız bida altınla işim olmaz :ssz:

Altın uzun vadeli yatırımdır
altım aldım düştü diye altını suçlayamazsınız
altın bu düşer çıkar
her zaman da kazandırır

5 lira için insan öldürülen bu devirde hala evinde yastık altında altın saklayanlara inanamıyorum

altın hesabı denen bir şey var açtırıyorsun bankadan
istediğin zaman istediğin kadar alıp istediğin kadar satıyorsun üstelik evinden dışarı çıkmadan
altından gün içinde kar eden insanlar bile var
düşünce alan yükselince satan
bu forumda bile var ekonomi bölümünde

Back
X