Altın veya altın rengi takılarla ne renk kıyafetler giyilmeli? (gündüz)

cileklipuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
2.745
16
118
39
İstanbul
Altın rengi takılarla ne renk kıyafetler giyilmeli? (gündüz)

Biliyorum bir çok kişi siyah diyecek ama hem altın rengi takı takıp hemde siyah giyinince gündüz hoş durmuyor :sinifsinif:. Gündüz şık ve ortama göre giyinmek zor bir iş bence :CüvCüv:, gece insan istediği gibi abartabiliyor zemuszemus
Bu yüzden kadınlar kulübüne sorayım dedimi bu konuda bana kk dan başkası yardımcı olamaz dedim :enbuyukkk: sizce hangi renkleri ve hangi kumaşları kullanmalıyım bayanssulusmile?
düz, desenli, şifon, ipek vb. gibi...
yada nasıl kesim ve modeller?
yardımcı olursanız sevinirim opuyorumnanaktan

Kahverengi,yeşil,lacivert,bordo,fuşya,pastel tonlar.
Aslında rekden çok kıyafetin stili önemli yani spor kıyafetle altın yada altın rengi takı ve aksesuarlar hoş olmaz.Ayrıca belinize takacağınız kemerin toka rengi bile önemli altın rengi takı takıp gümüş yada madeni renkli tokalı kemer takmak hoş olan görüntünüzü bozabilir.Takıların rengi kadar kolunuza aldığınız çantanın madeni parçaları ve dediğim gibi bele takılmış kemerin tokasının rengi hatta saçınıza taktığınız toka ,taç gibi aksesuarların birbirleriyle olan renk uyumları bile önemlidir.
Yoksa kumaşın ekoseli,desenli yada düz olup olmaması takının rengiyle fazla ilişkili değildir.Tabii bu benim görüşüm daha doğrusu benim kıyafet giyim deyince takıldığım nokta.Kolay gelsin umarım biraz yardımım dokunabilmiştir.

Edit butonunun kaldırılması çok kötü oldu =(
Kesinlikle düz "beyaz" yazacaktım yanlış yazmışım kahverengi toz pembeside fena olmaz

bayramda giyinicem kaydirigubbakcemile2, kıyafet, saç baş, ayakkabı vs... fikirkelrini bekliyorum olumunekankayizsmile

teşekkür ederim, bayağı yardımcım oldun :)))

DİKKAT DİKKAT denendi ve aynı gün içinde üç ayrı kişi tarafından onaylandı.. Kesinlikle turkuaz, petrol yeşili ve lacivert renkleri altın takılara muhteşem bir hava katıyor, egzotik oluyorsunuz birden bire
Ben altın takılarımı başka renkle kullanmam diyebilirim. Tabi ben çok beyaz tenli olduğum için mavi tonlarını iyi taşıyorum. Esmer birinde nasıl olur hiç görmedim bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…