- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
kızlar daha 12. Haftada gece altıma kaçırdım
(( zaten tuvaletten çıkamıyorum sizce erken mi başına gelen var mı eşimle dr gidiyoruz onun yanında söyleyemem de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kez oldu 2,3 olursa söylerim artıkutanma canım o senın kocan
biraz üstü kapalı söyle istersen , nerdesey altıma kaçıracam falan de
Benim 3. Ayım daha herkesin son ayda oluyormuşKegel egzersizleri yapmayı deneyin. İie yarıyor.
son haftalardayım ben şuan , bildiğin sidikli oldum. Tutamıyorum :) hapşurdukça öksürdükçe hop gidiveriyor. Sordum normal diyor doktor...
Onceki dogumlarinz normal dogum.muyduKegel egzersizleri yapmayı deneyin. İie yarıyor.
son haftalardayım ben şuan , bildiğin sidikli oldum. Tutamıyorum :) hapşurdukça öksürdükçe hop gidiveriyor. Sordum normal diyor doktor...
İlk daha :)Onceki dogumlariniz normal dogum muydu C comeback06
Söyle ne var sanki bunda . Eşin o senin .Gerekirse temizliğini bile yapacakkızlar daha 12. Haftada gece altıma kaçırdım(( zaten tuvaletten çıkamıyorum sizce erken mi başına gelen var mı eşimle dr gidiyoruz onun yanında söyleyemem de
Hıııı yapar :) hassas biraz öyle seylerdeSöyle ne var sanki bunda . Eşin o senin .Gerekirse temizliğini bile yapacak
O zaman ona "iyi günde kötü günde" nin sözlük anlamını oku !Hıııı yapar :) hassas biraz öyle seylerde