altinkafa_17 nin zayıflama günlüğü (77.2 den geri sayımm başlıyor)

altinkafa_17

beqa
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
78
0
36
İstanbul
evet kızlar bende bugün itabariyle diyet günlüğümü paylaşacağım.isteyen arkadaşlar benimle yol alabilir.77.2 kiloyum hedefim 2 ay içinde en az 67leri görmek.kimse yazmasada motivem açısından hergün buraya ne yediğimi ne yaptığımı yazacağım.başaranların öyküsünde benimde adım olacak çok istiyorum bunu ve çok kararlıyım.

Son düzenleme:
evet bugün çok kararlıyım dediğim gün bugünken hemen bir konu açıyım ve bu işin peşini bırakmayım dedim:)

sabah kahvaltım
1 yumurta haşlaması
domates salatalık
peynir
5i bir yerde çayım
vee suyu unutmuyorumm

evet öğle menüm 1 tabak salata ve 1 tavuk butu idi yağsız tavada soteledim.yarından itibaren göğüs alıp yiyeceğim onun yağı daha az ne de olsa.
akşam ise saat 6 gibi yine bir tabak dolusu salata yedim.aralarda da 5-6 tane kiraz yedim.bugünlük bu kadar yatmadan yeşil çay içip tamamlayacağım günümü.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun :)

Hedefin çok makul, hele de 2 ay gibi bir sürede hayli hayli başarırsın :128:

Hayırlı olsun :)

Hedefin çok makul, hele de 2 ay gibi bir sürede hayli hayli başarırsın :128:

teşekkürler :) inşallah canım evet küçük adımlarla ilerlemeyi denemek istedim bir de şimdiye kadar hızlı hızlı verdiğim kiloları hep aldım çünkü.ama ben yine de çok dikkat ediyorum yani umuyorum ki kafamdaki hedefimden daha da çok vereceğimm :3:

teşekkürler :) inşallah canım evet küçük adımlarla ilerlemeyi denemek istedim bir de şimdiye kadar hızlı hızlı verdiğim kiloları hep aldım çünkü.ama ben yine de çok dikkat ediyorum yani umuyorum ki kafamdaki hedefimden daha da çok vereceğimm :3:

Boyunu bilmiyorum ama sanıyorum fazla kilon yok. Aslında çok ciddi bir kilo fazlalığı olmadığında çok da acele etmeye gerek yok, en doğrusunu yapıyorsun :)

Bu arada avatardaki Lugano mu yoksa bana mı öyle geldi :)

Boyunu bilmiyorum ama sanıyorum fazla kilon yok. Aslında çok ciddi bir kilo fazlalığı olmadığında çok da acele etmeye gerek yok, en doğrusunu yapıyorsun :)

Bu arada avatardaki Lugano mu yoksa bana mı öyle geldi :)

boyum 1.65 canım.fazla kilom var işte bi on kilo falan versem şimdilik çok iyi olacak eylülün başına kadar :28:
evvvettt lugano :16:

günaydın günlükk :D günaydın herkese :D
günü gününe tartılmadan duramadığım için malesef hemen ilk günden tartıldım :D
başlangıç : 77.2
ilk günün sonucu : 76.5
dün yatmadan önce karpuz yemiştim abartarak :51: bu yüzden benim için hiç fena sayılmaz bu sonuç hiç yoktan iyidir :6:

günaydınnlar :)
bugün diyetimde 3.günün sabahına uyandım.şu ana kadar her şey çok güzel gidiyor :)
başlangıç : 77.2
ilk günün sonucu : 76.5
ikinci günün sonucu : 75.6 :52:
çok mutluyum :21: diyete devam kızlar eğer biz inat etmezsek diyet yapmamak için kilocuklar da bize inat etmiyo :8:

diyetisyenim bana hergün tartılmayı kesinlikle yasaklamıştı. çünkü hergün boşaltımın ve su dengen değişebilirmiş bu da moralini bozar dedi. hafta bi ideal olanı.

diyetisyenim bana hergün tartılmayı kesinlikle yasaklamıştı. çünkü hergün boşaltımın ve su dengen değişebilirmiş bu da moralini bozar dedi. hafta bi ideal olanı.

evet aslında çok haklısın ama tutamadım kendimi :17: yarından itibaren haftada 1 tartılma düzenine geçerim artık tartıyı kaldıracaktım zaten :)

günaydın herkesee :)
godot1699 arkadaşımın da uyarısına uyarak bugün tartılmadım :)
dün de iyi geçti.kahvaltı yumurta haşlaması domates salatalık peynir falandı işte.öğleden sonra da ailecek mangal yapıldı ama ben tuttum kendimi kolaya ekmeğe falan elimi sürmedim :46: tavuktan iki parça aldım kalktım ve saat 5den sonra da bişey yemedim :)
şimdi de yeşil çayımı içiyorum :)

selamm.bu aralar pek giremiyorum.diyetimin birinci haftası tamamlandı.bugün sabah 75.2 çıktım.yani bir haftada 2 kilo.ama bu aralar kilo vermem baya yavaşladı :44: ama yinede devam edicem tabiki :46:

Back
X