- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
hatta bence bunu gercekten dusunebilirsiniz cunku altin bozdurmak icin iyi bir dönemdeyiz, baska yatirim araclarinda degerlendirebilirsinizOlabilir hic aklima gelmemisti esime bi sorayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta bence bunu gercekten dusunebilirsiniz cunku altin bozdurmak icin iyi bir dönemdeyiz, baska yatirim araclarinda degerlendirebilirsinizOlabilir hic aklima gelmemisti esime bi sorayim
Cok sükür hic ihtiyac duymadik altinlara ama herkes hesabini bilsin istiyorum artik8 yıldır altınlar orda mı ?
Hiç mi ev araba almak gibi isteğiniz olmadı.
Altınları almaya geldim de bitsin kasa masa sokmaya gerek yok
Ayrıca sigortalıysa ev sigortalı altını kapsamaz o
Kaç yüz bileziğin vardı da 10 tanesinin eksik olduğunu farketmedin?Evlendigim gece altinlari kayinvalidrm aldi.dugunden 1 hafta sonra esime drdimki altinlarimi iste annenden bankadan kasa kiraliyalim orada dursun dedim,esim annesine dedi anneside abinin (yani kaynimin )kasasina koyun dedi,dedim ne alaka?benim hollandacam var kendime kasa acarim dedim.ve kaynanam aradan 15 dk grcince altinlari getirdi,aklimdan hic altinlari saymak gecmedi,oylece verdigi gibi altinlari gidip kasaya koydum,aradan 1 sene gecince annem dediki altinlarini al bankadan ,kardesimin dugunu olacakti takarsin orda dedi,altina merakim olmadigi icin hic kasaya ugramamistim bile,tamam dedim takim madem kardesimin dugunu,gittim aldim altinlari kasadan,annemin oraya gectim,annem altinlari kontrol edince eksik bunlar dedi,yokya nesi eksik dedim,hepsini aldim geldim dedim.yok kizim eksik dedi,basladi saymaya bu bunu takmisti biz buju takmistik diye,gercektende 10 burma bilezigim eksikti,belki bankada unutmussundur dedi,bankanin kapanmasina 10 dk vardi gittik baktik hemen yok orda,bana kizdi annem bozdurdunmu yoksa diye altinlari,tabiki hayir dedim,sonra esime sordum belki annende kalmistir dedim,yok benim annem almaz dedi,dedim sen bi sor yine,annesinde sordu annesi hemen evet o altinlar benim dedi!!! Esim annesiyle tartisti biraz,neyse o konu kapandi orda,daha sorna eltim kaynanama demis iste cok ayip ettin anne ,kizin altinlarini neden aldin diye,bana gelinlik yapmadi niye verecektim demis:) ki ozaman daha 1 haftalik gelindim:). Aldigin10 burma bilezikte kendi taktiklariydi yani,
Cok sükür hic ihtiyac duymadik altinlara ama herkes hesabini bilsin istiyorum artik
Ayys inanamiyorum yani o 10 altin gitti gider öylemi günah yaEvlendigim gece altinlari kayinvalidrm aldi.dugunden 1 hafta sonra esime drdimki altinlarimi iste annenden bankadan kasa kiraliyalim orada dursun dedim,esim annesine dedi anneside abinin (yani kaynimin )kasasina koyun dedi,dedim ne alaka?benim hollandacam var kendime kasa acarim dedim.ve kaynanam aradan 15 dk grcince altinlari getirdi,aklimdan hic altinlari saymak gecmedi,oylece verdigi gibi altinlari gidip kasaya koydum,aradan 1 sene gecince annem dediki altinlarini al bankadan ,kardesimin dugunu olacakti takarsin orda dedi,altina merakim olmadigi icin hic kasaya ugramamistim bile,tamam dedim takim madem kardesimin dugunu,gittim aldim altinlari kasadan,annemin oraya gectim,annem altinlari kontrol edince eksik bunlar dedi,yokya nesi eksik dedim,hepsini aldim geldim dedim.yok kizim eksik dedi,basladi saymaya bu bunu takmisti biz buju takmistik diye,gercektende 10 burma bilezigim eksikti,belki bankada unutmussundur dedi,bankanin kapanmasina 10 dk vardi gittik baktik hemen yok orda,bana kizdi annem bozdurdunmu yoksa diye altinlari,tabiki hayir dedim,sonra esime sordum belki annende kalmistir dedim,yok benim annem almaz dedi,dedim sen bi sor yine,annesinde sordu annesi hemen evet o altinlar benim dedi!!! Esim annesiyle tartisti biraz,neyse o konu kapandi orda,daha sorna eltim kaynanama demis iste cok ayip ettin anne ,kizin altinlarini neden aldin diye,bana gelinlik yapmadi niye verecektim demis:) ki ozaman daha 1 haftalik gelindim:). Aldigin10 burma bilezikte kendi taktiklariydi yani,
Maalesef,su an kaynanam nekadar iyide olsa ,bu yaptigini unutamiyorumAyys inanamiyorum yani o 10 altin gitti gider öylemi günah ya
100 bilezikten bahseden kim?ole bi sarmistiki onalri acikcasi alacagindan hic suphelenmedigim icin acipta sahmak gelmedi aklima,Kaç yüz bileziğin vardı da 10 tanesinin eksik olduğunu farketmedin?
Kom ne takti nekadar takti hic hesaplamadim bile,hic altinda merakim yoktu,onlari oyle bi sarmiski sardigi gibi kasaya koydum bende,sonra anneme getirince annem basladi hesapamaya ,kaynanan bukadar takti bilmem o buni takti derken hesap cikti zaten ortaya:)10 tane burman mı eksildi de fark edemedin?
Ooo kaynana o altınları yediyse anlamıycan valla
İnsan bileğine kaç bilezik takıldı bilmez mi ayol
Hiç mi saymadın
Off kendin kiril o zaman. bu kadar ezik olmayin.Ya kirilirlarsa cok aliniyorlar herseye
Hyr ev bizim kendimizaldik herseyimiziİlişkileriniz nasıl? Maddi destekleri var mı size? Eviniz onlara mı ait. Eğer sorularımın cevabı evet ise altınları istemeniz sizin açısınızdan kötü olabilir ama hayırsa ister kırılsınlar, ister bozulsunlar mutlaka alın altınlarınızı.
Terbiyeni bozma eziklik degil bu saygi. bn kimsenin kirilmasini istemiyorum bana hic bir yanlislarini görmedim cünki. Buraya yazdim akil fikir danismak icin hakaret duymak icin degilOff kendin kiril o zaman. bu kadar ezik olmayin.
saygi mi? Altinlari kaynanaya vermek mi saygiTerbiyeni bozma eziklik degil bu saygi. bn kimsenin kirilmasini istemiyorum bana hic bir yanlislarini görmedim cünki. Buraya yazdim akil fikir danismak icin hakaret duymak icin degil